Hogyan spóroljunk meg évente
480 000,- forintot
(havonta minimum 40 000,- forintot)
megszorítások nélkül, észszerűen?

Mindenki szeretne sok pénzt, ráadásul “Sok pénzt, de azonnal!” de mindannyian tapasztaltuk már, hogy ez csak a mesében létezik. Bár a spórolás nem helyettesíti a pénzkeresést, de gyors pénzhez juttathat akkor, amikor szükség van rá.

Manapság sokan vágnak bele internetes pénzkeresésbe, online pénzkeresésbe, különböző legális és illegális módszerek segítségével, hogy aztán csalódottan legyenek még szegényebbek. Holott elég néha csak nyitott szemmel szétnézni a lakásunkban, és rájöhetünk, hogy a pénz ott hever mindenhol.

A “Hogyan spóroljunk havi 40ezer forintot…” tanulmány arról szól, hogy milyen észszerű, fájdalommentes, könnyen kivitelezhető, de eddig valahogy elsikkadt, és kevesek által próbált pénz-megtakarítási módszerek vannak a háztartásokban arra, hogy tízezrekkel maradj gazdagabb hó végére. Semmi hókuszpókusz, semmi elmetrükk, egyszerű józan paraszti ész, és több pénzed marad. Igen, még a rezsicsökkentés kivezetése után is, és a száguldó infláció közben is.

Kiknek szól a tanulmány?

Azoknak a magánszemélyeknek akik családban, vagy egyedül élnek, és akár közvetve, akár közvetlenül, de közük van a háztartáshoz, és befolyásuk van rá és a vele kapcsolatos költségekre. (“Felhasználóként”, vagy azt vezetőként, háziasszonyként, családfőként.)
Ha letöltöd a tanulmányt – márpedig miért is ne töltenéd le, igaz? -, akkor érdemes megmutatni a családtagjaidnak, és megbeszélni a benne foglaltakat. Tapasztalatom szerint együtt könnyebb “spórolni”, hiszen az már hab a tortán, hogy a jobb kéz tudja, mit csinál a bal…
Töltsd ki az űrlapot most, és mire végig olvasod az oldalt, már meg is kapod a tanulmány linkjét e-mailben!

A tanulmány szól kisvállalkozásoknak is, hiszen a cégek sokszor úgy működnek, mint nagy családok, illetve kötelező kiadásokkal kell számolniuk, amiken sokat lehet faragni egy kis józan paraszti ésszel. Az anyag nem szól adóoptimalizálásról, de szól minden másról, tehát ha vállalkozás tulajdonosaként vagy vezetőjeként látod most ezt, akkor bizony jó helyen vagy!

Te is próbálod túlélni a hónapokat?

Hogyan spóroljunk havi 40ezer forintot?
Hogyan spóroljunk havi 40ezer forintot? – regisztrálj és máris kapod az infókat!

Te is megvonsz magadtól mindent, amit csak lehet, mégis kevésnek érzed azt a pénzösszeget, ami hó végén marad? Ha marad egyáltalán… Most, hogy a válság hatásai még csak most kezdenek terebélyesedni, és nemhogy még mindig sehol nincs a jólét, amire egész életünkben vágytunk, hanem még távolodik is, ideje a saját kezünkbe venni a perselymalacunk felhizlalását. Ráadásul önkéntes megszorító intézkedések és gatyaszíj összehúzás nélkül.

Te is folytonosan az akciókat figyeled, és néha már-már azt érzed, hogy az egész életed AKCIÓS? A tanulmányban az akciókat teljesen másképp közelítem meg, rámutatok arra, miért veszélyes az akciók bűvöletében élni. Ezerszer jobb módszerek vannak a pénz megtakarítására, mint a “megtakarításokból való meggazdagodás”. Bármennyi híres ember is mondja a reklámokban, az akciós vásárlás nem a meggazdagodás útja. A tanulmány nem a meggazdagodásról szól, de összeszedtem benne az összes gazdag ismerősöm mostani gyakorlati megoldásait. Az anyag valódi, magyar megoldásokat tartalmaz, a hétköznapokból.

Van pénzed, de mégsincs? Már biztosan Te is tisztában vagy vele, hogy nem a megtakarított 40 000,- forint a boldogságod kulcsa, de a biztonságod kulcsa lehet. Mert nem mindegy, hogy gond, probléma, vagy akár egy új terv esetén van-e pénztartalék, amihez lehet nyúlni, vagy nincs. Oké, a nyugdíj még lehet, hogy messze van számodra, de az a fránya hónap vége legalább 31 naponta bekövetkezik. Ne habozz megtudni, hogyan tudsz megspórolni évente akár félmillió forintot, vagy az egyéni adottságaidhoz mérten akár még ennél is többet!

Eddig is ügyesen megoldottad a dolgokat és úgy érzed, nincs szükséged további tanácsra, mert egyébként is spórolási-nagymester vagy? – Remek, de remélem te is tudod, hogy az élethosszon át tartó spórolásnál vannak előre mutatóbb megközelítések is. Hátha az anyagban lesz számodra egy-két szemfelnyitó gondolat, amikre építkezve aztán tovább léphetsz – ha szeretnél.

Nincs havi 40ezer forint bevételed sem? – A kevésből nyilván csak keveset lehet félretenni, de a kátyúból nem lehet kesergéssel kievickélni, hanem cselekedni kell. Főleg most! Ezért is mondom egyébként többek között, hogy ez csak egy első lépcsőfok, nem ez a végső cél, hogy egész életünkben lemondjunk mindenről. Ennek az anyagnak a segítségével hajléktalan, a társadalom legszélső perifériáján lévő emberek is el tudtak már indulni a biztonság felé vezető úton. Ez lebegjen a szemed előtt!

