A GAZDAGODÁS RECEPTJE

 ONLINE TANFOLYAM A GAZDAGSÁGODÉRT


Hogyan legyünk gazdagok?

Örök kérdés: hogyan válhat ma valaki gazdaggá?

– Te is szeretnél több pénzt, de ha össze is gyűjtesz egy keveset, máris történik valami olyasmi, ami miatt ki is kell adnod?

– A te fejedbe is beégett már az a gondolat, hogy “meggazdagodni csak tisztességtelenül lehet“, és mivel te tisztességes vagy, ezek szerint te sosem lehetsz már gazdag?

– Ezerszer gondoltál már arra, hogy “Bárcsak sok pénzem lenne, esküszöm, tudnék vele gazdálkodni!”, és közben titkon tudod, hogy hát azért vannak kétségeid arról, hogy tényleg tudnál-e vele bánni…

Bárki lehet gazdag, még te is!

De ha gyakorlatilag mindent rosszul tudsz

a pénzről és magadról is,

akkor irtózatosan nehéz lesz gazdaggá válni!

Az emberek többsége azt gondolja, hogy a gazdagságot az alábbi módokon lehet elérni:

– Nyerni kell a lottón
El kell árulni embertársainkat és önmagunkat is…
– Anyánkat is el kell adni két forintért
– A megfelelő emberekkel kell jóban lenni, és mutyizni kell folyamatosan…
Lopni, csalni, hazudni kell…
– Szex, drog, rock ‘n roll, lányok futtatása, embercsempészet…
– Politikusi pályára kell menni…

Te is így gondoltad eddig? Nos, akkor bizony rosszul gondoltad!

DE EZ NEM A TE HIBÁD!

 • Nem a te hibád, hogy sehol nem tanítják a jómódban élés alapvető szabályait, így te sem tudtad ezeket a magadévá tenni eddig.
 • Nem a te hibád, hogy ha megkérdezel egy gazdag embert arról, hogy hogyan lett gazdag, maga sem tudja megmondani, és legfeljebb a szerencsére fogja.
 • Nem a te hibád, hogy hiába olvasol el egy csomó könyvet és cikket a témáról, a gyakorlatban nemhogy nem állnak ezek össze, de még azt is összekutyulják, amiben addig biztos voltál.
 • Nem a te hibád, hogy a média és a filmek sugallatai által az az érzésed támadt, hogy gazdagok mind gonoszak, és te inkább szeretnél tisztességes, de szegény maradni.
 • Nem a te hibád, hogy az összes rendszer úgy van kitalálva és működtetve, hogy az emberek többsége modern rabszolgaságban éljen.

Pont ugyanígy gondolom! Hol lehet jelentkezni? Havidíjas előfizetés mindössze 4800,- forintért>>

A közbeszédben egyre elterjedtebbek azok a frázisok, melyek szerint:

– Tisztességesen nem lehet meggazdagodni.
– A rengeteg munkának végül szívinfarktus lesz a jutalma.
– Csak a pénz termel pénzt, és akinek nincs pénze, az így járt…
– Egyre nagyobb a szakadék a jómódú szűk réteg és a pénztelen többség között.
– Semmibe nem érdemes belefogni, mert ellopják az ötletet, lenyúlnak, átvernek, stb.

Szomorú a kép, szerintem is boruljunk egymás vállára,

és sírjunk egy jót!

 VAGY!

Tegyünk ezek ellen, és mutassuk meg:

bárki képes az ESZÉVEL pénzt csinálni,
és ehhez nem kell Einsteinnek lenni,
bőven elég a józan paraszti logika

– meg a jobb agyfélteke kreativitása.

Tegyünk, ne sírjunk, jelentkezem!>>

Ki ez a nő, aki itt osztja az “eszet”?

Vidi Rita
Vidi Rita

Vidi Rita vagyok, a jobb agyféltekés kreatív írás módszertan kidolgozója, a RitArt Franchise tulajdonosa, 2013-ban az Év Vállalkozója, cégvezető, mellette egy 300 főt számláló alapítványi iskola fenntartó alapítványának elnöke voltam 2013 és 2019 között, továbbá egyéb projektjeimben nem ritka, hogy 150-200 saját munkatárssal dolgozom együtt. Saját szövegíró és marketingügynökségem is van.

