Teremtő Írás

29990 Ft

Ugye Te sem akarod a véletlenekre és a sors kiszámíthatatlan kegyeire bízni az életedet?

Az alábbiakból kiderül, hogy:

– hogyan írhatod meg a saját jövődet,

– hogyan teremtheted meg a saját szerencsédet és sikereidet,

– hogyan vonhatod be az Univerzumot és minden jótevőt a saját érdekeid támogatására.

Részletek alább, olvass figyelmesen!

 

Leírás

A Teremtő Írás módszertana – azoknak, akik semmit nem akarnak a véletlenre bízni

Hogyan írjuk meg a saját jövőnket?

Hogyan teremtsük meg a saját szerencsénket és sikerünket?

Hogyan vonjuk be a leghatékonyabban az „Univerzumot” a saját érdekeink támogatására?

A Teremtő Írás – online tanfolyamon kiderül!

Biztosan te is tapasztaltad már életed során, hogy nemcsak a kimondott szónak van ereje, hanem még a gondolatainknak is. Leegyszerűsítve úgy is mondhatnánk, hogy amin az agyunk pörög, azt megteremtjük magunknak.

És általában min szokott pörögni az agyunk?

Mik azok a gondolatok, amik nem hagynak nyugtot számunkra?

Hát még véletlenül sem a pozitívumok!

Valahogy sosem azon agyalunk a nap 24 órájában, hogy “nahát, milyen csinos vagyok, és holnap is milyen csinos, szép, üde leszek”, hanem azon, hogy “nahát, egyre inkább öregszem, egyre ráncosabb vagyok, holnapra meg már egyenesen úgy fogok festeni, mint egy vénasszony/vénember”.

De érdekes módon az is ritkán kattog a fejünkben, hogy “egyszerűen csodálatos, hogy milyen jól telik ez a mai nap, és biztosan a holnapi is fantasztikus lesz”, hanem azon, hogy “jesszus, már megint milyen szar napom van!”, de minimum ez: „Atyaég, de hülyék az emberek körülöttem.” Vagy, hogy “Úristen, mindenki megőrült!”

Az is tipikus, hogy ezen jár az agyunk “olyan dagadt vagyok!”, az helyett, hogy ezen pörögne: “egyre karcsúbb és egészségesebb a testem, dejóóóóó”.

És mi történik másnap, és utána következő  héten, és rá egy évre?

MEGTÖRTÉNIK, és pontosan az történik, amit kitaláltál és mondogattál (akár gondolatban) magadnak.

Jó irányba semmi nem változik, mert kizárólag a negatívumokra koncentrálsz, abban a viszonyrendszerben teremtesz.

Ha állandóan csak azon pörögsz, hogy öregszel, semmi nem sikerül, minden rossz, betegnek érzed magad, hülyék körülötted az emberek, akkor az is lesz: egyre öregebb, fáradtabb, rosszkedvűbb, és kövérebb leszel évről évre, és az emberiség is tényleg elhülyül, ahogy “ügyesen” megjósoltad, és megteremtetted magadnak!

A pozitív gondolkodás nagymesterei természetesen már tudják, hogy ha tudatosan igyekeznek gondolkodni, akkor nagyban segítik a saját életüket, és könnyebben irányíthatják a “sorsukat”, csak azt nem tudják ezek a tudatos gondolkodók, hogy az, hogy minden pillanatban figyelik és korrigálják a saját gondolataikat, az túlságosan gyakran BAL AGYFÉLTEKÉS tevékenység.

Ők azt tapasztalják, mintha állandóan egy fal előtt állnának: ott van a fal mögött a teljes boldogság és siker, de nem tudnak áthatolni a falon, vagy csak pillanatokra, véletlenszerűen. Nyilván nagy előny, hogy legalább eljutottak oda, hogy ott ácsorogjanak, de hiányzik a szó szerinti áttörés.

A teremtő energiákkal, az Univerzummal, vagy Istennel a jobb agyfélteke van kapcsolatban, a bal „csak” végrehajtó az anyagi világban.

(Csak… a bal nélkül 5 perc alatt kinyúvadnánk, tehát nem degradáljuk a bal agyféltekét, csak a teremtésben elsősorban a jobb agyféltekére van szükség.)

