ELADVA! 2.0

98000 Ft

Az online értékesítés és az online vállalkozás alfája és omegája egy anyagban!

Változó világunkban új életkészségekre és vállalkozói képességekre van szükségünk.

Tanfolyam online vállalkozásról, online üzletről, online pénzcsinálásról

Most megkapsz minden képességet egyben, olvasd el figyelmesen az alábbiakat – görgess lejjebb! 

 

Leírás

HOGYAN ADJUNK EL…

…egyszerűen, hatékonyan és eredményesen a világhálón?

…olcsó, drága, és nagyon-nagyon drága termékeket, dolgokat a neten?

…rendszeresen és sokat, méghozzá sokaknak, üzletszerűen és hivatalosan?

A jó hírem az, hogy az összes fenti kérdésre ugyanaz a válasz, mégpedig az ELADVA! 2.0 online tanfolyam, ami megtanít olyan online üzletet építeni, ami akár automatikusan is működik.

Miközben:

– nincs szükséged alkalmazottakra,

– úgy termelsz pénzt, hogy közben látszólag csak számítógépezel – vagyis külső szemlélő azt is hihetné, hogy lopod a napot, vagy játszol éppen,

– automatizált folyamatok futnak a háttérben, amik felveszik a megrendeléseket és akár még ki is szolgálják a vevőket anélkül, hogy effektíve bele kellene avatkoznod,

– te éled a magad kis életét, üdülsz, utazol, lógatod a lábad, közben az eszedet használod pénzszerzésre.

Az ELADVA! 2.0 tanfolyamon megmutatom, hogy mit kell a sikeres online vállalkozáshoz csinálni, milyen sorrendben és pontosan hogyan.

Nemcsak technikai útmutatót, de üzleti stratégiát is átadok.

 • Mindegy, hogy webshopot szeretnél-e indítani és azzal kiskereskedelmi tevékenységet folytatni,
 • mindegy, hogy a saját szakértelmedet akarod-e eladni és például tanácsadásból élni,
 • mindegy, hogy letölthető termékeket, virtuális anyagokat akarsz-e árusítani,
 • mindegy, hogy kézműves termékeket hozol-e létre és azokat adod el szűk körben,

az biztos, hogy EL KELL ADNOD, de nem úgy, ahogy egy boltban csinálnád a pult mögül.

Rendszert kell építened, ami aztán automatikusan elvégzi az értékesítési munkát, így:

1.) Éjjel-nappal-hétvégén-ünnepnapokon is tud helyetted dolgozni,

2.) számodra pedig azt a szabad életet tudja biztosítani, amire lássuk be, mindenkinek szüksége lenne: munkába járás nélküli, lezárásokkal szemben immunis online vállalkozást.

A járvány is megmutatta, hogy az online térben hatalmas üzleti lehetőségek rejlenek még most is. Nem késő elindulni, vagy egy korábbi projektet MOST végre sikerre vinni.

MILYEN és MIÉRT JÓ eladni az Interneten!

– A neten eladni egyszerű, hatékony, könnyű, menő és biztonságos is.

– A neten eladni olcsó – tehát költséghatékony -, mert nem kell utazni, standot bérelni, üzlethelyiséget üzemeltetni, engedélyekért kilincselni.

– A neten eladni kifejezetten élvezetes, mert a vevők konkrétan vásárolni AKARNAK, és egyre több mindent – BÁRMIT – is sokkal inkább neten vennének meg, mintsem a boltokat járják napestig.

– És bár be kell a vevőket cserkészni, hiszen nagyon sok az információ körülöttük, és nagyon nagy a verseny is, de a netes értékesítés közben statisztikai adatokat is tudsz gyűjteni, így nagyon jól átgondolt döntéseket tudsz hozni, a puszta találgatás helyett – ami egyébként a magyar gazdaság egyik legfőbb jellemzője: a tudattalan, céltalan, ad-hoc és összevissza működés. Ezen ideje túllépni.