Eddig hét könyvet írtam  – sorrendben:
Hagyd a dagadt ruhát másra! (2009);
Hogyan váltsuk valóra vágyainkat? (2010);
Így szeresd a tehetséget! (2013);
Írni bárki tud (2014)
Tartalomstratégia 5 perc alatt (2016)
Értékesítés 7 lépésben (2018)
Úton – A Főnix (regény) (2020) -,
Most készül a nyolcadik könyvem, ami az Úton sorozat következő kötete, szintén regény, és az a címe, hogy Ragadozó.

A pénzügyi intelligenciával, és főként a gazdagodás folyamatával a Gazdagodás Receptje online tanfolyamom keretében foglalkozom több, mint 12 éve. Ezt a tanfolyamot már több, mint 25000 ember járta végig.

2013-ban indítottam el az első jobb agyféltekés kreatív írás tanfolyamot, amiket 2.5 éven keresztül jobbára személyesen vezettem. Közben trénereket képeztem ki, kidolgoztam a jobb agyféltekés kreatív írás franchise rendszerét, és 2015. szeptembere óta a RitArt Franchise keretében partnerem szervezik és vezetik az íróképzéseket. (Regényírás, meseírás, novellaírás, blogírás.) 2016 óta a jobb agyféltekés írókkal vállalkozásoknak írunk szövegeket, hogy a marketingjük és az értékesítési folyamataik tökéletesen működjenek.
Mindig valami olyasmivel szerettem és szeretek foglalkozni, amit sokan nem is értenek elsőre. Mindig inkább forradalmár voltam, mint megalkuvó.
Manapság is olyasmi foglalkoztat, amire – és ezt ne vedd szerénytelenségnek – az emberek többsége sosem fog rácsodálkozni, vagy ha mégis, akkor úgy mennek el mellettük, hogy észre sem veszik, hogy ez itt éppen egy forradalmi dolog. Persze nem akar mindenki forradalmár lenni, de mint látjuk, a szürke tömegben élve valahogy nincs olyan sok pénze az embernek, mint amennyire szüksége lenne…

Szóval, ha úgy tetszik, itt forradalmárképzés fog zajlani, de ígérem, nem fogunk mozgalmi dalokat énekelni :).

A Gazdagodás Receptje tanfolyam így néz ki:

– Csatlakozol a Vidi Rita Klubhoz, mely egy havi díjas előfizetéses tagság, havi 4800,- forintért. A csatlakozás után megtalálod a Gazdagodás Receptje 28 brutálisan szemléletformáló leckéjét, és még további 34 tanfolyam további 400 leckéjét is.

A leckéket egyben megkapod, és csak és kizárólag a te felelősséged, hogy azokat sorban vedd végig. Azért kell sorban haladnod, mert nem fog összeépülni az információ kerek egésszé, ha össze-vissza csapongsz köztük. De azt senki nem tudja ellenőrizni, hogy betartod-e ezt az alapszabályt, csak rajtad múlik. Ahogy az anyagi jóléted is. Ez az első lépés ahhoz, hogy jó úton indulj el: haladj sorban a leckékkel!

– Minden leckéhez tartozik egy feladat is, amit hol könnyű, hol meg pokolian nehéz kivitelezni, de hogy kinek mi a könnyű és mi a nehéz, az előre sosem tudható.

– A leckékhez hozzá lehet szólni, tudsz kérdezni, beszélgetni.

– A képzés ideje alatt én leszek a mentorod, de a közösség is hatalmas segítség lesz, majd meglátod.
Már alig várom, hogy induljon, máris jelentkezem!>>

GAZDAGODÁS RECEPTJE

online tanfolyam azoknak, akik több pénzt

és magasabb életszínvonalat szeretnének

 • A tanfolyam fennállása óta több, közel 25ezren vettek részt ezen az online képzésen.
 • Jelenleg összesen 28, új tartalommal bíró lecke vár a tanfolyamon, de ez még semmi. A 28 leckéhez tartozik 28 komfortzóna-tágító házi feladat is a témában. Ezek többségét minden nehézség nélkül meg tudod majd oldani, de lesznek köztük, amiktől garantáltan “kifekszel”. Ez a céljuk, hogy kifektessenek. Mert utánuk erősebben, tapasztaltabban és bátrabban kelsz majd fel! Mindezt védett környezetben!
 • A siker garantált: több pénzed, kevesebb adósságod, nagyobb vagyonod, több tőkéd lesz. A legfontosabb befektetni valód most is és mindig az ESZED. A tanfolyamon útjelző táblaként – és néha közlekedési rendőrként – foglak segíteni az utadon.
 • A belső mély átalakulás automatikusan megkezdődik az első napoktól. Néha érezni fogod a döccenőket, néha észre sem fogod venni, hogy egyetlen ugrással szakadékot szelsz át. A végére nemcsak jobban informált, de – ami a legfontosabb – valóban tapasztaltabb leszel, és másképp fogsz gondolkodni. Ez az, amit soha, senki nem vehet már el tőled.

