Hogyan győzzünk meg bárkit bármiről?

Szeretnél valakit rábeszélni valamire, amitől ódzkodik?
Szeretnél valakit lebeszélni valamiről, ami nagyon nem lenne előnyös számára?
Szeretnéd vitapartnereidet meggyőzni a saját álláspontodról?
Szeretnél az üzleti versenyben másokat megelőzni, legyőzni?
Szeretnél eladni, és magadhoz édesgetni a vevőket, hogy aztán visszatérjenek?
Szeretnél olyan vezető lenni, akit ténylegesen követnek is mások?

Mindezen célok eléréséhez semmi más nem kell, csak meggyőző erő.

Rendelkezel ezzel? Nem igazán? Akkor most figyelj!

 • Ha nem vagy eléggé meggyőző,
 • Ha nem hallgatnak rád mások,
 • Ha mindig te vagy, aki alulmarad a vitákban,
 • Ha kevés a vevőd, mert bár szereted az embereket, de az eladásban gyenge vagy (akár önmagad eladásában is),
 • ha vezetőnek tekinted magad, de egyre nehezebb másokat meggyőznöd arról, hogy kövessenek téged,

akkor nincs mese: fejlesztened kell a meggyőző erődet.

Hogy hogyan fejleszthető a meggyőző erő?

Szerencsére ez egy tanulható készség, amihez két dolog kell:

1.) Megfelelő információk.

2.) Megfelelő gyakorlás.

Ha mindkettőre figyelmet fordítasz, akkor a meggyőző képességed minden egyes gyakorlással fejlődik, formálódik, és egyre magasabb szintre jutsz majd általa.

A megfelelő információkat tőlem megkaphatod a Maximális Meggyőzés tanfolyamon, a gyakorlásra pedig aztán az élet minden területén lehetőséged lesz.

Az élet egy nagy tanfolyam, ahol minden pillanatban leckéket kapunk, hogy általuk feljebb és tovább léphessünk. A meggyőzőerő fejlesztése remek lehetőség arra, minden nap fejleszd magad egy olyan területen, ami aztán azonnali eredményeket is hoz számodra.

Milyen előnyei vannak a meggyőző erőnek a hétköznapokban és a vállalkozásokban?

 • Ha eléggé meggyőző vagy, akkor az van, amit te akarsz és nem az, amit mások akarnak.
 • Mások elhiszik, amit mondasz – ebben a hitetlen és hiteltelen világban, tudod egyáltalán, mekkora erőt képvisel ez önmagában?
 • Ha elsőre nem is hiszik el, később (és utólag) arra fognak gondolni, hogy „Basszus, megmondta előre és igaza lett.”
 • Megváltoztathatod, formálhatod mások gondolatait, felülírhatod azt, ahogyan vélekednek dolgokról.
 • Véleményvezérré válhatsz. Ha esetleg nem lenne világos: a véleményvezéreknél van a több pénz…
 • Az emberek önként és spontán terjesztik is, amit mondasz, anélkül, hogy megkérnéd őket erre. Így már nemcsak a mikrokörnyezetedre, de a makrokörnyezetre is hatással lehetsz.
 • Okos dolgokat tehetsz bele a világba, a tomboló hülyeség helyett.
 • Sok pénzt tudsz keresni ezzel a tudománnyal, mert a Maximális Meggyőzés online tanfolyam a marketing és az értékesítés alapja is.

És ami a legjobb: ehhez nem kell se celebkedni, se másokhoz dörgölőzni, se eladnod a lelkedet. Elég csak használnod a legdrágább kincsedet: az eszedet.

Ehhez ad vezérfonalat, támogatást, és lépésről-lépésre tennivalókat a Maximális Meggyőzés online tanfolyam.

A meggyőző erő az életedet – vagy a szeretteid életét – is jelentheti

Gondolj bele abba a manapság teljesen szokványos és Magyarországon naponta százezreket érintő helyzetbe, hogy kórházba kerülsz és a legjobb ellátást szeretnéd magadnak. De a kórháznak nincs pénze (az állam nem ad neki), az orvosok fásultak (sokszor szó szerint eszköztelenek), az ápolók és a szakszemélyzet pedig annyira elcsigázottak, hogy nekik sincs kedvük még szinte élni sem. Nos, neked ebben a helyzetben kell elérned azt, hogy megkapd a maximális törődést és a gyógyító tevékenységek maximumát is. Az biztos, hogy az egészségügyben a heveskedések, kiabálás, számonkérés, fenyegetőzés ellen már mindenki fel van vértezve, ezzel semmit nem érsz el. Úgy néznek keresztül rajtad, mintha ott sem lennél.