Még a legpozitívabb gondolkodók is hatalmas kihívásokkal küzdenek életük során, ráadásul egyre magasabb szintűekkel, ahogy haladnak előre az életük útján.

Azok pedig, akik képtelenek pozitívan gondolkodni, pontosan tudják, hogy számukra a puszta gondolkodás, meg hozzáállás még kevés, mert ők a gyökérhez akarnak lehatolni, és alapvető változtatásokat akarnak kivitelezni, nem pedig csak hókuszpókuszolni a gondolatokkal…

Szóval nem egyszerű ez a teremtés dolog, ha tényleg a saját érdekünkbe akarjuk állítani, viszont örvendetes tény, hogy:

Teremteni bárki tud.

Most könnyedén felébresztheted az elméd teremtő erejét, a Vidi Rita által kidolgozott jobb agyféltekés TEREMTŐ ÍRÁS módszertanával.

Mit teremthetsz?

Bármit, amit szeretnél:

 • párt és harmonikus párkapcsolatot (más néven az IGAZIT) magadnak,
 • álmaid munkahelyét,
 • barátokat, értelmes ismerősöket,
 • gyermeket, családot,
 • új célokat, új távlatokat,
 • anyagi gyarapodást, anyagi függetlenséget,
 • szabadságot,
 • fogyást, hízást,
 • jó egészséget,
 • öngyógyítási képességet,
 • félelemmentes életet (2020-21-ben megtanultuk ennek jelentőségét is),
 • igazságot, objektivitást,
 • összefüggést, rendszert, tényleges logikát(!)
 • visszaigazolásokat kósza sejtésekről.
 • misztikus élményt, útmutatást fensőbb erőktől
 • egy jobb világot.

Nincs határa a lehetőségeknek, mert ahova most megyünk, ott a végtelenség a szervező erő.

Hogy működik?

A módszer segít összeköttetésbe lépni a bárkiben, így benned is ott lévő teremtő képességgel, olyan módon, ahogyan azt még biztosan nem próbáltad: megnyitva az elméd azon kapacitásait, amiket eddig akkor is elnyomtál, ha közvetlenül meg akartál nyitni.

Ezt az ajtót nem lehet kinyitni erővel, rafinériával, csakis úgy, ha nálad van a zárba pontosan illeszkedő és azt felnyitni képes kulcs. A Teremtő Írás egy kulcs, ami hatékonyan és jól működik, ha jól használod.  (Vannak  más kulcsok is, most az írást fogjuk használni a bejutásra és az ajtó tetszőleges nyitására-csukására.)

A Teremtő Írás kiiktatja az önsorsrontó mechanizmusokat a fejedből és azokat a tévhiteket is, amikkel folyamatosan elszabotálod a saját sorsod lehetőségeit.

A sorsunkat részben mi írjuk, részben a körülményekre adott válaszaink határozzák meg, mi és hogyan történik velünk. Mindkét esetben segít a Teremtő Írás, hogy egyrészt a válaszaid helyesek és jó irányba mutatóak legyenek, másrészt, hogy olyasmit teremts, amit tényleg szeretnél, és ne olyasmit, amit a hátad közepére kívánnál, vagy épp ellenségeidnek sem…

Miről lesz szó a Teremtő Írás online tanfolyamon?

A Teremtő írás online tanfolyamon mindenki önmagával foglalkozik, közben természetesen egy támogató, teremtő közösséget alkotva. Így a feladatok mindenki számára önmagával kapcsolatosak, de nagyon pontos útmutatást és személyre szabott segítséget kapsz.

 • Először is tisztába teszünk (te magadban a segítségemmel) néhány fogalmat a teremtő erőről és a tudatosságról.
 • Aztán feltérképezed a jelenlegi állapotodat, a gondolkodásmódod alapjait.
 • Kereteket szabunk, még mielőtt olyasmit akarnál teremteni, amit nem szabad… (Mert mint minden eszköz, ez is használható rossz célokra, csak épp nagyon nem éri meg. Részletek a tanfolyamon.)
 • Kitisztítjuk a felesleges és kártékony dolgokat, megtanuljuk, hogyan kell ezt a tisztítást rutinszerűen végezni.
 • Lerombolunk „néhány” gátló tévhitet (nem minden tévhitünk akadályoz durván, de amik igen, azoktól érdemes gyorsan megszabadulni.)
 • Folyamatosan dolgozni fogunk a tudatalattidon is, mármint te a magadén persze :).
 • Kijelöljük a célokat.
 • Elindulunk a megvalósítás útján.
 • Berögzítjük és reflexszerűvé tesszük a módszert, hogy aztán életed további részében bármikor és bármire tudd használni.
 • Kitérünk az eddig megmagyarázhatatlan, jelenleg is kevesek által értett dolgokra.
 • Minden leckénél a magyarázaton túl még rövid instruálás és némi szorgalmat igénylő gyakorlat vár rád.
 • Összesen 11 leckét kapsz, 11 feladattal.