Akarom a tudást, máris jelentkezem!>>

Kiknek való a Gazdagodás Receptje online tanfolyam?

– Neked való, ha akik tisztán akarsz látni a saját magad és mások pénzügyeivel és pénzügyi döntéseivel kapcsolatban.

– Neked való, ha egyszerűen csak több pénzre vágysz és tudod, hogy a kanapén heverészéssel, meg állandó panaszkodással eddig valahogy nem lett több pénzed.

– Neked való, ha bár sokat tudsz esetleg a pénzről, nem is érzed magadat szegénynek, de sokkal tudatosabbak akarsz lenni ebben a témában, és el bírnád viselni végre a nagyobb vagyon terhét is.

– Neked való, ha úgy érzed, hogy nem teljesek az információid a témáról, és mindent tudni akarsz, hogy mi hogyan működik.

– Neked való, ha hiteleid vannak.

– Neked való, ha anyagilag rosszul érintett az elmúlt két év és egyre inkább nyomasztanak az áremelkedések.

Szerintem nekem való, máris jelentkezem!>>

Kiknek NEM való a Gazdagodás Receptje online tanfolyam?

– Azoknak, akik nem képesek szembenézni önmagukkal, és ők soha, semmiben nem hibásak, mindig másokon múlt és múlik az ő sikerük/sikertelenségük…

– Azoknak, akik minden változási lehetőségnek masszívan ellenállnak, és kötik az ebet a karóhoz, hogy nekik úgy is jár a több pénz, a vagyon, a siker, hogy semmit nem akarnak másképp csinálni, mint eddig.

– Azoknak, akik lenézik azokat, akiknek nincs pénzük, és mások baján élvezkednek.

– Olyan pénzügyi zseniknek, akiknek bár kilóg a hátsója a szakadt gúnyából, de mindig mindenkinél jobban tudják, sőt, még tanítják is…

Tévhitek és ellentmondások a pénzről és a gazdagságról, amelyekre választ és magyarázatot kapsz a tanfolyamon:

 • A szegénység nem bűn – valóban nem, de nem is üdvözítő állapot, az üdvözítő az, ha teszel ellene! (Hogyan? A tanfolyamon kiderül.)
 • A pénztelenség ellentéte a gazdagság – ha pénzed van, még nem leszel gazdag, maximum gyorsabban mész tönkre… (A GR tanfolyamon felnyitom erről a szemed.)
 • A pénz pénzt fial – ezt csak azok hiszik, akiknek sosem volt pénzük. Nem a pénz fialja a pénzt, hanem valami más…
 • A legjobb befektetés a tőzsde és az ingatlan. – Valóban lehet kockáztatni, mikor már milliárdos a vagyonod, és nem a megélhetésed múlik egy-egy tízmillós hazárdjátékon, de addig nem a tőzsde és az ingatlan a legjobb befektetés, hanem az, amit már születésedkor a sajátodnak vallhatsz. Hogy mi az? Erre is választ kapsz.
 • A gazdagság titka az, hogy kevesebbet költs, mint amennyi bevételed van. – Érdekes, a hó végére megmaradt 5 forintokból nem igazán lett még gazdag senki sem. Mi a titkuk azoknak, akiknek sok-sok-sok pénzük marad hó végén, és egyre csak gazdagszanak?
 • Tisztességesen nem lehet meggazdagodni! – Ezt önigazolásként mondják a szegény emberek maguknak, akik sosem próbálták a gazdagságot. Ha próbálták volna, tudnák, hogy igen is, tisztességesen is meg lehet gazdagodni, ha tudjuk a biztos és tisztességes módszereket. (A tanfolyamon kapsz “egy pár” löketet ehhez.)
 • A gazdagok mind önzőek és irigyek, ezzel szemben a szegények önzetlenek és adakozóak. – A tanfolyamon sokat fogunk beszélni az előítéletekről, amelyek szinte beléd kódolják azt, hogy szegény maradj, mert ellenérzéseid vannak azokkal szemben, akiknek jobban megy. Ki jár jól azzal, ha elítélsz és megítélsz másokat csak azért, mert nekik több van? Na látod…
 • A szüleim nem tanítottak meg a pénzzel bánni, ezért hátránnyal indulok. – Engem sem tanítottak meg célzottan a szüleim, mégis képes vagyok használni a józanabbik eszemet, és ezt az eddigi 25ezer résztvevő is felismerte már: a szülői minták sajnos gyakran csak önigazolások arra, hogy miért nem teszel semmit a saját életedért… A tanfolyamon leszoktatlak erről, és megmutatom a másik utat, amin járva még hálás is leszel a szüleidnek!
 • Nincs érzékem a pénzhez. – Kamu! Ha tudsz összeadni, kivonni, szorozni, osztani – vagyis a 4 alapműveletet -, és tudod, mi a különbség a bevétel és a kiadás között, akkor bármelyik percben képes vagy gazdaggá válni, mert csak ezekre az “érzékekre'”, készségekre van szükséged.
 • Semmi másra nincs szükségem, csak több pénzre. – Óriási tévedés. Ha valaki szegény az első emeleten, akkor hiába költözik feljebb, szegény lesz a tizediken is. A több pénz önmagában kapásból több költséget jelent, az egyéb veszélyekről nem is beszélve. Neked tudásra van szükséged, amivel majd lépésről-lépésre kikerülsz a szegénységből, ÉS nem mellesleg több pénzed lesz.