Régen a hálapénz “intézménye” hivatott megolajozni az egészségügyben a dolgokat, de ma az már bűncselekménynek számít, így a heveskedés, kiabálás, számonkérés és fenyegetőzés mellett már a megvesztegetést és lefizetést sem tudod alkalmazni (egyébként helyesen).

Mivel mindenki a könnyebb ellenállás irányába akar haladni, ezért a kórházban a minimális szolgáltatást akarják neked nyújtani, de te meg pont az ellenkezőjét, a maximumot akarod – ami teljesen természetes és jogos.

Nos, neked nemcsak a – szintén természetes módon – könnyebb ellenállás irányába haladó egészségügyi személyzettel kell megküzdened, de konkrétan ez egész egészségügyi rendszerrel. És ez még egészségesen is szinte lehetetlen, nem még betegen!

 • Lehet, hogy nincs erőd küzdeni, mert fájdalmad van.
 • Nincs erőd küzdeni, mert a küzdésben sokkal jobban felkészült személyzettel állsz szemben, hiszen ebben a helyzetben a külső körülmények miatt érdekellentétbe kerültök sok esetben.
 • Nincs erőd küzdeni, mert egyszerűen nem is vagy rutinos a küzdelemben és különben sem ezzel akarnál foglalkozni.

De akkor is vannak eszközeid, hogy kiharcold magadnak a legjobb ellátást ott és akkor, ugyanis ha ezt nem teszed, akkor az végzetes kimenetellel járhat, és ha túl is éled nagy üggyel-bajjal, később minden nap bánni fogod, hogy nem álltál ki még jobban magadért. Vagy a szüleidért. Vagy a gyerekeidért.

Bocs, hogy ennyire sötét illusztrációval élek, de nap mint nap látom ezeket a szívszaggató történeteket (egy másik vállalkozásom révén van ebbe betekintésem). És szerintem ez ellen a magunk eszközeivel tennünk kell. Szakemberekkel beszélgetve is arra jutottunk, hogy amikor már semmilyen feltétel nincs biztosítva egy rendszerben (sem a benne dolgozók, sem az oda betegként bekerülők számára – mindezt rendszerszinten, lehetnek egyedi kivételek egyébként), akkor talán még az emberi szó segítene a túlélésben, a felépülésben, a rehabilitációban, a gyógyulásban. De az emberi szó veszett ki szinte legelőször a rendszerből (és ez sem a személyzet hibája).

És akkor mit tehetsz te, a beteg, ha nem akarsz mások – ott a legfelül döntők – hibájából mondjuk egész életedben aztán fájdalommal élni vagy megnyomorodni, vagy még rosszabb kimenetelre számítani?

Amit biztosan tehetsz az az, hogy megpróbálod a magad irányába hajlítani a dolgokat: úgy beszélsz, úgy kommunikálsz, úgy érvelsz és úgy befolyásolsz, ahogy az SZÁMODRA a túlélést biztosítja.

A Maximális Meggyőzés tanfolyamot nem azért indítottam alapvetően, hogy túléld az egészségügyben zajló kalandjaidat, mert én sem ezekre a dolgokra szeretek koncentrálni. De erre a képességre átlagosan 3 havonta mindenkinek szüksége van, már akár akkor is, amikor időpontot foglal magának a fogorvosnál… Ha esetleg azt gondolnád, hogy a meggyőző erő nem életbe vágóan fontos, akkor gondolj mindig erre, mikor orvoshoz kell menned – vagy a szeretteidet kell orvoshoz, rendelőbe, kórházba vinned.

Miért jobb a Vidi Rita féle Maximális Meggyőzés tanfolyam, mint például elolvasni egy hasonló témájú könyvet?