Miért pont az írás?

Az írás önmagában teremtés. Az írók világokat, lényeket, entitásokat, eszmerendszereket, útmutatásokat, innovációkat tudnak létrehozni az írás által. Az írás teremtőereje egy olyan képesség, amire  mindenki hivatott, aki valaha megtanult írni-olvasni. Hogy nem tűnik olyan nagy jelentőségűnek az írás? Gondolj akkor a Bibliára! A Koránra. De hogy negatív példát is hozzak: Mao Vörös könyvére… A Facebookon rémesen gyorsan terjedő hülyeségekre. Az írás a legkönnyebben hozzáférhető és leghatékonyabb teremtő eszköz, amit ma ismerünk, és ilyen széles körben el is terjedt.

De az írás folyamata közben terápiás eszköz is, ami a mínuszból tudja az embert a plusz felé tolni, de ennél többre is képes: az előre haladást nagy erővel támogatni. Képzelj el magad mögött egy kedves buldózert, ami tol előre a céljaid felé – és segít új célokat is meghatározni. Ez a Teremtő Írás.

Ráadásul nem kell jó írónak, vagy író-művésznek lenni hozzá, hogy működjön. Elég csak jól csinálni – nem stilisztikai, vagy nyelvtani, hanem kizárólag tartalmi szempontból. Erre foglak konkrétan megtanítani.

Kiknek való a Teremtő Írás?

– Azoknak, akik radikális változást akarnak az életükben – csakis a jó irányba.

– Azoknak, akik több, kisebb változást akarnak az életükben, de természetesen maguk által irányítva.

– Azoknak, akik szeretnének pozitívabban viszonyulni dolgokhoz, de eddig még inkább több kudarcuk, mint sikerük volt ezzel kapcsolatban.

– Nagy célokat kitűzőknek.

– Sok gonddal, testi-lelki kihívással küzdőknek, ha végre maguk mögött hagynák a fájdalmat, a szenvedést, az egy helyben toporgást…

– Jobb világra vágyóknak.

„Akkor ez most ilyen pozitív gondolkodásmód képző, ahol megtanuljuk, hogyan ne használjuk a NEM szót?” – kérdezheted.

Lóf@… ööö… hát nem!

A pozitív gondolkodást és a pozitív gondolkodásra képes embereket csak példaként említettem, a Teremtő Írás sokkal-sokkal több, mint például a szeretet, az öröm, a béke, az elengedés, a hála, vagy épp az áldás szavakkal való dobálózás.

Nagyon keveseknek van arra betekintése, amiről itt szó lesz, de tény, hogy akik képesek pozitívan gondolkodni, előremutatóan cselekedni, vagy eleve már tenni magukért, azok számára könnyebb lehet a módszer alkalmazása. De ez az egész messze túlmutat puszta gondolkodáson és attitűdön, ezért is nem Teremtő Gondolkodás tanfolyamot indítok, hanem Teremtő Írás tanfolyamot. Az írás egy szellemi, lelki és anyagi vonzatú teremtés. A gondolkodás nem mindig jelenik meg eredményként az anyagban – és ez bizony nagy hátrány egy ennyire anyagközpontú világban, amelyben emberként létezünk!

Kiknek nem való a Teremtő Írás?

Szkeptikusoknak. Berögzült dogmákat nem áll szándékomban a fejekből kiradírozni, mert most csak azokkal akarok foglalkozni, akik nyitottak erre a megoldásra. Ehhez úgy vélem, hogy kell egy bizonyos szintű szellemi érettség, ami nem kor vagy végzettség függvénye.

Ha vannak kétségeid, de kíváncsi vagy, nálad hogyan működhet, akkor tegyél bátran próbát, működni fog.