Szuperül hangzik, máris jelentkezem!>>

A Gazdagodás Receptje tanfolyamon természetesen nemcsak érintjük ezeket a témákat, hanem mindenre magyarázatot kapsz, a végére pedig úgy fogod érezni, hogy már nem is tudod, régebben hogyan gondolhattad ezeket másképp.

Milyen problémákra ad megoldást a tanfolyam?

Avagy milyen problémák fognak elmúlni a  képzés közben? (És valami sokkal-sokkal jobb fog a helyükre kerülni.)

  • 1.) Kegyetlen problémák az emberi kapcsolatainkban. – Egy ügyvéd ismerősöm azt mondta, hogy “Addig nem ismersz egy embert, míg nem látod pénzt örökölni”. A pénz – akkor is, ha épp az ölébe hull valakinek, de akkor is, mikor masszívan hiánycikk -, állandó konfliktusokat teremt az emberi kapcsolatokban.
   2.) Állandó, gyilkos stressz – a pénzügyi problémák nem nagy ingadozást jelentenek a stressz szintünkben, hanem folyamatos emelkedést. Ennek eredményeképp bizonyos életkoron túl az időnk java részét az orvosnál töltjük, és bár egyre tovább élünk statisztikailag, de egyre betegebben is, főleg Magyarországon! A GR tanfolyam kiiktatja a pénz-stresszt az életedből, a helyébe maximum jóleső izgalmat képzelj el!
   3.) Állandó és folyamatos aggodalom a pénz hiánya miatt – általában nincs elég pénz, ha mégis elégnek bizonyul, akkor semmi nem garantálja, hogy holnap is lesz. Ezen nagyon gyorsan segítünk!
   4.) A jövőkép teljes hiánya – senki nem tudja, mi lesz vele néhány év múlva, de ha biztos tudás és működő módszerek vannak a kezedben, akkor bátran tervezhetsz.
   5.) Az egész életet végig kísérő létbizonytalanság, kiúttalanság csapda-érzése. – Nem kell svájci frank alapú jelzáloghitellel bírni ahhoz, hogy egyik napról a másikra összeomoljon az élet. Elég egy súlyos betegség, pandémia, vagy egy elbocsájtás, és máris katasztrófa közeli állapotba kerül a család. Pénz nélkül iszonyatosan nehéz ezeket a helyzeteket átvészelni, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a tanfolyamon arra, hogy LEGYEN PÉNZED!
   6.) A sziszifuszi szindróma – Azok, akik többre vágynak, szó szerint kidolgozzák a belüket is, mégsem érik el a megérdemelt anyagi jutalmukat. Az adórendszer, a járulékok, és egyébként a kusza jogszabályi háttér megkeseríti a kisvállalkozások életét, de mégis vannak vállalkozások, akik köszönik szépen, jól vannak. Az ő titkukra is fény derül.

MENNYIBE KERÜL???