Meggyőzés online tanfolyamAzért, mert a könyvekben ezeknek az információknak a töredéke van, ráadásul, ha több könyvet is elolvastál már például a hatásgyakorlásról, értékesítésről és meggyőzésről, akkor már tudhatod, hogy mindegyik ugyanarról szól, ugyanazokat a pszichológiai kísérleteket idézgetik és ugyanazokra a tudósokra hivatkoznak, miközben összesen 15 konkrét tippnél nem adnak többet. Mármint az összes könyv ad együttvéve összesen 15 tippet, amit nagy nehezen lehet használni.

 • A Maximális Meggyőzés online tanfolyamon nem idézgetek pszichológiai kísérleteket, ha akarsz, majd utánanézel párnak. Eléggé meggyőző leszek tudományos munkák idézgetése nélkül is, elvégre ennek is megvan a módja.
 • A tippek többségét én magam is alkalmazom – most is, rajtad 😊 –, de olyanok is vannak, amik például tőlem távol állnak, ezért én magam nem használom jelenleg, neked viszont lehet, hogy ezek lesznek pont a kedvenceid. 88+ konkrét tipp vár rád, részletesen kifejtve a mibenlétüket, lényegüket, értelmüket és használati útmutatót is kapsz mindegyik mellé.
 • Használhatod a személyes kapcsolataidban, de vállalkozásban, kollégákkal, marketingben és értékesítésben is a Maximális Meggyőzés tanfolyamon tanultakat. sőt, a párkeresésben is – és ahogy fentebb kifejtettem, életbevágó helyzetekben is.
 • A mai világban a Maximális Meggyőzés tanfolyamon tanult tudás versenyelőnyt jelent a gazdasági életben, a magánéletben pedig nagyobb kiegyensúlyozottságot, több harmóniát és kevesebb félreértést. Van, akinek a pénz számít aktuálisan többet, és van, akinek más. Te döntöd el, hogy milyen előnyeit aknázod ki esetenként a meggyőzésnek.
 • Önmagad meggyőzésére is használhatod a tanfolyamon tanultakat, ha esetleg bizonytalan lennél bármivel kapcsolatban is. Így nem kell döntéshelyzetekben hosszasan tipródnod.
 • A Maximális Meggyőzés tanfolyam minden szava a meggyőzésről szól és semmi másról. Nincs benne felesleges töltelékszöveg, sallangok és mellébeszélés sem. Csak a lényeg. 88+ lényeges tipp, hogy te meggyőzőbb lehess.

Vidi Ritáról – ha esetleg még nem ismernél, hogy ki vagyok és mikkel foglalkozom>>

Itt találod a Maximális Meggyőzés tanfolyam teljes tartalomjegyzékét:

Maximális Meggyőzés tartalomjegyzék>>

88+8 anyagrész vár rád a tanfolyamon – igen, összesen 96.

Kiknek való a Maximális Meggyőzés online tanfolyam?

 • Neked való, ha szeretnéd, hogy mindig úgy történjenek a dolgok, ahogy te azt akarod, és nem másképp.
 • Neked való, ha irányító szerepben akarsz működni a saját életedben és nem mások akaratának alávetettjeként.
 • Neked való, ha vadidegenekkel is azonnal meg akarod találni a közös hangot.
 • Neked való, ha a vitákat úgy szeretnéd lezárni, hogy neked adnak igazat, de legalább is fejet hajtanak az érveid előtt.
 • Neked való, ha magányos farkasként üvöltesz éjjelente a Holdra, és szeretnél egy jó kis falkát magad mögé. Na, ez elég képszerűre sikerült 😊, de a lényeg az, hogy ha szeretnél híveket magad köré, akkor egészen biztosan szükséged van a Maximális Meggyőzés tanfolyamra.
 • Neked való, ha bizalmat szeretnél ébreszteni olyanokban magad iránt, akik még nem ismernek, vagy mondjuk rosszul ismernek téged.
 • Neked való, ha szeretnéd a konfliktusos kapcsolataidat elsimítani, vagy akár új, baráti, tiszteletteljes szintre emelni. Ha van valaki az életedben vagy munkádban, akivel ki nem állhatjátok egymást, máris lesz kin letesztelni a Maximális Meggyőzés tanfolyamon tanultakat!

A profik tudatlansága – avagy kiknek nem való a Maximális Meggyőzés online tanfolyam?

