A Tudatosság Művészete

100000 Ft

Vidi Rita elsöprő sikerű és szokásosan dogmagyilkos önismereti tanfolyama 28 különálló anyagrésszel, 28 feladattal, 28 felismeréssel – és azzal az ígérettel, hogy végre megismered a valódi önmagadat és meg is tanulsz békében, harmóniában élni magaddal és másokkal is.

Részletek alább!

 

Leírás

Ki vagy te? És mi a feladatod itt a Földön?

Hogyan találhatod meg a valódi Önmagadat?

Ki a TE legjobb “verziód”?

És miért van rá szükséged, hogy ezeket tudd magadról még 2024 előtt?

Figyelmeztetés!

Olvass nagyon figyelmesen! Kérlek, kapcsolj le, zárj be minden zavaró alkalmazást, némítsd le a telefonod, csukd be az ajtót, és olvasd át az alábbiakat inkább többször és alaposan, mert fontos döntéseket kell meghoznod magadról és a jövődről!

Az ember egész életében sikeres, boldog, elégedett, kreatív, kiteljesedett és egészséges akar lenni, és azt szeretné, ha az egész világ az ő érdekeit szolgálná.

Biztosan te is érezted már úgy, hogy szeretnéd, ha mindig minden úgy alakulna, ahogyan számodra kedvező. De valahogy semmi nem úgy alakul, vagy ha mégis, akkor csak nyomokban, inkább több kínlódással, mint örömmel…

Hiába kérsz, nem adatik meg.

Valami más adatik, mint amit kértél, máshogy, máskor és máshol – vagy épp mások számára!

Persze te, aki okos, és felvilágosult ember vagy, kihasználod a lehetőségeidet és a sors ajándékai által megpróbálsz előre haladni az utadon, de elég egy kósza betegség – vagy egy elhúzódó, önellentmondásos világjárvány -, egy vita a családban, egy kiakasztó főnök, vagy egy baleset, és minden összeomlik benned és körülötted.

Az sem ritka, hogy sokszor azt sem tudod, mit akarsz, mit akarhatnál…

Miért van az, hogy hiába küzdünk egész életünk során, állandóan újra kell kezdenünk és minden újrakezdésnél érezzük, hogy fogytán az erőnk és a következő feladattal már nem biztos, hogy el fogunk bírni?

Miért van az, hogy alapvetően jóindulatú emberként szenvedés az életed?

Miért van az, hogy a céljaid nem valósulnak meg?

Miért van az, hogy azt sem tudod, ki vagy igazából és mi az életfeladatod?

Miért van az, hogy le kell mondanod a terveidről és olyan életet kell élned, amit a körülmények szabnak meg számodra?

Miért van az, hogy az öröm mindig átmeneti időre jön, a problémák viszont uralkodnak rajtad?

Milliónyi kérdést sorolhatnék, de mindegyikre egy szó a válasz: ÖNISMERET.

Addig nem fogod a helyedet és az életcélodat megtalálni a világban, míg nem tudod, hogy ki vagy te és miért vagy itt.

Addig nem fogod magad teljesnek, kereknek és egésznek érezni, és ez által a számodra előre megírt és/vagy elérhető sikereket elérni, míg ezernyi rész hiányzik a te saját belső kirakósodból.

Addig, míg híján vagy az önismeretnek, addig csak a vágyaid fognak uralkodni rajtad – evés, ivás, örömszerzés, élmények hajkurászása, anyagiak harácsolása, válságok túlélése, állandósuló félelmek ideig-óráig tartó leküzdése –, míg te tudod, min fogsz uralkodni? Semmin. Ezzel az erővel lehetnél akár egy egér is… Közben bármit is szerzel meg magadnak, azok csak boldogtalanabbá tesznek.

Mindezek ellen védelem és megoldás:

A tudatosság művészete – online önismereti tanfolyam

De még ne szaladjunk előre!

Mi az önismeret?

Az önismeret egy belső iránytű, de inkább mondanám belső iránymutató, motivációs és tanácsadó rendszernek, melynek a legtöbb embernél sajnálatos módon az ego az ügyvezető igazgatója, pedig az a helyzet, hogy sokkal inkább a lélek iránymutatásainak kellene érvényesülnie.

De a lélek, ha nem rendelkezel kellő önismerettel és tudatossággal, akkor elveszíti a kapcsolatát az elméddel és a testeddel, és az isteni teremtő erőd helyett marad neked az egod, aki aztán biztosan nem tudja, hogy mit is csinál… (Hogy miért van ez így és mi hogyan működik, a tanfolyamon részletesen kitérünk majd rá.)

