Nyomáscsökkentés

9990 Ft

55 stresszkezelési és stresszoldó módszer azoknak,

akik érzik, hogy nagy rajtuk a nyomás

Te is érzed, hogy nagy rajtad a nyomás?

Téged is nyomasztanak a kihívások és a problémák?

Szeretnéd enyhíteni a stresszt, de már tudod, hogy a nőknek szóló cikkekből nehéz kihámozni a lényeget?

Íme a NYOMÁSCSÖKKENTÉS!

Részletek alább:

Leírás

55 stresszkezelési és stresszoldó módszer azoknak, akik érzik, hogy nagy rajtuk a nyomás

Neked való a NYOMÁSCSÖKKENTÉS, ha:

– eleged van az idegbajból,

– ha kikészítenek a problémák,

– ha állandóan űzöttnek és hajszoltnak érzed magad,

– ha rosszul alszol,

– ha legszívesebben néha már világgá mennél,

– ha úgy érzed, hogy már semmi sem tud boldoggá tenni,

– ha szorongsz, aggódsz, idegeskedsz – és ez egyre gyakoribb nálad, már szinte állandósult,

– ha a stressznek már testi következményei is megjelentek nálad, például magas vérnyomás, vércukor szint problémák, fejfájás, teljesítményromlás formájában.

Az 55 stresszoldó módszer mind gyermekeknél, mind felnőtteknél alkalmazható.

Mit eredményez a stresszoldó módszerek alkalmazása? Miért van ezekre szükséged?

Döbbenetes és sokszor egyben vérfagyasztó kutatási eredmények igazolják, hogy a stressz a szervezetünkben olyan pusztító erővel bír, amivel gyakorlatilag megöljük magunkat.

Nagyon fontos tisztában lenni azzal, hogy a stresszhormon szintje a kihívások révén gyorsan meg tud ugrani – más egyéb hormonok segítsége által –, ezzel szemben elképesztően lassan tud lecsengeni. A stresszhormon ingadozási képessége nem olyan, mint amikor édeset eszünk és felmegy a vércukrunk, majd pár óra alatt le is esik. Van, akinél nagyon célzatos és tudatos hozzáállással sem sikerül a kortizol szintjét a normálisra tornázni, még HÓNAPOKON belül sem!

Ez nem azt jelenti, hogy ne kellene ezzel foglalkozni, mert hát „úgysem történik semmi látványos”, sőt, pontosan azt jelenti, hogy életbe vágóan fontos a stressz kiiktatásán tudatosan dolgozni, mielőtt még katasztrofálisra fordulna a helyzet.

A stresszről bebizonyították, hogy nemcsak fiziológiai tünetekkel, hanem lelki problémákkal is összefüggésben van, mint például a depresszióval. Ha valóban teljese életet akarsz élni, akkor minden stresszt növelő tényezőt módszeresen és szisztematikusan ki kell iktatnod az életedből ahhoz, hogy végre azon az életszínvonalon élj, amire mindannyian születtünk: egészségesen, szorgalmasan, tudatosan, okosan, boldogan, kiteljesedve, sokat nevetve.

A NYOMÁSCSÖKKENTÉS című anyag 55 olyan tippnek és módszernek a leírását tartalmazza, amivel tartósan és hosszú távon csökkentheted a stressz szintedet, és aztán élvezheted ennek minden előnyét és eredményét:

– Lelkileg kiegyensúlyozottabb leszel. Ha valami fel is bosszant, azon hamar túlteszed magad, és összességében az egész világot másképp, szebbnek fogod látni.

– A kognitív képességeid erőre kapnak. Aktívabban tudod majd használni a képességeidet, könnyebben tanulsz meg új dolgokat, és nehezebben fogod ezeket elfelejteni is. Azt fogod érezni, hogy végre önmagad vagy.

– A testi változások mindenkinél attól függnek, hogy ki milyen tünetekkel küzd már. Várhatóan enyhülnek vagy megszűnnek a stresszből eredő tünetek, és olyan javulást is tapasztalhatsz majd, aminek a stresszel való összefüggéséről tudomásod sem volt (pl. bőrrel kapcsolatos elváltozások, haj állapota, köröm állapota, tartáshibák, hátfájás, stb.)

Mennyi újdonságot tartalmaz számodra az anyag?

Már annyi cikk, műsor, film és könyv szólt a stresszről, hogy felmerülhet benned a kérdés, hogy egyáltalán tartalmaz-e újdonságot számodra ez az anyag. Nos, szerintem igen. Ugyanis a megjelentetés előtt hosszas kutatást végeztem, és azt találtam, hogy 8-9 tippnél többet nem igazán lehet találni, és az orvosok is kettőt szoktak tanácsolni – ezeket külön kifejtem az anyagban. Ráadásul a 8-9 tipp olyan, ami azonnal kivitelezhetetlen, és ezek megismerése még inkább növeli a stresszt. Ha az ember olyan „megoldásokat” kap a problémáira, amikkel nyilvánvalóan nem tud mit kezdeni, akkor az információ nemhogy nem segít, de még tetézi is a bajt, pontosan a stressz növelésének formájában.

Az 55 tippel együtt 55 eszközöd lesz, amik többségéhez azonnal nyúlhatsz. Biztosan lesznek olyan javaslatok az anyagban, amikről már hallottál, csak épp nem voltak így kifejtve, megmagyarázva, mint ebben. És biztosan olyat is találsz majd az 55 tipp között, amiket te magad is használsz, csak éppen nem vagy tudomással arról, hogy ezek mennyire lényegesek a stresszmentes életed elérésében.

Az anyag nemcsak egy 55 pontból álló lista, hanem minden javaslathoz kapsz egy részletes magyarázatot, és számos érvet, hogy motivációd is legyen ezek alkalmazásához.

Az 55 tipp mindegyike olyan, amiket bárki földi halandó tud használni, de egyidejűleg nem kell mind az 55 tippet alkalmaznod. Kedvedre és a lehetőségeid szerint válogathatsz közöttük, és saját személyedre szabhatod, egy saját kis stresszmentesítő rendszert kialakítva magadnak.

Ugye, milyen jól hangzik? Mert az is!

Szeretnél már ma jobban aludni?

Szeretnél már holnap jobb kedvűen ébredni?

Szeretnéd végre azt érezni, hogy nem feszítenek szét a problémák?

Akkor a NYOMÁSCSÖKKENTÉS segíteni fog.

Rendeld meg most!

 

>>KATT a havi előfizetésért, ha ezen kívül még csomó más minden is érdekelni szokott>>