Maximális Meggyőzés

29990 Ft

Hogyan győzzünk meg bárkit bármiről?

Szeretnél valakit rábeszélni valamire, amitől ódzkodik?
Szeretnél valakit lebeszélni valamiről, ami nagyon nem lenne előnyös számára?
Szeretnéd vitapartnereidet meggyőzni a saját álláspontodról?
Szeretnél az üzleti versenyben másokat megelőzni, legyőzni?
Szeretnél eladni, és magadhoz édesgetni a vevőket, hogy aztán visszatérjenek?
Szeretnél olyan vezető lenni, akit ténylegesen követnek is mások?

Mindezen célok eléréséhez semmi más nem kell, csak meggyőző erő.

Rendelkezel ezzel? Nem igazán? Akkor most figyelj!

Leírás

 • Ha nem vagy eléggé meggyőző,
 • Ha nem hallgatnak rád mások,
 • Ha mindig te vagy, aki alulmarad a vitákban,
 • Ha kevés a vevőd, mert bár szereted az embereket, de az eladásban gyenge vagy (akár önmagad eladásában is),
 • ha vezetőnek tekinted magad, de egyre nehezebb másokat meggyőznöd arról, hogy kövessenek téged,

akkor nincs mese: fejlesztened kell a meggyőző erődet.

Hogy hogyan fejleszthető a meggyőző erő?

Szerencsére ez egy tanulható készség, amihez két dolog kell:

1.) Megfelelő információk.

2.) Megfelelő gyakorlás.

Ha mindkettőre figyelmet fordítasz, akkor a meggyőző képességed minden egyes gyakorlással fejlődik, formálódik, és egyre magasabb szintre jutsz majd általa.

A megfelelő információkat tőlem megkaphatod a Maximális Meggyőzés tanfolyamon, a gyakorlásra pedig aztán az élet minden területén lehetőséged lesz.

Az élet egy nagy tanfolyam, ahol minden pillanatban leckéket kapunk, hogy általuk feljebb és tovább léphessünk. A meggyőzőerő fejlesztése remek lehetőség arra, minden nap fejleszd magad egy olyan területen, ami aztán azonnali eredményeket is hoz számodra.

Milyen előnyei vannak a meggyőző erőnek a hétköznapokban és a vállalkozásokban?

 • Ha eléggé meggyőző vagy, akkor az van, amit te akarsz és nem az, amit mások akarnak.
 • Mások elhiszik, amit mondasz – ebben a hitetlen és hiteltelen világban, tudod egyáltalán, mekkora erőt képvisel ez önmagában?
 • Ha elsőre nem is hiszik el, később (és utólag) arra fognak gondolni, hogy „Basszus, megmondta előre és igaza lett.”
 • Megváltoztathatod, formálhatod mások gondolatait, felülírhatod azt, ahogyan vélekednek dolgokról.
 • Véleményvezérré válhatsz. Ha esetleg nem lenne világos: a véleményvezéreknél van a több pénz…
 • Az emberek önként és spontán terjesztik is, amit mondasz, anélkül, hogy megkérnéd őket erre. Így már nemcsak a mikrokörnyezetedre, de a makrokörnyezetre is hatással lehetsz.
 • Okos dolgokat tehetsz bele a világba, a tomboló hülyeség helyett.
 • Sok pénzt tudsz keresni ezzel a tudománnyal, mert a Maximális Meggyőzés online tanfolyam a marketing és az értékesítés alapja is.

És ami a legjobb: ehhez nem kell se celebkedni, se másokhoz dörgölőzni, se eladnod a lelkedet. Elég csak használnod a legdrágább kincsedet: az eszedet.

Ehhez ad vezérfonalat, támogatást, és lépésről-lépésre tennivalókat a Maximális Meggyőzés online tanfolyam.

Miért jobb a Vidi Rita féle Maximális Meggyőzés tanfolyam, mint például elolvasni egy hasonló témájú könyvet?

Meggyőzés online tanfolyamAzért, mert a könyvekben ezeknek az információknak a töredéke van, ráadásul, ha több könyvet is elolvastál már például a hatásgyakorlásról, értékesítésről és meggyőzésről, akkor már tudhatod, hogy mindegyik ugyanarról szól, ugyanazokat a pszichológiai kísérleteket idézgetik és ugyanazokra a tudósokra hivatkoznak, miközben összesen 15 konkrét tippnél nem adnak többet. Mármint az összes könyv ad együttvéve összesen 15 tippet, amit nagy nehezen lehet használni.