Az önismeret a saját személyiségünk összetevőinek, határainak, lehetőségeinek és mozgatórugóinak általános és mélyebb ismeretét jelenti.

De az ismeret még kevés. Ismerem a víz kémiai vegyjelét, de az még nem oltja a szomjamat, és attól, hogy tudom, mi az a H2O, még simán szomjan halhatok. A vizet inni kell.

Az emberi életünk során három nagyon fontos sarokkővel rendelkezünk az adott pillanatban: a testünkkel, az elménkkel – az érzelmeink is itt vannak – és a lelkünkkel.

Ezen hármas közti kapocs erősítéséhez szükséges az önismeret, hogy feltárjuk a VALÓDI határainkat és felismerjük a VALÓDI LEHETŐSÉGEINKET, és ÉLNI IS TUDJUNK EZEKKEL.

Amikor az önismeretet magas szinten tudjuk művelni, és az önmegismerés folyamata által egyre feljebb és feljebb jutunk a spirituális és szellemi utunkon, azt nevezzük tudatosságnak.

Nem mást ígérek most neked, mint azt, hogy A tudatosság művészete online tanfolyamon megtanítalak megteremteni a harmóniát a test-szellem-lélek hármasod számára, hogy feltárhasd az életed valódi értelmét, és ki is aknázhasd a valódi lehetőségeidet.

Mit ígérek? Avagy mit kapsz A tudatosság művészete online tanfolyamon?

– Információkat, rendszert, tapasztalási lehetőséget, feladatokat – az elme számára.

– Gyakorlatokat, tippeket, tanácsokat – a test és az elme számára.

– Kapcsolódási- és megvilágosodás élményeket – a test-elme-lélek közötti kapcsolat megteremtéséért és fenntartásáért.

– Túlélési stratégiákat akár válságos helyzetekre is.

– Megértést.

– Tovább-feljebb lépési lehetőséget a saját életedben.

„Hogymivan???”

Ha nem érted az eddigieket, még ne add fel, olvass tovább! Ki fog kristályosodni a lényeg azok számára is, akik már régen voltak összekapcsolódva a saját belső teremtő erejükkel…

Milyen formában és kivitelezésben kapod a tanfolyamot?

 • A tudatosság művészete online tanfolyamot ténylegesen online formában, két hónapon keresztül kapod, egy zárt tanfolyami oldalon. A tanulás és tanítás is online történik, sehová sem kell menned. A tanuláshoz elég egy számítógép vagy egy okosabb telefon.
 • A leckék két naponta kerülnek fel, összesen 28 lecke lesz – tehát intenzív és nagyon tanulságos két hónapnak nézel elébe.
 • Minden lecke tele lesz forradalmi információkkal és persze a szokásosan vidiritás (lásd alább) forradalmi szemlélettel.
 • Kapsz majd konkrét házi feladatokat is, melyek célja a komfortzónád azonnali tágítása és a tudatosságod kiépítése, begyakorlása.
 • Lesznek számodra kényelmetlenséget, ellenállást okozó házi feladatok is, de nyugalom, ha lépésről-lépésre haladsz, végül is minden könnyen fog menni. Utólag meg pláne nevetni fogsz majd, hogy egy-egy feladattól elsőre meglepődtél/megijedtél esetleg. (Nyugalom, semmi felforgatót nem kell csinálnod :))
 • A tanfolyamon tagja leszel egy együtt gondolkodó és együtt fejlődő közösségnek. (Lásd még alább erről.)
 • A tanfolyamon szabadon beszélgethetsz másokkal is, és közvetlenül kérdezhetsz tőlem. Olyan is lesz egyben ez a tanfolyam, mint egy egyéni és csoportos műhelymunka az önismeret és a tudatosság témakörében.

Figyelem! A tanfolyam nem a világjárványról szól és nem is annak kapcsán jött létre – hiszen már a járvány előtt is létezett -, de pont most van a legjobb alkalom ezzel a témával foglalkozni, ha eddig esetleg  többre vágytál az életedben, minthogy elteljenek a napok valahogy…

Mára  már nagyon sok ezoterikus tanító és vezető mondja, hogy ebből a brutális káoszból, amit ezekben a napokban-években élünk, csak az önismeret, mint egyfajta emberiségszintű újjászületés lehet és lesz a kiút.

