Szövegírás Instant Tréning

39990 Ft

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy néhány órán belül profi értékesítési szöveget tudsz írni, ráadásul kínlódás nélkül?

  • Szeretnél hatékonyabban és profi módon értékesíteni az Interneten?
  • Szeretnél többet értékesíteni és így több pénzt keresni?
  • Szeretnéd automatizálni az értékesítést, de fogalmad sincs, ehhez hogyan kell megírni a szöveget?

 

Leírás

Ki ne szeretne ragyogóan briliáns szövegíró lenni?

Ki ne szeretne néhány szó leírásával és ezek jól sikerült összerendezgetésével milliókat kaszálni?

Te IGEN?

Mert itt az azonnali megoldás a sales szöveg és landing szöveg írással kapcsolatos gondjaidra:

Szövegírás Instant Tréning

Avagy: A rábeszélés művészete

Miben segít neked a Szövegírás Instant tréning?

– Leginkább landing oldalak, értékesítési oldalak írásában fog segíteni az anyag.

– Segít neked abban, hogy végre rábeszéld az embereket a vásárlásra, anélkül, hogy rimánkodnod kellene nekik, vagy mindenféle élhetetlen garanciákkal kellene őket megvesztegetned.

– Segít neked abban, hogy pontosan képbe kerülj a szöveg hatalmával kapcsolatban.

– Segít neked abban, hogy bármikor és bármit el tudj adni a szöveg erejével.

– Segít neked abban, hogy előre meg tudd határozni, hogy mikor milyen hosszúságú és mélységű szövegre lesz szükséged.

– Részletes, lépésről-lépésre sorvezetőt és to-do listát (teendő listát) ad a szöveg megírásához, amit minden szöveged megírásánál használhatsz – egy idő után persze menni fog fejből is.

– Segít neked jobb értékesítővé is válni, mert ahogyan a jó értékesítési szöveged felépül, úgy épül fel a tökéletes értékesítési folyamat is. A kettő nagyon szorosan összefügg.

Mit tartalmaz a Szövegírás Instant Tréning?

– Írásos anyagokat – bár szeretjük a videókat és a hanganyagokat, az értékesítési szöveg írásához szükséges tudnivalókat jobb olvasva befogadni-gyakorolni, mert így közvetlen kapcsolat van az információ és a felhasználása között (konyhanyelven fogalmazva).

– Részletes magyarázatokat – utáljuk a homályos foltokat az információkkal kapcsolatban, így minden vonatkozó tudnivalót részletesen elmagyarázok.

 Összefüggéseket – mert összefüggések nélkül mit sem ér a tudás. Illetve enélkül nincs is valódi tudás.

– Lépésről-lépésre feladatokat – két különböző módon is kapsz segítséget ahhoz, hogy ne csak megértsd az értékesítési szövegnek, és megírásának trükkjeit, de tényleg azonnal el tudd kezdeni csinálni is.

– Stratégiát – a téma magasabb szintről való megközelítését is megkapod, hogy mindig tudd, hogy hogyan illeszkedik a szövegírás a stratégiádba.

Tudom, hogy ezek önmagukban nem mondanak túl sokat számodra, de amikor megismered az anyagot, és összenézed ezzel a listával a tartalmát és összeveted a vállalkozásodra gyakorolt hatásával is, akkor érteni fogod, hogy ezeket miért emeltem ki külön.

Csodálatosan egyszerű lenne a dolgunk, ha a szövegírás csak annyiból állna, hogy pöccintünk egy varázspálcával és ott terem a szövegszerkesztőben a szöveg, de a szöveg nem egy kalapácsszintű eszköz a palettádban, hanem mindennek a kulcsa. Ezért el is kell helyezni azt a vállalkozásod külön kis Univerzumában.

Kiknek való a Szövegírás Instant Tréning?

– Azoknak, akik saját vállalkozásukban el akarnak adni. Bármit, bárkinek, bármikor – akár Interneten, akár élőben.

– Azoknak, akik maguknak akarják írni a szövegeiket, mert hisznek abban, hogy az a legjobb, amit ők maguk csinálnak, és egyébként is, szeretik a kezükben tartani a gyeplőt.

– Azoknak, akik kacérkodnak azzal a gondolattal, hogy másoknak írjanak sales szövegeket, de még kevésnek érzik ehhez a tudásukat. Az anyag után tanulni már nem igazán lesz mit, csakis gyakorolni kell a profi szintig.

Mi nincs az anyagban?

A Szövegírás Instant Tréningben nincs szó kampánytervezésről, nincs szó külön sales emailsorozatok kitalálásáról és megírásáról, továbbá hirdetések és PR cikkek szövegezéséről sem ejtünk szót. Csak és kizárólag olyan, közvetlenül az értékesítést célzó szövegekről lesz szó az anyagban, mint amilyen szöveget éppen most is olvasol.

Kitől kapod?

Vidi Rita

A Szövegírás Instant Tréninget Vidi Rita készítette, belesűrítve az elmúlt 11 év online vállalkozói és szövegírási tapasztalatát, továbbá az általa vezetett RitArt Szövegírás szolgáltatás elmúlt 2 éves gyakorlati tapasztalatait. Vidi Ritáról itt olvashatsz bővebben>>

Mennyibe kerül?