 • A Maximális Meggyőzés online tanfolyamon nem idézgetek pszichológiai kísérleteket, ha akarsz, majd utánanézel párnak. Eléggé meggyőző leszek tudományos munkák idézgetése nélkül is, elvégre ennek is megvan a módja.
 • A tippek többségét én magam is alkalmazom – most is, rajtad 😊 –, de olyanok is vannak, amik például tőlem távol állnak, ezért én magam nem használom jelenleg, neked viszont lehet, hogy ezek lesznek pont a kedvenceid. 88+ konkrét tipp vár rád, részletesen kifejtve a mibenlétüket, lényegüket, értelmüket és használati útmutatót is kapsz mindegyik mellé.
 • Használhatod a személyes kapcsolataidban, de vállalkozásban, kollégákkal, marketingben és értékesítésben is a Maximális Meggyőzés tanfolyamon tanultakat.
 • A mai világban a Maximális Meggyőzés tanfolyamon tanult tudás versenyelőnyt jelent a gazdasági életben, a magánéletben pedig nagyobb kiegyensúlyozottságot, több harmóniát és kevesebb félreértést. Van, akinek a pénz számít aktuálisan többet, és van, akinek más. Te döntöd el, hogy milyen előnyeit aknázod ki esetenként a meggyőzésnek.
 • Önmagad meggyőzésére is használhatod a tanfolyamon tanultakat, ha esetleg bizonytalan lennél bármivel kapcsolatban is. Így nem kell döntéshelyzetekben hosszasan tipródnod.
 • A Maximális Meggyőzés tanfolyam minden szava a meggyőzésről szól és semmi másról. Nincs benne felesleges töltelékszöveg, sallangok és mellébeszélés sem. Csak a lényeg. 88+ lényeges tipp, hogy te meggyőzőbb lehess.

Vidi Ritáról – ha esetleg még nem ismernél, hogy ki vagyok és mikkel foglalkozom>>

Kiknek való a Maximális Meggyőzés online tanfolyam?

 • Neked való, ha a vitákat úgy szeretnéd lezárni, hogy neked adnak igazat, de legalább is fejet hajtanak az érveid előtt.
 • Neked való, ha magányos farkasként üvöltesz éjjelente a Holdra, és szeretnél egy jó kis falkát magad mögé. Na, ez elég képszerűre sikerült 😊, de a lényeg az, hogy ha szeretnél híveket magad köré, akkor egészen biztosan szükséged van a Maximális Meggyőzés tanfolyamra.
 • Neked való, ha bizalmat szeretnél ébreszteni olyanokban magad iránt, akik még nem ismernek, vagy mondjuk rosszul ismernek téged.
 • Neked való, ha szeretnéd a konfliktusos kapcsolataidat elsimítani, vagy akár új, baráti, tiszteletteljes szintre emelni. Ha van valaki az életedben vagy munkádban, akivel ki nem állhatjátok egymást, máris lesz kin letesztelni a Maximális Meggyőzés tanfolyamon tanultakat!

A profik tudatlansága – avagy kiknek nem való a Maximális Meggyőzés online tanfolyam?

Azoknak nem való esetlegesen a Maximális Meggyőzés online tanfolyam, akik a meggyőzés nagymesterei voltak eddig is, és pontosan tudják, hogy miben rejlik a titkuk. Profi értékesítőkkel folytatott interjúk során világlott ki az a tény számomra, hogy a meggyőző erejükből élő emberek sincsenek tudatában annak, hogy mi az, ami működteti ezt náluk. Ha például sikeres értékesítő vagy, de nem tudnál könyvet írni a meggyőzésről, akkor szerintem fogok tudni újat mondani még neked is 😊, de legalábbis a tudatosságodat segít növelni a Maximális Meggyőzés online tanfolyam.

Mennyibe kerül?

A Maximális Meggyőzés online tanfolyam részvételi díja 29.990,- forint.

A Vidi Rita Klub tagjai megkapják a havi tagságuk keretében ezt a tanfolyamot is, tehát ha már klubtag vagy, akkor most itt nem kell külön rendelned/jelentkezned!