Éppen ezért most rendkívüli időpontban kezdjük A tudatosság művészete tanfolyamot: 2021. december 24-én. Szenteste napjának reggelén lesz az első napja a tanfolyamnak.

Ezt a szimbolikus napot szeretném a legnagyobb alázattal az általam szolgált fejlődésed első napjának szentelni, és ezzel is a változás szükségességének horderejére rávilágítani.

Mi volt az utalás 2024-re az egyik alcímben (az oldal elején)?

2024-ig radikális és sokak számára fájdalmas, sőt pusztító időszaknak vagyunk-leszünk részesei. Nem a járvány, nem az oltások és nem a járványgörbék a lényegesek, hanem azok az emberiségben lezajló, ellenállhatatlan és elkerülhetetlen változások és változtatások, amiket addig kell kiviteleznünk. Igen, kell. De mindenkinek MAGÁN kell dolgoznia és nem másokon!

Ha elég sokan lépnek szintet szellemileg és lelkileg, akkor 2024 után már egy békésebb és kényelmesebb, ellentmondásoktól mentesebb élet vár ránk. Ha viszont nem leszünk elegen, akkor még rosszabb jön, mint ami most van. Bárhogy is legyen, én itt igyekszem kihozni az életfeladataim egyike közül a maximumot és ezt a tudást a lehető legtöbbekhez eljuttatni.

Nem szeretek riogatni és remélem, hogy 2024-ben azt mondhatom: “Nem a legrosszabb következett el, de ez annak is köszönhető, hogy te odafigyeltél magadra”. Ha mégis azt kellene mondanom 2024-ben, hogy “Sajnos nyilvánvalóvá vált, hogy még rosszabb lesz a következő 6-8 év is.” – akkor is ezt azzal a megnyugtató tudattal szeretném megállapítani majd, hogy te fel leszel vértezve a túléléshez mindennel. Mert nekem ez az egyik életfeladatom. Akkor is teljesítem ezt, ha csak egy embernek nyitom fel a szemét, mert a végtelenben nincsenek számok.

Szóval te döntöd el, hogy kell-e ez az egész neked vagy sem, de most még ne dönts, olvass tovább!

Mit  jelent az, hogy “vidiritás”?

Anyagaimmal és könyveimmel már behatóbban megismerkedett ügyfeleim és tanítványaim szokták vidiritásnak nevezni a tanácsadói, tréneri és vezetői stílusomat. Ez azt takarja, hogy a tanfolyamaimon:

 • nincsenek dogmák, csak szabad akarat,
 • szeretek leszámolni a tévhitekkel,
 • olyan információkat is előszedek a megértés kedvéért, amikkel sehol máshol nem foglalkoznak, így egyedi kontextusba állítom az ismereteket,
 • eredménycentrikus és sikercentrikus az oktatási módszerem, nem azért tanítok, hogy így valósítsam meg önmagam (arra számtalan más eszközöm is van), hanem azért, mert az a célom, hogy neked eredményeid és sikereid legyenek a tanulás által,
 • egyedi rendszerbe foglalom a tanultakat, így fejlesztve minden esetben a stratégiai gondolkodásmódot még ilyen személyes témákban is,
 • a szemléletformálás alap nálam, hiszen a fejlődés nem a puszta információktól következik be,
 • mindezek által minden tanítvány a saját útját járja, még véletlenül sem másét (pláne nem az enyémet)…

Ezért szeretik az ügyfeleim, tanítványaim a vidiritás megközelítést, mert tudják, hogy sokkal többet kapnak ez által, mint amiről álmodtak volna.

Kiknek való A tudatosság művészete önismereti tanfolyam?

Neked való, ha az alábbiak közül BÁRMELYIKET tapasztaltad már magadon, vagy magaddal kapcsolatban:

 • Ha nem tudod, miért vagy itt a Földön, vagy néha tudod, néha nem.
 • Ha nem jöttél még rá, hogy kis is vagy valójában.
 • Ha újra és újra ugyanazok a problémáid, csak egyre nehezebb szinteken kapod őket (pl. sorozatos balesetek, sorozatos kudarcok, sorozatos csalódások);
 • Egyszerűen nem éred el a céljaidat, mást érsz el helyettük – mind anyagiakban, kapcsolataidban, munkádban, és lelki-szellemi életedben;
 • Ha folyton úgy érzed, hogy mások dolgaival kell foglalkoznod.
 • A vágyaid uralkodnak rajtad – ellenállhatatlan vágyat érzel elkölteni például az összes pénzed, vagy megszerezni olyan tárgyakat, amikre igazából nincs is szükséged, vagy csatlakozni olyan kezdeményezésekhez, amikről messziről látszik, hogy ki akarnak használni, és így tovább. Csillogó-villogó életre vágysz, rengeteg pénzre, vagyonra, tárgyakra, miközben nem is tudod, miért akarod ezeket igazából.
 • Látod, hogy mások messzebbről indultak, mégis távolabbra jutottak, mint te, és ez zavar téged, azt látod, hogy az álmaidat mások valósítják meg, és mások élik azt az életet, amit te álmodtál volna magadnak;
 • Újra és újra elköveted ugyanazokat a hibákat, pedig „fejben” nagyon is tudod, hogy mit kellene másképp csinálnod, de nem vagy rá képes. Például nem tudsz lefogyni a kívánt súlyra, és ha van is önuralmad néhány napig – pl. sportolsz, diétázol –, utána minden borul, és súlyosabban zárod az akciót, mint ahogy kezdted…;
 • Ha valahogy valami nem stimmel, valahogy soha semmi nem kerek;
 • Ha úgy érzed, hogy megrekedtél egy szinten, jóval az alatt, amire vágytál volna;
 • Ha érzed, hogy mókuskerékben taposol és napról-napra fogy az energiád;
 • Ha alig van életerőd, gyengének, elesettnek érzed magad olykor;
 • Ha örökös harc az életed, bár nem tudod pontosan, hogy ki ellen, mi ellen harcolsz, és olykor akár magaddal is összetűzésbe keveredsz;
 • Ha mindig megoldásokat keresel, de ezt a keresést kibúvóként használod, hogy a problémával soha ne kelljen igazán szembenézned (pl. mindig valami új végzettség, diploma, oklevél megszerzése után kajtatsz, amiket aztán soha nem használsz majd semmire);
 • Ha az eddigi életedre visszanézve nem látod a fejlődési görbét;
 • Ha mindig pontosan ugyanazt csinálod, de mindig más eredményt vársz;
 • Ha rettegsz a változásoktól és meg is akadályozod is ezeket, ha pedig nem tudod megakadályozni, akkor elveszel vagy összeomlasz a változás súlya alatt;
 • Ha mindenféle kész magyarázatod van arra, hogy miért nem cselekszel;
 • Ha több az önsorsrontó tévhited, mint ahány kedvenc dalod vagy könyved van;
 • Ha nincs önbizalmad, ha nem rólad mintázták a magabiztosság szobrát;
 • Ha azt érzed, hogy semmire sem vagy jó és soha nem is fogod már megtudni, hogy mire is lennél jó;
 • Ha azt érzed, hogy nincs értelme az életednek, és ha eltűnnél a föld színéről, senkinek sem hiányoznál;
 • Ha a kiégést tapasztalod magadon;
 • Ha mások állandóan kihasználnak téged, te pedig hagyod, sőt, azt hiszed, hogy ez az életküldetésed;
 • Ha mindig önként ajánlkozol mindenre, de 5 perc múlva már nagyon bánod, mégis benne ragadsz a sodrásban;
 • Ha az AHA élményeidet sosem követi megvalósítás, vagy valódi fordulat;
 • Ha mindenféle irányzathoz és ideológiához, iskolához, szellemi vezetőhöz odacsapódsz, aztán csalódsz, aztán alig tudsz tőlük megszabadulni, aztán kisvártatva kezded elölről máshol, másokkal;
 • Ha egyedül elveszettnek érzed magad, és mindig valaki más támogatására van szükséged;
 • Ha a döntéseid után folyamatosan azt érzed, hogy másképp kellett volna döntened, de mégsem csinálod vissza, hasonló döntési helyzetben pedig újra rosszul döntesz majd, pedig emlékszel rá, hogy korábban is hiba volt;
 • Ha a múltban ragadtál és állandóan a „mi lett volna ha” gondolatok özönlenek a fejedben;
 • Ha nincsenek iránymutató álmaid, megérzéseid, felismeréseid, ha nincs rendszeres dejavu-d;
 • Ha nem ismered fel másokban a rosszat, ha mindenkihez ugyanolyan őszinte szeretettel és tisztelettel közelítesz, aztán állandóan újra sokkol mások árulása, butasága, ellentmondásos viselkedése, hazugsága, csalárdsága.
 • Ha a hírekben olvasott rossz hírek hatással vannak rád.
 • Ha a tudatod és az elméd nyilvánvalóan sokszor dolgozik ellened.