– A neten kényelmes eladni: egész nap a hobbiddal töltheted az idődet, miközben az emberek maguktól vásárolnak az oldaladon. Már-már közhely, de éjjel, mikor alszol, az emberek megint csak vásárolnak az oldaladon, és reggelre ott van a számládon a pénz a termékért, neked csak ki kell szolgálnod őket akkor, amikor éppen odajutsz, de automatizálhatod is a kiszolgálást – digitális termékeknél 100%-osan, fizikai termékeknél pedig a java részét a folyamatnak.

– Tanácsadói vagy egyéb szellemi- jóléti szolgáltatásokat végző vállalkozások is egyre inkább a neten keresztül akarják elérni az ügyfeleiket VÉGRE! De ahhoz, hogy ne egész nap a messengeren kelljen egyeztetni az egyébként később mégsem rendelő ügyfelekkel, ahhoz tudatos online vállalkozás felépítésre van szükség. Ebből élek 14 éve, megmutatom, hogyan csináltam és csinálom most.

Milyen előnyei vannak az online vállalkozásnak?

– A netes online vállalkozás válságálló. Nincsenek lezárások, nincsenek kiürült utca szindrómák, nincs üzletben jelenlévők számának korlátozása, semmi ilyesmi nincs. Nincs lokális korlát, az egész ország, de akár egész Európa is a piacod lehet. Ezek közismert tények egyébként legalább 15 éve – én 14 éve művelem –, de a közfigyelem csak most kezdte mélységében átlátni az online felületek szükségességét és igazi hasznát.

– A neten akkor is egyszerű eladni, ha egész életedben csak egy valamit akarsz értékesíteni, mondjuk a lakásodat. Az már kevés, hogy kiteszed az ablakba az ELADÓ táblát, mert a vevők a neten keresgélnek, tehát neked is ott kell jelen lenned, és például olyan szöveget kell írnod, ami nem elriasztja, hanem vonzza a vevőket. Erre is megtanítalak.

– A neten két féle módon is eladhatsz: webshopban – mikor viszonylag sok terméked/szolgáltatásod van, és igen, szolgáltatást is el lehet adni webshopban –, és úgynevezett értékesítési oldalon, avagy landing oldalon (ez utóbbi olyan formátum, amit itt most olvasol), amikor olyasmit adsz el, amit kicsit hosszabban kell magyarázni. Az ELADVA! 2.0 tanfolyamon a netes értékesítés mindkét módjára megtanítalak, hiszen a két különböző metódus más-más megközelítéseket és műveleteket igényel.

– A netes értékesítés óriási előnye, hogy akármikor abbahagyhatod. Ez egy kézzelfogható boltnál bizony nem ennyire egyszerű, mert például az üzlethelyiség bérlését nem biztos, hogy felmondhatod, vagy ha mégis, akkor lehet, hogy kötbért kell fizetned. Ha nem megy egy fizikai bolt, ahol alkalmazottakat is kell fizetned, akkor gyakorlatilag a veszteséget termeled  napról-napra. Igazából minden üzlettípust ki lehet terjeszteni az Internetre, de nem ám úgy, hogy van egy bemutatkozó oldal, meg a FB-on nyomulunk. Te jó ég, dehogy! Az üzlet a neten nem egy weboldal. Hanem egy online üzleti stratégia. Az, hogy a vásárlók „csak” egy weboldalt látnak ebből, az nem a véletlen műve egyébként 😊.

Mi az értékesítés alap trükkje az Interneten?

Sokan azt hinnék, hogy a csodaszép weboldal, a gyönyörű képek, a modern technikai megoldások a mérvadóak az értékesítésben, de a kinézet szinte mellékes: igazából két dolog dominálja az eladásokat, és ezek nem mások, mint a STRATÉGIA és a SZÖVEG.

