Bűvölet

29995 Ft

Szeretnél az az ember lenni, akiről azt suttogják a háta mögött, hogy

Azta, micsoda fantasztikus ember! Imádok a közelében lenni!”?

Szeretnél VALAKI lenni, szeretnél az érdemeid szerinti elismerésben részesülni? Ezért tenned kell. Önmagadért mindig tenned kell. Hogy hogyan? Olvasd az alábbiakat, és megtudod!

 

Leírás

Szeretnél olyan elbűvölő személyiséggé válni, akinek mindenki keresi a társaságát, és ami sokkal fontosabb: akinek mindenki ad is a szavára?

Szeretnéd végre kidomborítani és megerősíteni önmagad legjobb oldalát anélkül, hogy meg kellene hasonulnod és meg kellene tagadnod a valódi önmagad?

Bűvöld el az embereket, és sugározd a világba azt a jót, ami benned van!

Hogy hogyan – és miért?

BŰVÖLET

25 nap és 25 módszer arra, hogy olyan emberré válj, akit mindenki szeret, akire mindenki odafigyel, és akit mindenki követni akar.

A Bűvölet egy Vidi Rita által fejlesztett online tanfolyam, ami kifejezetten 25 különböző, tabudöntögető cselekvési tervet és módszert tartalmaz, hogy az emberek felnézzenek rád és végre megkapd azt az elismerést másoktól – és önmagadtól is –, amire mindig is vágytál és mindig is érdemes voltál – csak épp nem tudtad eddig érvényesíteni.

De miért is van erre szükséged?

Érezted már azt, hogy keresztülnéznek rajtad az emberek, pedig a szíved is kitennéd értük?
Érezted már azt, hogy kiábrándító azt látni, hogy a törtető gátlástalanokra figyelnek csak oda az emberek?
Érezted már azt is, hogy valahogy egyre nehezebb felkelteni mások érdeklődését gyakorlatilag bármi iránt?

A világ elképesztő ütemben változik azzá, amit sokan szívesen elkerülnénk. Mik ennek a jelei?

– Ha nem vetkőzöl le meztelenre élő adásban, akkor a kutya se figyel oda rád.
– Ha nem balhézol mindenkivel és mindenért a Facebookon – Youtube-on, tévében –, ha nem háborodsz fel mindenen valós időben és lehetőleg elsőként, akkor elszivárognak mellőled az emberek, és mennek máshova – oda, ahol ezeket megkapják. A balhét, a botrányt, a háborgást.
– Ha nem vasaltatod ki a herédet – mert mondjuk nincs is olyanod, mert teszem azt nő vagy – egy tévétársaság sem érdeklődik a munkád iránt.
– Ha nem közölsz az életedről végtelenül apró információkat – mit ettél, hol sétáltál, mire gondoltál az előző percben, hányast kapott a gyereked, hol nyaraltál, kivel futottál össze véletlenül egy szelfire, hogyan jártad be a világot, hogyan mentettél meg egy macskát a biztos éhhaláltól, és milyen fantasztikus idézeteket nyomsz fejből –, akkor érdektelen vagy a világ számára, még akkor is, ha mondjuk feltaláltál valami szuper jó dolgot, és ennek hírét szeretnéd terjeszteni.
– A normális dolgokra nincs igény. Sok ember hiszi magáról azt – sőt, hát mindenki –, hogy őt hidegen hagyja a silányság, a semmitmondás, a bulvár, a celebritás, és a napi propaganda, de ez egyszerűen nincs így. Mindenkit beszippant a szórakoztatóipar, hogy még több gyógyszert, fogkrémet, mosóport és körömgomba elleni szert tudjanak eladni.
– A rengeteg agyrohasztó tartalom  – ami most már tényleg elkerülhetetlenül, napi 24 órában ömlik az emberekre a közösségi média által – hatására kiépült falakat ha át is tudod törni az emberek fejében, akkor mit kapsz cserébe? Agymosottak trollhadjáratát a saját oldaladon, a saját közösségi médiádban. Próbálj csak hirdetni a Facebookon! Olyan látleletet kapsz az emberi sötétségről, amiről rémálmaidban sem jönnének elő képek, mert ez annyira borzalmas.

