Március 2-án debütált afféle élő főpróbaként egy új projektem, amit már régóta dédelgettem ötletként: közéleti kibeszélő műsort indítottam barátnőmmel, Skultéty Andreával közösen.

Az első adás megvolt, hetente ismételjük majd, a tervek szerint mindig szerdánként. Ez a hitvallásunk ezzel a projekttel kapcsolatban:

Általános vélekedés a vállalkozók között, hogy nem jó belekeverni a közéletet a vállalkozásba, pláne nem jó állást foglalni egy-egy oldal vagy ideológiai mellett. Mi sem ilyesmire vállalkozunk, de arra mindenképp, hogy a közéletben uralkodó vagy-vagy jellegű, törzsi álláspontok helyett a vállalkozói szemléletre inkább jellemző is-is, illetve bizonyos helyzetekben és esetekben egyenesen a SEM-SEM álláspont érvényének is hangot adjunk. Sajnos már látszik, hogy hová vezet az, ha az ember csak a saját szűk köreiben, spontán vagy esetleges módon foglalkozik közélettel: a közélet masszívan foglalkozni kezd vele, és nagyon durván beavatkozik az életébe akkor is, ha az illető igazából szabadabb életet él, mint az átlag. Úgyhogy most a nyilvánosság előtt fogunk beszélgetni olyan témákról, amik kifejezetten közéletiek, és igyekszünk egy újfajta, nem általános megközelítést adni a mi szemszögünkből és természetesen szeretettel várjuk mások meglátásait is. De nemcsak ez a célunk: célunk tanácsokat, tippeket adni, megküzdési stratégiákat felvázolni. Ez részünkről igazából a társadalmi felelősség vállaláshoz tartozik, ha csak egyetlen egy néző számára tudjuk árnyalni a képet, már megérte közzé tenni.

Szóval van még olyan ott, ahonnan ez jött, majd figyeljétek a csatornát :*

Még szintén kedvelheted

3 Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

error: Nincs lehetőség kimásolásra.