Az ELADVA! 2.0 online tanfolyamon pont arra foglak megtanítani, hogy hogyan kell úgy felépíteni az online vállalkozást, és hogyan kell úgy megírni a szövegeket, hogyan kell a tartalmat tervezni és gondozni, hogy az biztosan betaláljon a vevők szívébe.

Naponta ezrével indulnak új weboldalak, mégis alig néhány lesz közülük valóban tartós és ténylegesen sikeres.

Ha valaki nulla tudással akar ma ebbe belekezdeni, akkor nagyon fel kell kötnie a gatyáját, mert egyébként semmi mást nem lehet erről tanulni, mint marketinget. Online marketingesek garmadája győzködi az embereket, hogy tanuljanak marketinget, mert azzal majd bankot robbantanak a neten.

Hát ez kamu. Nem a marketing termeli a pénzt, az csak viszi. Az ÉRTÉKESÍTÉS, a kereskedelem termeli a pénzt. Az, hogy az értékesítést hogyan automatizáljuk és hogyan támogatjuk meg egy saját stratégiával, és utána hogyan tereljük oda az embereket – ez a marketing művelete –, na az itt a művészet! Ahogyan ezek összeállnak.

Szöveget írni megtanulhatsz külön is az Instant Szövegírás anyagomból.

De online vállalkozás stratégiát, hogy hogyan lesz neked ebből sok pénzed és családfenntartó vállalkozásod, nos az már magasabb rendű információ. Ezekről szól az ELADVA 2.0.

Az ELADVA! tanfolyam korában már hozzáférhető volt, és akkor kifejezetten a tartalomfejlesztésre és az ezt támogató folyamatokra koncentrált. Rengetegen imádtátok azt az anyagot.

Az ELADVA! 2.0 egy jócskán kibővített, továbbfejlesztett, stratégiai és szemléletmódbeli, továbbá üzleti szempontból is magasabb szintű változata az eredeti tanfolyamnak, ráadásul 2021-re aktualizálva. Tehát ha jártál az első verziós tanfolyamon (ennek volt simán csak a  neve az, hogy ELADVA!), akkor vedd úgy, hogy annál háromszor nagyobb anyagról van most szó, pedig az sem volt piskóta…

Mit kapsz az ELADVA! 2.0 online tanfolyamon?

– Üzleti stratégiák tárgyalását, üzleti tervezést.

– Piackutatási alapokat, réspiaci tudományt.

– Kiképzést és ismeretet az üzleti modellekről.

– Az internetes, avagy online vállalkozás részletes ismérveit, a folyamatok jellemzőit.

– A felépítési metódust, lépésről-lépésre.

– Átfogó értékesítési képzést

– Alapos és részletes szövegírási képzést

– Teljes körű online marketing oktatást 

– Technikai kiképzést és oktatóvideókat

– Gyakorlati példákat, megtörtént esetek tárgyalását

– Adatelemzési képzést

– Buktatók, kudarcok tárgyalását, megoldását

– Olyan trükköket, amiket egy évtized alatt tanultam meg.

– Életviteli tanácsokat – ez nem home office, ez egy új életstílus.

– A Vidi Ritától megszokott stratégiai látásmódot minden anyagrésznél.

Tartalomjegyzéket lásd alább!

Tematika? Időtartam?

Fontos! Nem kell egy meghatározott időben a gép előtt ülnöd, mert az online oktatás rugalmas: az anyagok hétfői és csütörtöki napokon kerülnek majd fel (minden héten), és akkor nézed meg/olvasod el/hallgatod meg, amikor számodra kényelmes. A feladatokat is a saját ritmusodban csinálhatod majd.

A fenti főbb témaköröket egyenként általában további 4 anyagrészen keresztül tárgyalom ki (az is lehet, hogy több, az is, hogy kevesebb, mikor melyik rész mennyit kíván).

Ez összesen 56 anyagrészt jelent. 