Na, ezeket alapul véve legyél te:

– sikeres,
– céltudatos,
– őszinte,
– önazonos,
– karakán,
– maximalista,
– szeretetre méltó,
– tisztelt személyiség.

Lehetsz egyébként most is, de maximum csak két ember számára. Ahogy nagymamám mondta annak idején: „a szerelemből nem lehet megélni”, és hát lássuk be, két rajongóból sem.

Ha nem akarsz beállni a sorba, akkor mégis mit kell tenned, hogy felnyisd önmagad irányába azok szemét, akiknek nem mosta még át a bulvár és a politikai propaganda az agyát?

A Bűvölet ebben segít neked az olykor tabudöngötető megoldásaival, hogy meg tudd tenni azt, amivel valóban értéket teremtesz, és valódi eredményeket érsz majd el az embereknél – mindezt 25 különböző módszerrel, 25 hanganyagban.

Kiknek szól a Bűvölet online tanfolyam?

  • Azoknak, akik sürgősen tenni akarnak azért, hogy eljusson a mondanivalójuk más emberekhez, még ha Berlini-falakat is kell leomlasztani ezért a célért a koponyákban.
  • Azoknak, akiknek fontos üzenetük van a világ számára, és ezt szeretnék is érvényre juttatni.
  • Azoknak, akik rendszeresen értékesítenek, marketingeznek és szélesíteni szeretnék a kommunikációs repertoárjukat, alap építőkövekkel.
  • Azoknak, akik szeretnék önmaguk legjobb oldalát erősíteni, és ezt személyes és/vagy üzleti céljaik elérésére felhasználni.
  • Azoknak, akik hatással akarnak lenni más emberekre és a világra, sőt: JÓ hatással.

Kiknek nem szól a Bűvölet online tanfolyam?

Azoknak nem szól ez a tanfolyam, akik szerint a világ, és benne az ő életük úgy tökéletes, ahogy van, és szuperfantasztikus irányba halad, és minden kerek egész – a világ is, meg ő maga is. A Bűvölet nem akarja elmagyarázni a vakondnak, hogy mi a napfény.

Jó, de mennyibe kerül?

Mennyibe kerülhet az, hogy önként vezetőjükké, véleményvezérükké választanak téged az emberek?
Mennyibe kerülhet az, hogy a kommunikációddal betalálsz az emberek szívébe?
Mennyibe kerülhet az, hogy ténylegesen jobb ember leszel, és jobbá teszed a világot?

Vannak dolgok, amiket nem lehet számokkal kifejezni, de én most megpróbálok mégis csak egy árat szabni:

A Bűvölet – online tanfolyam ára:

29995,- forint

Ezért cserében az online tanfolyamon megkapsz 25 új szempontot, 25 új módszert, 25 új, kipróbálandó feladatot, 25 új célt, 25 új elbűvölésre alkalmas eszközt, 25 hanganyag formájában.

A 25 hanganyaghoz egy zárt felületen fogsz hozzáférni az online tanfolyam keretében, amelyhez semmi más nem szükségeltetik, csak egy böngésző. A hanganyagokat online is hallgathatod, és le is töltheted majd magadnak, mp3 formátumban.

Gyakran Ismételt Kérdések a Bűvöletről

“Minden nap egy meghatározott időben kell a gép előtt lennem?”
Nem! A Bűvölet  egy 25 napon át tartó online tanfolyam, ahol minden reggel felkerül az új anyagrész, de neked nem kell fixen egy időpontban ott ülnöd készenlétben, mert ha például reggel 8-kor felkerül az anyag, UTÁNA azt már folyamatosan eléred. Kérdezni bármikor tudsz tőlem, ez sincs fixen időhöz kötve. Készülj akkora anyagmennyiségre, hogy a 25 anyaggal és 25 különböző feladattal tényleg elleszel 25 napig, és hogy ne zúduljon rád egyben az egész, ezért csináljuk úgy, hogy 25 napra elosztjuk a tanulni valót.