De ha azért akarsz jönni, hogy minden idegszáladdal ellenállj, hát azért feleslegesen ne költsd a pénzed!

Vidi Ritáról

Avagy: miért higgy nekem egyáltalán?

Rengeteg mindennel foglalkozom párhuzamosan, hiszen, mint egy szokványos, modern embert, engem is sok minden érdekel. Találkozhattál már velem tanácsadóként, íróként, trénerként, igazgatóként, alapítványi elnökként, előadóként és még sorolhatnám. De ami idevágó információként esetleg érdekes lehet most számodra, az az, hogy 2013-ban kitaláltam és útjára indítottam saját fejlesztésű, jobb agyféltekés kreatív írás tréningjeimet.

Hiszek abban, hogy minden bonyolult, kevesek által hozzáférhető dologhoz létezik könnyű és gyors út is, ha használjuk a jobb agyféltekénket.

Az elmúlt 8 évben már megszámolni sem tudom, hányan vettek részt az Író Születik elnevezésű képzéseinken, és hány író született ténylegesen, de az íróink által írt könyvek, blogok, publikációk és vállalkozások garmadája áll bizonyítékként előttünk a módszer működésére.

Továbbá a magunk által képzett írókkal 2016 óta végzünk szövegírás szolgáltatást azoknak, akik szeretnének láthatóvá válni az interneten, vagy más, írásos anyag megjelenítésére alkalmas felületeken. Többnyire vállalkozásoknak és civil szervezeteknek írunk így szövegeket, többségükben weboldalakra.

Jelen állás szerint hét könyvet írtam, és jelentettem meg (magánkiadásban és korábban saját kiadómmal), ebből hét úgynevezett tanácsadói könyv, a hetedik pedig egy regénysorozat első kötete. A  regény címe talán nem lesz meglepő azok számára, akik az utóbbi években velem tartottak: Úton. Az első kötet alcíme: A főnix.

Az írás az életem. Bármit is csinálok, az írás vagy eszköz, vagy támpont, vagy maga a lényeg. Az írásban teljesítem ki önmagam, az írással segítek leginkább másoknak, és írásban kapcsolódom azokhoz a szférákhoz, amik a végtelenül materialista világnézetűek szerint nem is léteznek…

A teljes élet legfőbb eszköze mind a teremtésben, mind a problémamegoldásban újra és újra az írás. Nem kell könyvnyi szöveget leírni ahhoz, hogy működjön az írás teremtő ereje, elég lehet akár csak egyetlen szó, vagy egy néhány tételből álló lista is.

A működtetéshez viszont több kell szavaknál. Kell a mögöttes tartalom és a szellemi erő is. Ezt te adod bele magadnak a Teremtő Írás esetében.

Csak arra tudlak megtanítani, amit én is tudok, és amit én is használok. A többi rajtad múlik majd.

Miről nem lesz szó a Teremtő Írás online tanfolyamon?

Ezen a tanfolyamon nem az írás szakmai oldaláról fogunk értekezni, hanem az írás

 • terápiás,
 • problémamegoldó,
 • segítő,
 • feltáró,
 • önkifejező,
 • cselekvő,
 • progresszív és jövőbetekintő mivoltját vesszük alapul.

Nem lesz szó a szöveg minőségéről, szereplőkről és cselekményekről, mint ahogy világokat sem alkotunk szépirodalmi igényességgel, de verseket sem rovunk papírra. Mást viszont igen.

Attól függetlenül, hogy nem író-szakmai képzés a Teremtő Írás, attól még előfordulhat, hogy az író is megszületik benned – vagy épp újjászületik. De nem ez a célja ennek a képzésnek, hanem minden más :).

Természetesen írók is jelentkezhetnek, mert most az élet más aspektusait figyeljük, elemezzük, javítjuk majd fel, nem magát az író-létet.

Fontos

Ezzel a megrendeléssel a fizetés után azonnali hozzáférést kapsz a teljes tanfolyamhoz. Nem kell várnod a leckék felkerülésére, mert mindent megtalálsz majd egyben a zárt tanfolyami oldalon. Tehát csak rajtad múlik, hogy mikor kezdesz bele.

Ár – vagyis részvételi díj

29990,- forint helyett 19990,- forint 

A hozzáférésed a tanfolyam anyagához örökös lesz, nincs lejárati határideje.