Hogyan juthatsz hozzá?

Regisztrálj az űrlapon, és pár percen belül elküldjük neked e-mailben a tanulmány hozzáférési linkjét.

Mi van benne? Mi NINCS benne?

  • A tanulmány több, mint 26 (A/4-es) oldalas, és több, mint 105 pénz-megtakarítási tippet tartalmaz, részletesen tárgyalva a MIÉRTEKET is, tehát nemcsak egy lista, hanem minden hasznos infó köré van rakva, amivel az első lépéseket meg tudod tenni, és eljuthatsz a kivitelezésig is.
  • A tippek többségét magam, vagy családom, illetve barátaink, ismerőseink is használják – és kibővítették már az eddigi olvasói tapasztalatok is -, tehát valódi tapasztalatokra épül a tanulmány, nem a netről lett összeollózva. Annál a néhány esetnél, ahol nincsenek konkrét tapasztalataim, ott jelzem is.
  • Nincs benne konkrét, összegekre vonatkozó kalkuláció, csak körülbelüli értékek. Nincs két egyforma háztartás, nincs két egyforma sárga csekk sem. A lényeg a rendszerben van, nem az összegszerű eltérésben. Meg fogod látni, hogy konkrétan hogyan jön össze a 40 000,- forint, vagy akár több is, egy hónapra, ami egy évre felszorozva bizony simán súrolja a félmilliót!
  • A tanulmánnyal nincs vége a pénzről szóló hasznos tanácsoknak! További hasznos tippeket, tudnivalókat is kapsz tőlem e-mailben, mert mióta közzétettem ezt a tanulmányt, azóta kb. 1500 kérdés érkezett, amik alapján bővítettem a tudástárat.
  • A tanulmány 2010-ben készült és akkor kezdett el terjedni a felhasználók között, így egyetlen szó sincs benne rezsicsökkentésről és a rezsicsökkentés csökkentéséről sem… A kormány irreális húzásait szinte lehetetlen kivédeni, ezért is kell minden olyan napot megragadni az eszed használatára, amikor békén hagynak…

Ki vagyok és miért kellene bennem megbíznod?

Vidi Rita
Vidi Rita

Vidi Rita vagyok, író, gondolkodásmód tanácsadó és motivációs tréner. Hét könyvet írtam eddig, több, mint 35 online képzésem van a legkülönfélébb témákban, és arról vagyok igazán híres, hogy jól el tudok magyarázni dolgokat másoknak.
Van saját íróképző módszertanom, voltam iskolát fenntartó alapítvány elnöke, 2013-ban megkaptam az Év Vállalkozója kitüntetést, de egyébként nem erre vagyok a legbüszkébb. Részletes bemutatkozásomat itt találod>>

Vidéken élek, családi házban, három gyermekem van, férjem, kutyám, két macskám, két pintyem, és 19 halam. Olyan vagyok, mint bárki más, csak egy valamiben különbözöm: képes vagyok mások szemléletét formálni. Na, nem varázslattal, hanem másképp, a rendszerszemlélet és a stratégiai gondolkodásmód alkalmazásának segítségével. Ezek azok, amiket nem tanítanak iskolában, de még az életben sem. Hogy honnan van a tapasztalatom?
10 évig voltam minőségbiztosítási tanácsadó annak idején alkalmazottként, három évet foglalkoztam Six Sigmával (nem csodálom, hogy ha nem tudod, hogy mi ez), és kedvenc elfoglaltságom a pókerezés – ami a közhiedelemmel ellentétben nem szerencsejáték, hanem stratégiai játék.

15 éve a saját vállalkozásomban, saját módszertanaimmal adok tanácsokat és oktatok mindenféle témákban – sok mindenhez értek, bocsi esetleges ellenfeleim! 🙂 -, ügyfeleim száma most már a megszámlálhatatlanul sok kategóriába esik :).

Nagyon jól magyarázok és profi vagyok a rendszerbe szervezésben – ez fontos most a számodra szerintem, mert nagyon sok mindent te magad is tudsz, csak nem biztos, hogy tudod, hogy mik a lényeges információk és hogyan kell ezeket összefogni, hogy valóban a hasznodra legyenek a gyakorlatban.

A tanulmány eddigi olvasóitól számtalan visszajelzést kaptam, amelyben megírták, hogy gyakran volt az az érzésük olvasás közben, mintha álomból ébrednének.
Próbáld ki te is, milyen érzés rádöbbenni az összefüggésekre! Töltsd le  most a tanulmányt!

A tanulmány és az utána következő hasznos e-mailek tele vannak új ötletekkel, amikre sosem gondoltál még.

Nem kell bennem megbíznod, de egy próbát szerintem – és a több, mint 22 000 eddigi olvasó szerint is – megér, hogy elolvasd.

A tanulmány olvasása után szeretettel várom majd a tapasztalataidat, de arra megkérlek, hogy ne az OLVASMÁNY ÉLMÉNYEIDET oszd meg velem, hanem a valódi tapasztalataidat. Köszönöm! Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Letöltés

Töltsd ki az alábbi űrlapot – figyelj az e-mail címed helyességére, mert arra kapod a “Hogyan spóroljunk havi 40ezer forintot…” tanulmány letöltési helyét.

Szeretettel:

Vidi Rita

error: Nincs lehetőség kimásolásra.