A Szövegírás Instant Tréning 39990,- forint. Hogy megéri-e? Ha ezt a szöveget, amit itt olvasol, például a RitArttal íratnád meg, akkor kb. 90.000 forintba kerülne. A Szövegírás Instant Tréning anyagának áttanulmányozása utána, már első próbálkozásra meg tudsz írni egy ilyen szöveget. Mindössze 39990,- forint befektetéssel. Számold ki, hogy aztán mennyit fog ez neked termelni!

Vajon megér ennyi befektetést az, hogy több millió forinttal növeled az éves bevételeidet a benne foglaltak révén?

Ez egyszerű matematika: 39990,- vs több milliós plusz=megéri.

Gyakran Ismételt Kérdések és válaszok

„Milyen technikai eszközökre van szükség az anyag feldolgozásához?”

Semmi másra, csak böngészőre, internetre, és persze a saját szövegszerkesztődre, vagy épp egy füzetre, a gyakorlati kipróbáláshoz.

„Soha az életben nem írtam semmit, még hivatalos levelet sem, fog nekem menni ez a szövegírásosdi?”

2013 óta szervezünk és tartunk szövegírás és kreatív írás tréningeket, melyeken a jobb agyféltekét aktiváljuk azért, hogy az ihletettség állapotát, és a gördülékeny írást elérjük. Mint a kreatív írás szakértője mondom, hogy az értékesítési szövegek külön kategóriát képviselnek az íráson belül, és többnyire mindenféle kreativitást nyugodtan nélkülözhet az értékesítési szöveg, ugyanis a legbutább, legbénább, legamatőrebb szöveg is jó értékesítési mutatókat tud elérni, ha a LOGIKÁJA megvan. Nem briliáns szövegekre van szükség a jó értékesítési szöveghez, hanem arra, hogy
1.) ne kövess el durva hibákat – ezekről részletesen lesz szó az anyagban;
2.) úgy legyen FELÉPÍTVE a szöveg, ahogy a gondolati ív is felépül az olvasó fejében.

A sales szöveg írása nem művészet, hanem szakipari tevékenység, aminek megvannak a trükkjei, amiket el lehet sajátítani! Ezzel az anyaggal ráadásul azonnal és könnyedén.

„Igazából nem akarok én szöveget írni, mert időm sincs ilyesmire, csak szeretném tudni a titkokat. Akkor is javaslod az anyagot átvenni?”

Természetesen! Bárki is írja majd a szövegeidet a jövőben – mert szövegre szükséged lesz, ez biztos –, garantált versenyelőny lesz számodra a konkurenseiddel szemben, hogy te érted, mi is a szöveged lényege, hogyan épül fel, hogyan hat a vásárlókra, hogyan ad el.

“Meséket is szeretnék írni, meg sales szövegeket is. Ezt a tréningedet ajánlod, vagy inkább valamelyik jobb agyféltekés kreatív írás tréninget?”

Attól függ, hogy melyik a sürgősebb. Az értékesítési szövegekkel el tudsz adni. A jobb agyféltekés kreatív írás képzésekkel megtanulsz úgy írni, hogy legyen mit eladni :). Igazából ilyen esetben mindkettőre szükség van, azt döntsd el te, hogy melyik késztetés feszít belülről jobban 🙂 (Köszönöm Andinak a kérdést!)

„Tudok majd kérdezni? Lesz, aki válaszol?”

Igen! Bármikor és bármennyit kérdezhetsz, és személyesen Vidi Rita válaszol!

„Hát nem is tudom…”

Figyelj, nem hajt a tatár 🙂 Ha nem tudod még, hogy akarod-e ezt a tudást, akkor ne kapkodd el a vásárlást, aludj rá párat, aztán ha egy reggel úgy ébredsz, hogy mégis megpróbálnád, akkor itt leszünk. Igazából minél előbb kezded el használni, annál előbb tudod ezt a tudást és módszert a pénzkeresés szolgálatába állítani. Te döntesz!

Egyre több a felvilágosult vállalkozás, akik semmit nem akarnak a véletlenre bízni, és mindent házon belül akarnak megoldani. Helyes!

A modernkori vállalkozásoknak ugyanakkor a szöveg a legfőbb eszközük az értékesítésben, tehát erre az eszközre nem árt áldozni egy kicsit: most aktuálisa kevés pénzt, néhány órát az áttanulmányozásra és aztán sok-sok gyakorlást. Azok a vállalkozások garantáltan sikeresebbek, amelyek sok szöveget használnak.

Miért adnád fel az álmaidat csupán azért, mert eddig nem tudtad, hogyan lehet a szöveggel sok pénzt csinálni?

Vedd meg, próbáld ki, alkalmazd, és csak győzd számolgatni a bevételeidet!

Ár: 39990,-

Ui.: Te is utálod, mikor ezer oldalon kell átrágnod magad a lényeges információkig? Én is. Ezen a tréningen semmi másról nincs szó, csak értékesítési szöveg írásáról, ennek következtében akár már néhány óra múlva készen lehetsz a saját értékesítési szövegeiddel. Ezeket fel tudod használni a csalidhoz, a termékeid és a szolgáltatásaid értékesítéséhez, de akár még a bemutatkozásodat is írhatod ennek mintájára – persze csak akkor, ha valóban hatást akarsz gyakorolni másokra. Hajrá, ígérem jó buli lesz gazdagabbnak lenni végre!

Instant szövegírás tréning, a Vidi Ritától megszokott alapossággal, profizmussal és stratégiai szemlélettel. Csupán néhány – de elképesztően alapos – lecke, és máris írhatod a saját szövegeidet!