Azoknak nem való esetlegesen a Maximális Meggyőzés online tanfolyam, akik a meggyőzés nagymesterei voltak eddig is, és pontosan tudják, hogy miben rejlik a titkuk. Profi értékesítőkkel folytatott interjúk során világlott ki az a tény számomra, hogy a meggyőző erejükből élő emberek sincsenek tudatában annak, hogy mi az, ami működteti ezt náluk. Ha például sikeres értékesítő vagy, de nem tudnál könyvet írni a meggyőzésről, akkor szerintem fogok tudni újat mondani még neked is 😊, de legalábbis a tudatosságodat segít növelni a Maximális Meggyőzés online tanfolyam.

Mennyibe kerül?

A Maximális Meggyőzés online tanfolyam részvételi díja most AKCIÓS:

39.990,- forint helyett 29.990,- forint.

Az akció határideje: 2023. november 17-e péntek éjfél.

A Vidi Rita Klub tagjai megkapják a havi tagságuk keretében ezt a tanfolyamot is, tehát ha már klubtag vagy, akkor most itt nem kell külön rendelned/jelentkezned!

Fontos időpontok és tudnivalók

Az online tanfolyam indul: azonnal, amint kifizeted a részvételi díjat a jelentkezés után.

 • A tanfolyamhoz egy zárt oldalon férsz hozzá, ahogy tőlem már megszokhattad. Az anyagok már teljes egészében fennvannak és csak arra várnak, hogy a magadévá tedd őket.
 • A leckékhez később is hozzáférsz, továbbá kérdezési lehetőség is van hozzászólás formájában.
 • Természetesen sehová sem kell személyesen menned, nem kell utaznod, csak egy böngészőre és internetre lesz szükséged az online tanuláshoz, ahogy nálam az elmúlt 15 évben már megszokhattad.

Mi lesz, ha lemaradsz és ez által nem leszel elég meggyőző a jövőben?

Biztosan te is szétnéztél már magad körül mostanában… Szerintem megegyezhetünk abban, hogy nem jó irányba mennek a dolgok. Ha egy reggel arra ébredünk, hogy anarchiába torkollott a hatalmas infláció és a politikusok mindennapos szemfényvesztése, akkor a túlélés záloga lesz a meggyőző erőd.

A meggyőzés azt jelenti, hogy bárkit rá tudsz beszélni bármire, de azt is, hogy bárkit le tudsz beszélni bármiről…

Ha a jóra fordulnak a dolgok, amiben szerintem mindketten bízunk hosszú távon, akkor használhatod a meggyőző erődet arra, hogy a puszta túlélési esélyek növelésén túl boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá és kiszámíthatóbbá tedd az életedet és ezen a szinten stabilizáld is a körülményeidet. Ja, és pénzt is lehet vele keresni, ezt sose feledjük: a marketing és az értékesítés alapja a meggyőzés.

Mi tehát most a teendőd? Hogyan lehet jelentkezni?

1.) Jelentkezz a Maximális Meggyőzés online tanfolyamra a Jelentkezés gombra kattintással, majd a következő lépésben a Kosárba helyezéssel.

2.) Vidd végig a vásárlás folyamatát addig, míg visszaigazoló emailt nem kapsz a rendelés megtörténtétől (ahogy azt webshopokban megszokhattad már, ez is egy webshop itt tulajdonképpen).

3.) Az általad választott fizetési módon fizesd ki a tanfolyam ellenértékét. Erre 8 napod van, 8 nap után töröljük a jelentkezést, ha nem történik meg a kifizetés.

4.) Ezek után kapod az infókat a tanfolyam pontos hozzáféréséről, szintén emailben. És tádámm, máris tanulhatsz! (Bankkártyás fizetéssel ez az egész néhány percet vesz csak igénybe.)

Meggyőzés tanfolyam jelentkezés

A világ most úgy működik, mintha visszaestünk volna legalább 100 évet az időben.