Fontos tudnivalók

 • A tanfolyamhoz egy zárt oldalon férsz majd hozzá, ahogy tőlem már megszokhattad. Az összes anyaghoz hozzáférsz egyben. Összesen 96 anyagrészt találsz a tanfolyamon.
 • A leckékhez később is hozzáférsz, továbbá kérdezési lehetőség is lesz hozzászólás formájában.
 • Természetesen sehová sem kell személyesen menned, nem kell utaznod, csak egy böngészőre és internetre lesz szükséged az online tanuláshoz, ahogy nálam az elmúlt 15 évben már megszokhattad.

Mi lesz, ha lemaradsz és ez által nem leszel elég meggyőző a jövőben?

Biztosan te is szétnéztél már magad körül mostanában… Szerintem megegyezhetünk abban, hogy nem jó irányba mennek a dolgok. Ha egy reggel arra ébredünk, hogy anarchiába torkollott a hatalmas infláció és a politikusok mindennapos szemfényvesztése, akkor a túlélés záloga lesz a meggyőző erőd.

A meggyőzés azt jelenti, hogy bárkit rá tudsz beszélni bármire, de azt is, hogy bárkit le tudsz beszélni bármiről…

Ha a jóra fordulnak a dolgok, amiben szerintem mindketten bízunk hosszú távon, akkor használhatod a meggyőző erődet arra, hogy a puszta túlélési esélyek növelésén túl boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá és kiszámíthatóbbá tedd az életedet és ezen a szinten stabilizáld is a körülményeidet. Ja, és pénzt is lehet vele keresni, ezt sose feledjük: a marketing és az értékesítés alapja a meggyőzés.

Mi tehát most a teendőd? Hogyan lehet jelentkezni?

1.) Jelentkezz a Maximális Meggyőzés online tanfolyamra a Jelentkezés gombra kattintással, majd a következő lépésben a Kosárba helyezéssel.

2.) Vidd végig a vásárlás folyamatát addig, míg visszaigazoló emailt nem kapsz a rendelés megtörténtétől (ahogy azt webshopokban megszokhattad már, ez is egy webshop itt tulajdonképpen). A vásárlás során fiókot tudsz magadnak létrehozni, vagy ha már van fiókod, akkor bejelentkezés után sokkal gyorsabbá válik a vásárlás folyamata.

3.) Az általad választott fizetési módon fizesd ki a tanfolyam ellenértékét. Erre 8 napod van, 8 nap után töröljük a jelentkezést, ha nem történik meg a kifizetés.

4.) Ezek után kapod az infókat a tanfolyam pontos hozzáféréséről, a fizetésről szóló visszaigazoló emailben.

A világ most úgy működik, mintha visszaestünk volna legalább 100 évet az időben.

100 évvel ezelőtti állapotban van az intelligencia szintje, de például a tudomány és a sajtó hitelessége a középkort idézi, miközben troll-politikusok uralják a világot. Ezek nem túl jó kilátások – és bocs, ha én hoztam számodra a rossz hírt…

Szerintem nem kellene 100 évet elvesztegetni most arra, hogy ugyanoda jussunk vissza, ahol 2019-ben voltunk még… Nagyon gyorsan be kell hoznunk azt az értelmi és szellemi lemaradást, amit elszenved a világ most, ezekben a percekben is.

Nem tudhatom helyetted, hogy te ennek a helyreállítási munkának tevékeny élharcosa, vagy csendes elszenvedője akarsz-e lenni. Neked kell tudnod, hogy mit AKARSZ.

Az biztos, hogy ha AKARSZ, akkor a Maximális Meggyőzés tanfolyam segítségedre lesz.

Gyakran Ismételt Kérdések – talán a te fejedben is felbukkantak ezek

„Biztos, hogy fog ez nekem működni, Rita?”

Ha csinálod, amit mondok, akkor működni fog. Ha nem csinálod, akkor nem működik. A csinálást persze nem úgy kell elképzelni, mint mikor fekvőtámaszokat kell nyomnia az embernek, hogy ez ilyen vérverejtékes, fullasztóan fárasztó tevékenység ez a meggyőzés. Épp ellenkezőleg! Ezt akár játéknak is felfoghatod, és majd látni fogod, hogy a nap 24 órájában tálcán kínálja majd az élet a gyakorlás, tehát a csinálás lehetőségét.