Havi díjas előfizetés keretében havi 4800,- forint

Ez napokra lebontva napi 160,- forint. Megér neked napi 160,- forintot, hogy tényleg gazdagabb lehess?

 Ez tetszik, máris jelentkezem!>>

Ha külön, csak a Gazdagodás Receptje tanfolyamra szeretnél jelentkezni és nem akarsz a klubtagság előnyeivel élni, akkor ide kattints>>

Szerinted érdekelhet ez a program másokat is?

Szólj nekik, hogy együtt csinálhassátok végig, ugyanis azt most elárulom, hogy sok mindenről meg fog változni a véleményed a tanfolyam végére. Jobb lesz, ha ezt a változást a legjobb barátod, vagy valamelyik családtagod is meg tudja tapasztalni!

Miért ilyen olcsó?

Azért teszem ezt a brutálisan hatékony szemléletformáló anyagot ilyen napi 160,- forintos áron bárki számára elérhetővé, mert úgy gondolom, hogy nagyon ráfér az országra a gondolkodásmód változás. Ez nekem életfeladatom is: azzal a küldetéssel születtem, hogy adjak át minden hasznos dolgot, amit én magam megtanulok. Ha ebben segítesz, hálásan köszönöm! Küldd tovább a lehetőséget ismerőseidnek, oszd meg a linket a Facebookon, hadd legyünk minél többen, mert az mindenkinek jó!

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogy zajlik a gyakorlatban?

Megrendeled, kifizeted (bankkártyával vagy előre utalással – esetleg banki befizetéssel), és azonnal hozzáférsz mindenhez. Nemcsak  Gazdagodás Receptje tanfolyamhoz, hanem további 31 tanfolyam további 320 leckéjéhez.

Hogyan jutok a leckékhez?

Egy zárt oldalon találod a leckéket, mind a 28-at elkülönítve egymástól. A zárt oldalra való bejutás lépéseit a fizetés után elvégezheted gyakorlatilag azonnal.

Mennyi időt igényel naponta a tanfolyam?

Amennyit rászánsz. Teljes egészében átvenni és értelmezni az anyagot általában 3-4 hétig tart, ha nem habzsolod be egyszerre az egészet, hanem naponta mondjuk egy-két leckét veszel át nagyon komolyan. Átolvashatod sokkal gyorsabban is – kérlek, haladj majd sorban! -, de nem fogod megérteni, ha csak végigrohansz rajta. Sosem leszel gazdag, ha nem csinálod meg a feladatokat, és legyintesz, hogy ááá, ez smafu. De az már a te bajod lesz :).

Hány oldalas pdf-et kell elolvasni?

Ez nem pdf drága életem, amikkel máshol hülyítik a népet, hanem ez egy többkötetes könyv anyaga, csak online, leckékre bontott verziókban. Ez iszonyú munka lesz számodra, de pár nap alatt már gyakorlati eredményei lesznek, úgyhogy szerintem szánd rá magad arra, hogy tényleg megváltozik az életed. Ez itt nem információhalmaz egy 10 oldalas pdf-be gyömöszölve, csodásan meggrafikázva. Ez előbb tudás, majd hatalom lesz a kezedben, hogy végre valóban te irányítsd az életed.

Jelentkezz, ha megér neked napi 160,- forintot, hogy gazdagabb lehess>>

Szerintem téged érdekel! Ha már eddig eljutottál az olvasásban, az azt jelenti, hogy tényleg érdekel a GR tanfolyam és komolyan gondolkodsz rajta, bár lehet, hogy kicsit furcsán hat, hogy valaki manapság ilyen olcsón akar ilyen sokat segíteni. Ha már ismered a munkásságomat, akkor tudod, hogy én hiszek az önzetlenségben, az adok-kapok harmóniájában. Ha még nem ismersz, akkor most majd megismerkedünk :). Ez az anyag nagyon sokakat indított már el a valódi gazdagság útján.

Ha az embereknek több a pénzük, kiegyensúlyozottabbak az anyagi viszonyaik, az bármelyik vállalkozás számára jó hír, így számomra is, meg az egész magyar gazdaság számára is. A sült galamb nem fog a szádba repülni magától, de már észre fogod venni, hogy hol röpködnek nagy tömegben, és mit kell tenni azért, hogy el is kapd őket. 😉

Szeretettel,
Vidi Rita

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

error: Nincs lehetőség kimásolásra.