Ez azért van így, hogy folyamatában építeni is tudd az online vállalkozásodat, mert elméletben ezek a tudományok sajnos kevesebbet érnek, mint azonnal a gyakorlatban kipróbálva. A tapasztalás a legnagyobb tanító, én csak útjelző tábla lehetek 😊. Mire a tanfolyam végére érünk, addigra már a működtetésre tudsz koncentrálni, sőt a nagyon szorgalmasak az első vevőiket is megtalálhatják addigra.

Az ELADVA! 2.0 online tanfolyam írásos, hang és videó leckéket tartalmaz, vegyes leosztásban, mindig a leghatékonyabb magyarázási és információ-átviteli módszert alkalmazva. 🙂

Mikről NEM lesz szó az ELADVA! 2.0 online tanfolyamon?

Ha kérdezel, akkor bármiről szó lehet párbeszéd formában, de vállalkozási formákról, adókról, járulékokról, áfáról és hasonlókról mindenképp csakis könyvelővel tudsz érdemben értekezni. Ezek a dolgok napról-napra változnak, csakis szakember tud ezekről korrekt tanácsokat adni. Beszélgetni tudunk a saját tapasztalatokról, de ezek hivatalosan nem képezik az anyag részét. Amit oktatok, annak hitelességéért vállalom a felelősséget. A vállalkozási formák, adók, áfák, KATÁK témakörében nem tudom ezt felvállalni, mert nem értek hozzá, és nem is akarok 😊. Nem ezektől lesz sikeres vagy sikertelen a vállalkozás egyébként. Természetesen jó ezekkel 100%-ban képben lenni, de ebben úgyis könyvelő tud csak segíteni.

Kiknek való az ELADVA! 2.0 online tanfolyam?

Neked szól, ha:

– Online vállalkozást szeretnél, például egy webshopot, amiben fizikai vagy virtuális termékeket értékesítesz,

– Vagy tanácsadásra, alkotásra alapozott üzlet formájában akarsz online vállalkozást: coachok, trénerek, tanácsadók, publicisták, szakértők, kreatív alkotók számára is ez az előremutató út, de MLM-esek is ezzel szélesíthetik ki a hatókörüket.

– Ha saját, nem online szolgáltatásodat mindenképp szeretnéd a lehető leginkább automatizáltan eladni az online rendszerek segítségével (pl. tortákat készítesz és rendeléseket akarsz felvenni, és követni akarod az ügyfelek nálad eltöltött életútját)

– Ha fejlődni akarsz az online értékesítésben, mert bár van tapasztalatod, de úgy érzed, hogy még nem vagy vérprofi, vagy épp akadoznak az eredményeid.

– Ha nyomasztanak a technikai kihívások és nem látod át, hogy mire is kellene koncentrálnod és mit kellene elengedned.

– Ha össze-vissza kapkodtál eddig az online térben, és most szeretnéd letisztítani a folyamatot egy új projekttel, vagy a régit akarnád gatyába rázni,

– és nem bánod, ha egy tapasztalt, üzleti stratéga tanácsai is segítenek ezen az úton, aki a saját 14 éves online vállalkozási múltjára, és saját innovációira alapozza a tudományát, nem pedig amerikai sikerguruk megmondásaira…

És hogy kiknek nem való?
Azoknak, akiket az eddigi szöveg tartalma nem érintett meg. Az oldalamat olvasók szokták tudni már ennél a fázisnál, hogy kell-e nekik, vagy sem az, amit éppen ajánlok lehetőségként.

Mi lesz, ha nem kezdesz online vállalkozásba?

És mit veszítesz, ha nem veszel részt az ELADVA! 2.0 online tanfolyamon?

Miről maradsz le, ha nem tartasz velünk?