„Hogyan lehet fizetni?”

Átutalással vagy Paypal-on, minden infót részletesen megkapsz a rendelés folyamata után.

„Ez a zárt oldal mennyire bonyolult?”

Semennyire. Olyan, mint ez az oldal, amit most olvasol, csak előtte be kell lépned egy egyszerű kis regisztrációt követően. Azért van ez így, hogy csak azok férjenek hozzá az információhoz, akik jogosultak rá, illetve, hogy a hozzászólásaid is bizalmas körben maradjanak. Okostelefonon is eléred az anyagokat, csak internet kell hozzá.

„Jól látom, hogy a Vidi Rita Klubban is fenn van ez az anyag és van ott még sok minden más is?”

Igen. Alapvetően a Vidi Rita Klub tagjai – akik közé te is bármikor csatlakozhatsz – megkapnak minden új anyagot az elkészülésük tempójában, amíg persze klubtagok. De a klubban lassan már közelíti az 1 millió forintos értéket a rengeteg tudásanyag összértéke.
Egyedileg azért indítom el az új tanfolyamokat – függetlenítve a klubtól –, mert nem mindenki szeret vagy tud előfizetéses klubokhoz csatlakozni, a tanulást és fejlődés lehetőségét viszont szeretném mindenkinek megadni. Mint látod, a meggyőzés nem egyenlő a manipulációval. Az, hogy valaki meggyőző, az nem jelenti azt, hogy ráerőlteti a saját akaratát másokra. Én a meggyőzés szakembere vagyok, nem a manipulációé, ezért is választom ketté a lehetőséget, te pedig dönthetsz, hogy csak a Maximális Meggyőzés tanfolyamra jössz-e, vagy inkább a klubba csatlakozol.

Ha már klubtag vagy, akkor természetesen ezt itt nem kell megvásárolnod, mert a klubban hozzáférsz a Maximális Meggyőzés tanfolyamhoz IS.

„Olvastam már erről a témáról könyvet, fogsz nekem újat mondani?”

Hajjaj, de még mennyire! Még magamnak is mondtam újat, mikor készítettem, mert készítés közben jöttek elő számomra is olyan összefüggések, amiket még sosem fogalmaztam meg így magamnak. A Maximális Meggyőzés tanfolyam nemcsak 88 tipp egymás utáni felsorolása, hanem ez a 88 tipp ez rendszerbe is van szervezve, sok-sok kapcsolódó terület jelentőségét megidézve: mint amilyen például a stratégiai gondolkodásmód.

„Értékesítő vagyok, szerintem egész jól is csinálom, nagyon jók az eredményeim. De nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi újat tudnál mondani még nekem…”

Fogok tudni újat mondani, ebben egészen biztos vagyok. Ha nem tudsz fejből sorolni 88 különböző tényezőt, amiből a maximális meggyőzőerőd összeáll, akkor te is biztos lehetsz benne előre, hogy lesznek számodra újdonságok. De tudod mit? Kíváncsi is vagyok tételesen, hogy mely információk lesznek számodra újszerűek, vagy melyek lesznek számodra új a megközelítésűek, melyek kapnak új értelmezést ahhoz képest, ahogy eddig viszonyultál hozzájuk. A profi értékesítőknek rengeteg ismeretük tud lenni a meggyőzésről, de nem biztos, hogy pont a számukra megfelelő kombinációban alkalmazzák az ismereteket, hanem például betanulják azt, amit a megbízó cég kitalált szkriptként.

„Lesz az anyagban olyan, hogy hogyan kell meggyőző marketing szöveget megírni?”

Most ebben az anyagban nem fordítok külön kiemelt figyelmet csak a marketingre, de már rengeteg anyagom van erről a Vidi Rita Klubban (ahol a könyveimet is eléred). Szerintem ha már marketingszöveget is szeretnél írni, akkor optimálisabb számodra a Vidi Rita Klubon keresztül kezdeni az ismeretszerzést, és aztán ott befogadni majd a Maximális Meggyőzés tanfolyam anyagát is. 😊

Ha lenne még kérdésed, akkor keress bátran emailben, szívesen válaszolok: contact@ritartacademy.com

De egyébként tedd a kosárba, vedd meg és kezdj bele a meggyőzés tanulmányozásába még ma, mert a 88 tipp az nagyon sok ám! 🙂

Vidi Rita