Hogy kell elképzelni az online tanfolyamot technikailag? Mindig ott kell ülni egy fix időben? – kérdezheted.

Dehogy! Akkor veszed át az anyagokat, amikor csak akarod, mert a fizetés után egyben megkapsz mindent. A lényeg az, hogy sorban haladj, ehhez megkapod a lépésről-lépésre instrukciókat majd.

Ez is éppen teremtés itt

Ez, amit itt látsz és olvasol éppen, ez is teremtés az írás által, csak ez kifejezetten egy pragmatikus része ennek a módszernek. Ez egy látványos, eredményességét tekintve könnyen ellenőrizhető hatásmechanizmus a publikum előtt, mikor például a szöveggel gyakorlunk másokra hatást. (Ez történik itt és most, ahogy itt futtatod a szemed.)

De neked egy másik teremtésre van elsődlegesen szükséged:

 • Hogy például választ találj egy, vagy inkább több, belülről feszítő kérdésedre.
 • Hogy megoldást találj az égető és kisebb-nagyobb gondjaidra végre úgy, hogy nem kell felégetned magad mögött minden hidat.
 • Hogy szembenézz dolgokkal úgy, hogy közben nem kell az összeroppanástól félned.
 • Hogy elengedj egy csomó felesleges sallangot az életedből, mert érzed, hogy agyonnyomnak és pusztítanak. (Pl. harag, bánat, megkeseredettség, folyamatos ellentét másokkal, gyász, magány, szegénység, félelem és rettegés.)
 • Hogy békét köss azzal, amik az érdekedben vannak, de te eddig úgy gondoltad, hogy átokként jelentkeztek. (Pl. a politikába és a közélet mocskába belepistulóknak ideje fókuszt váltaniuk, ebben is segít a Teremtő Írás).
 • Hogy megtaláld a helyes irányt előre, és sugárutat építs néhány leírt sornyi szöveggel a trockásban (szántásban, földúton, mocsárban).
 • Hogy sokkal messzebbre juss az életed során, mint amit eddig remélhettél volna.
 • Hogy ne csak megöregedj, hanem vidd is valamire, valamit hagyj is magad után.

Konkrétan milyen problémákra adhat megoldást a Teremtő Írás módszertana?

Rengetegre, de mondok néhány példát. Ezekre biztosan megoldást nyújt:

– Magány. Egyedüllét, társtalanság, elhagyatottság.

– Párkapcsolati gondok, társas magány, bántalmazó kapcsolat.

– Egzisztenciális gondok, pénztelenség, vagyontalanság, anyagi veszteségek, nyereségek és várható hozamok elmaradása, megcsappant jövedelem.

– Problémák a karrierben és a vállalkozásban: elbocsájtás, undok főnök, be sem induló vállalkozás, kintlevőségek, NAV akadékoskodása, stb.

– Spirituális megrekedtség. (Javaslom számodra A tudatosság művészete tanfolyamot is, mert ez esetben messzebbről érdemes ránézni a dolgokra, de ha van már tapasztalatod önismereti területen, akkor jogos az igény a Teremtő Írásra).

– Szétesettség, időhiány, állandó rohanás, életvitellel kapcsolatos gondok (függőségek tartoznak ide is, de a következő pontba is.)

– Egészség, életmódbeli harmónia hiánya, életerő hiányának fizikai kivetülései, pszichés és fizikai túlterheltség, gyors öregedés, szellemi hanyatlás.

– Gondolkodásmódbeli káosz: nem látod a fától az erdőt, hiába nézed, vagy épp olyasmin kattogsz, amin tudod, hogy nem kellene; nemet akarsz mondani, mégis igent mondasz, (vagy fordítva); célokkal ellentétes cselekedetek (fogyás helyett hízás, sport helyett döglés a tévé előtt, stb.)

– Befolyásoltság ellen is véd.

A Teremtő Írással megteremtheted magadnak azt a világot és azt az életet, amire mindig is vágytál – csak eddig nem tudtad, hogyan érhetnéd el.

Írj magadnak új, boldog, teljes, egészséges, sikeres életet! Jelentkezz most! Görgess fel és tedd a kosárba!

>>Ez a képzés elérhető a Vidi Rita Klubban is, KATT az előfizetés részleteiért>>