Online marketing

3+1 pofon egyszerű, mégis brutálisan hatékony Instagram trükk

3+1 pofon egyszerű, mégis brutálisan hatékony Instagram trükk

Mint rólam szinte köztudomású, nem vagyok egy nagy közösségi média mániás, többek között azért sem, mert már unom az egészet, de piszkosul.

Amitől a leginkább igyekeztem távol tartani magamat, az az Instagram. Ez a vizuális történetmesélés és hashtag mánia dolog ez áll tőlem a leginkább távol, de nemcsak tőlem, hanem mindentől, amivel én foglalkozom. Eleve hosszan szoktam írni, Instagramon meg annyira nem szeretnek hosszan olvasni az emberek, még a Tovább vagy Bővebben vagy Folytatás vagy milyen, folytatódó szöveget lenyitó „linkre” (gombra) sem igazán várható, hogy rákattintanak.

Az Instán a képek, képsorozatok, videók, videómontázsok és hasonlók tarolnak, na, ez nem az én világom.

De azért négy ügyes kis trükköt én is eltanultam, és most meg is osztom veletek, mert szerintem nagyon hatékonyak. Ha rendszeresen használjátok az Instát, akkor lehet, hogy számotokra ez már mind-mind evidens lesz, mert ezek amatőr dolgok így belegondolva – utólag 😊 –, de csupán csak néha-néha Instaposztolva nem biztos, hogy rájön vagy ráérez az ember, hogy milyen rendszer van emögött, és hogyan érdemes kihasználni ezeket.

Szóval lássuk a nagy Insta-felfedezéseimet, tapasztalásaimat, remélem, hasznotokra lesz!

A cikk előfizetőknek érhető el teljes egészében, ha még nem vagy klubtag, akkor itt tudsz előfizetni a 30+ tanfolyamra, 350 leckére, és persze az ilyen cikkekre is, mint ez: Vidi Rita Klub havi előfizetés 4800,- forintért (napi 160,- forint)>>

Ha megér neked napi 160,- forintnyi költséget a hasznos információk tömege, akkor fizess elő mihamarabb, mert a HELYES tudás a mai világban tényleg hatalom. 

Még szintén kedvelheted

error: Nincs lehetőség kimásolásra.