Sorolhatnám még tovább, de ha ezekből csak egyben is magadra ismertél, akkor ott a helyed a tanfolyamon, mert a tudatosságra égetőbb szükséged van, mint gondolnád!

Az önismeret nem CÉL, hanem ESZKÖZ az ember életében. Az önismeret és az önmegismerés folyamata az eszköze annak, hogy az életedet ne állati sorban éld, vágyaktól és habzsolástól uralva, de ne is félelemtől letaglózva, hanem magas anyagi és szellemi nívón, tudatosan.

Kiknek nem való?

Azoknak nem való, akiktől távol állnak ezek a témák, és nem is akarnak magasabb anyagi és szellemi és spirituális színvonalon élni.

Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha komolyan eltökélted magad, hogy változtatni szeretnél az eddigi sors-utadon, és egy sokkal tudatosabb, teremtőerővel felduzzasztott életre változtatnád az eddigieket, és ezért hajlandó vagy 2 hónapon keresztül tanulni, és minden másnap legalább 30 percet ennek érdekében a feladatokkal eltölteni, online keretek között.

Készen állsz? Mert én igen, hogy segítsek!

Több száz együtt gondolkodó, együtt lélegző ember, egy témával foglalkozva… ezt nevezik manapság igazi közösségi erőnek

Az olyan tanfolyamaimon, ahol a résztvevők mondják meg az árat, nem ritka, hogy több százan vagyunk együtt egyidejűleg. Több százan gondolkodunk együtt. Több százan gondolunk reggelente ugyanarra, de akár esténként is ugyanolyan gondolatokkal hajtjuk álomra fejünket, és ugyanarról is álmodunk…

Ez – ha még nem tapasztaltál ilyesmit, most elmondom neked – hatalmas erő a mai világban. Régen is az volt, de ma már, amikor nem is divat gondolkodni, észen lenni, emberként viselkedni, elképesztő energiák összpontosulnak ott, ahol egy ritmusra járnak a fejekben a fogaskerekek. Ennek is a részese leszel. Egy igazi kis csoda részese.

A tanfolyamon nincs versengés a résztvevők között, maximálisan támogató és elfogadó a közösség – aki ezt nem vállalja, az nem is való közénk.

Ez nem ugyanaz, mint csatlakozni egy tematikus Facebook csoporthoz. Ez ezerszer több annál.

A tanfolyam ideje alatt nem lesz Facebook csoportunk, de UTÁNA lehet, ha szeretnétek. Azért csináljuk így, mert a Facebook egy hatalmas csapda az emberiség számára, csakis kellő tudatossággal szabad használni, és ezt a tudatosságot a tanfolyam végére fogod elérni. Ugye megérted?

Az igazi, valódi tudatosság ma nagyon kevesek sajátja.

De lehet, hogy te is csak másokon veszed észre, hogy úgy élik az életüket, mintha konkrétan nem lennének maguknál… Bolyonganak a világban ész és értelem nélkül, mint a zombik, és amikor életjelet adnak magukról, abban nincs köszönet… Hagyják, hogy hasson rájuk a média pusztító ereje, és olyan dolgok, amikhez gyakorlatilag semmi közük, csak hallanak, olvasnak róluk… Csakhogy mások szemével te is ilyennek tűnhetsz.

A tudatosság nem azt jelenti, hogy szelektíven gyűjtöd a szemetet, vagy, hogy elolvasod a termékek összetevőit, vagy, hogy minden hírnek alaposan utána jársz.

Az a fajta szervezettség, eltökéltség, magabiztosság, eredményesség, harmónia és életerő, ami ahhoz kell, hogy biztos túlélőként és sikeres emberként tekinthess magadra ebben a mai világban, csak és kizárólag elképesztő szintű önismeret és tudatosság révén valósulhat meg az életedben.

Ezek nélkül a sorsod és a körülmények áldozata vagy és leszel a jövőben is.

Márpedig manapság nagyon sok az áldozat és a számuk még nőni fog.

Önismerettel és tudatossággal a sorsod hősévé válsz majd, ahogy arra születtél.

>>Közvetlen link a Vidi Rita Klub pontos részleteihez, amivel több más képzés anyagához is hozzáférsz>>