100 évvel ezelőtti állapotban van az intelligencia szintje, de például a tudomány és a sajtó hitelessége a középkort idézi, miközben troll-politikusok uralják a világot. Ezek nem túl jó kilátások – és bocs, ha én hoztam számodra a rossz hírt…

Szerintem nem kellene 100 évet elvesztegetni most arra, hogy ugyanoda jussunk vissza, ahol 2019-ben voltunk még… Nagyon gyorsan be kell hoznunk azt az értelmi és szellemi lemaradást, amit elszenved a világ most, ezekben a percekben is.

Nem tudhatom helyetted, hogy te ennek a helyreállítási munkának tevékeny élharcosa, vagy csendes elszenvedője akarsz-e lenni. Neked kell tudnod, hogy mit AKARSZ.

Az biztos, hogy ha AKARSZ, akkor a Maximális Meggyőzés tanfolyam segítségedre lesz.

Meggyőzés tanfolyam jelentkezés

Gyakran Ismételt Kérdések – talán a te fejedben is felbukkantak ezek

„Biztos, hogy fog ez nekem működni, Rita?”

Ha csinálod, amit mondok, akkor működni fog. Ha nem csinálod, akkor nem működik. A csinálást persze nem úgy kell elképzelni, mint mikor fekvőtámaszokat kell nyomnia az embernek, hogy ez ilyen vérverejtékes, fullasztóan fárasztó tevékenység ez a meggyőzés. Épp ellenkezőleg! Ezt akár játéknak is felfoghatod, és majd látni fogod, hogy a nap 24 órájában tálcán kínálja majd az élet a gyakorlás, tehát a csinálás lehetőségét.

„Hogyan lehet fizetni?”

Átutalással vagy bankkártyával, minden infót részletesen megkapsz a rendelés folyamata után.

„Ez a zárt oldal mennyire bonyolult?”

Semennyire. Olyan, mint ez az oldal, amit most olvasol, csak előtte be kell lépned (a vásárlással létrejön a fiókod). Azért van ez így, hogy csak azok férjenek hozzá az információhoz, akik jogosultak rá, illetve, hogy a hozzászólásaid is bizalmas körben maradjanak. Okostelefonon is eléred az anyagokat, csak internet kell hozzá.

“Ott kell ülnöm a gép előtt egy meghatározott időben?”

Nem! Az anyagok már fenn vannak és csak rád várnak.

„Olvastam már erről a témáról könyvet, fogsz nekem újat mondani?”

Hajjaj, de még mennyire! Még magamnak is mondtam újat, mikor készítettem, mert készítés közben jöttek elő számomra is olyan összefüggések, amiket még sosem fogalmaztam meg így összeszervezve. A Maximális Meggyőzés tanfolyam nemcsak 88 tipp egymás utáni felsorolása, hanem ez a 88 tipp ez rendszerbe is van szervezve, sok-sok kapcsolódó terület jelentőségét megidézve: mint amilyen például a stratégiai gondolkodásmód.

„Értékesítő vagyok, szerintem egész jól is csinálom, nagyon jók az eredményeim. De nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi újat tudnál mondani még nekem…”

Fogok tudni újat mondani, ebben egészen biztos vagyok. Ha nem tudsz fejből sorolni 88 különböző tényezőt, amiből a maximális meggyőzőerőd összeáll, akkor te is biztos lehetsz benne előre, hogy lesznek számodra újdonságok. De tudod mit? Kíváncsi is vagyok tételesen, hogy mely információk lesznek számodra újszerűek, vagy melyek lesznek számodra új a megközelítésűek, melyek kapnak új értelmezést ahhoz képest, ahogy eddig viszonyultál hozzájuk. A profi értékesítőknek rengeteg ismeretük tud lenni a meggyőzésről, de nem biztos, hogy pont a számukra megfelelő kombinációban alkalmazzák az ismereteket, hanem például betanulják azt, amit a megbízó cég kitalált szkriptként.

„Lesz az anyagban olyan, hogy hogyan kell meggyőző marketing szöveget megírni?”

Most ebben az anyagban nem fordítok külön kiemelt figyelmet csak a marketingre, de már rengeteg anyagom van erről a Vidi Rita Klubban (ahol a könyveimet is eléred).

Meggyőzés tanfolyam jelentkezés

Ha lenne még kérdésed, akkor keress bátran emailben, szívesen válaszolok: contact@ritartacademy.com

Vidi Rita

 

error: Nincs lehetőség kimásolásra.