“Mennyi időt vesz igénybe egy-egy anyag meghallgatása?”
Egyrészt annyit, ahány perces a hanganyag, másrészt ügyfeleimtől tudom, hogy az ehhez hasonló anyagaimat éjjel-nappal hallgatják. Főzés közben, utazás közben, séta közben, játszótéren, metrón, mindenhol, van, aki munka közben is. Ha csak a racionális időintervallum érdekel, akkor azt tudom mondani, hogy a hanganyagok egyenként 15-50 percesek, változó hosszal. De hogy ezeket hányszor hallgatod majd meg végül, az csak rajtad múlik.

“Miért hanganyag? Jobban szeretek olvasni!”
Igazából én is. De ez a téma hangot érdemel – mert ezek az információk és ezek az instrukciók hangban mennek át a legjobban, majd meglátod – ööö… meghallod :).

“Mi köze van a világ jobbátételéhez annak, hogy én hogyan gondolkodom és hogyan viselkedem?”
Hát, ha ez a kérdés így felmerült a fejedben, akkor szerintem ne jelentkezz, mert nem érted az ok-okozati összefüggéseket, és félek, hogy erre nem is tudnék rámutatni. Én a kész módszert adom, itt, a fentiekben elmagyaráztam, hogy miért tartom ezt fontosnak.

Nem mindenki vágyik arra, hogy fontos és tiszteletre méltó ember legyen mások szemében.
Nem mindenki vágyik arra, hogy ő maga tegyen hozzá a világhoz, hogy az egy jobb hely legyen.
Nem mindenki vágyik mások elismerésére.
De ha TE IGEN, akkor a legjobb helyen vagy, és a Bűvölet segíteni fog elérni ezen céljaidat.

Még gondolkodsz?

Akkor hadd mondjak el valamit arról, hogy mi lesz annak a következménye, ha nem teszel magadért és egyben a világért.

A világból kivesznek az egyéniségek, mert a világban azok érvényesülnek, akik tragédiákkal kampányolnak.
“Jaj, hát én alkoholista hajléktalan voltam, de látod, mennyire menő és gazdag lettem? Neked is sikerülni fog, majd én segítek!”
“Ó, nekem meghalt a gyerekem, de minden nap a dekoltázsomat fotózom, mert így emlékezem az én kicsikémre, kövess, meglátod, te is jobb ember leszel!”
“Rákból gyógyítottam ki magamat, kövess, te is meggyógyulsz, sőt, beteg sem leszel soha!”

Ezeket az üzeneteket az elmúlt 5 percben láttam a Facebookon. Tudsz te ezekkel versenyezni? Voltál alkoholista, hajléktalan, tragikus események áldozata, vagy rákbeteg esetleg? Nem? Hát akkor jobb, ha meg se mukkansz – ezt üzenik azoknak az elsöprő eredményei, akik a torokgyulladásukból is marketingeszközt csinálnak, sokszor persze csak önmaguk futtatására. Mi, hétköznapi, nem beteg, gondolkodni képes emberek lemaradunk ezek mögött.

Tudom, te nagy eséllyel nem nézel tévét, de azok nézik, akikkel te barátkozni akarnál, beszélgetni akarnál, vagy épp el akarnál nekik adni valamit. Tudom, te tudsz gondolkodni, de nap mint nap azokkal kellene együttműködnöd, akik nem akarnak már gondolkodni.

A te egyéni sikereiden, a te hétköznapi, normális emberi életeden keresztül lehet csak visszatéríteni oda a világot, hogy ne az abnormális legyen a normális. Ha vannak ilyen céljaid, hogy formáld magadat, formáld a saját környezetedet, formáld a világot, akkor jelentkezz. Ha nincsenek ilyen céljaid, akkor viszlát, és köszönöm a figyelmedet!

Szeretettel,

Vidi Rita

 

 

 

 

 

Ui.: A Bűvölet közkívánatra hozzáférhető most ismét, használd ki a lehetőséget!

>>KATT az előfizetésért,ha több minden is érdekel meg a Bűvöleten kívül>>