 • Lemaradsz a korszakváltás nagy lehetőségeiről.  Nagyot fordult velünk a világ, de te döntöd el, hogy hagyod, hogy maga alá temessen, vagy kimászol végre a romok alól és elkezdesz valami stabil jövőképet mutató dolgot építeni megadnak. Nem árt idén megalapozni a jövő évet és a jövő évtizedet…
 • Lemaradsz a rengeteg hasznos anyagról. Van, akinek ez nem gond, de ő nyilván nem is olvassa ezeket a sorokat 😊.
 • Lemaradsz az átfogó, stratégiai, rendszerszemléletű látásmódról. Technikai trükköket bárhol kaphatsz, de 14 éves, valóban működő, nem a programozási tudományon alapuló tapasztalatot már nem igazán.
 • Lemaradsz az üzleti felismerésekről. Nem mindenki akar üzletasszony vagy üzletember lenni, de akik meg igen, azok egyre nehezebb helyzetben vannak, és egyre nagyobb lemaradásokkal tudnak csak elindulni. Behozzuk a lemaradásokat pár hét alatt!
 • Lemaradsz a tapasztalásról. Az életünk arról szól – és főleg a mostani évek (előreláthatólag még vagy 10 évig) –, hogy képesek vagyunk-e fejlődni. Tapasztalások nélkül nehéz fejlődni.
 • Lemaradsz az összefüggések meglátásáról. Ez egy kognitív képesség, amit ha nem fejlesztesz, nem használsz, akkor leépül, hiszen nincs rá szükség, minek foglalja az erőforrásokat ugyebár… De a mai világban óriási szükség van erre a képességre, mert gyakorlatilag életveszély NEM látni az összefüggéseket.
 • Lemaradsz a könnyed, gyors és hatékony pénzkeresés és az online vállalkozás lehetőségéről. Pénz beszél, kutya ugat, a karaván halad. Biztosan te is érzékeled, hogy elképesztő mértékben mennek fel az árak. Ezt spórolással nem lehet megúszni, mert vissza nem fognak csökkenni, azt elhiheted…

Tarts velem és hozd létre a saját pénzt teremtő online vállalkozásodat, lépésről-lépésre!

Netán tele vagy kétségekkel, aggályokkal és félelmekkel? Beszéljünk róluk!

Fog nekem ez az egész menni? – kérdezheted joggal.

Nyitottál már boltot? Engedélyeztettél már üzlethelyiséget? Jelentettél már be telephelyet a hatóságoknál? Netán voltál már alapítványi elnök, és alapítottál és tartottál már fenn iskolát? Szüntettél már meg céget? Nos, énigen. Mindezeket csináltam már. Többnyire párhuzamosan több félét.

Magyarországon az én tapasztalásaim szerint a legbrutálisabb kihívás az iskola működtetés és annak engedélyeztetése. Ez olyan szintű adminisztráció és bürokratikus harc, amire nem véletlenül csak kevesek képesek. Az iskolaműködtetés tényleg kőkemény harc a mindennapokban, és sokszor azt sem tudod, hogy mi ellen harcolsz, csak ütnek-vágnak, te pedig igyekszel túlélni. 6 évig csináltam.

Ehhez képest boltot nyitni fáklyásmenetnek tűnhet és egyébként az is. Hónapokig tartó agyalás, szervezés, iszonyatosan sok pénz, és a végén ott lesz az üzlet, amit működtetni kell, de még mindig jobb, mint iskolát üzemeltetni! Túlzás nélkül két év telik el egy év alatt a boltnyitás folyamán (az iskolánál 5 évet lehet öregedni egy év alatt – ötszörös bölcsességet is lehet vele nyerni persze 😊).

De ha online vállalkozol, akkor pont az ellenkezője történik.

– Hetek alatt éveket NYERSZ. Ez nem vicc, ez konkrétan az örök fiatalság titka 😊.

– Azonnal indulhatsz, és saját tempódban, illetve az erőforrásaid függvényében haladhatsz előre. Nincsenek határidők, amik nyomasztanak, és nincsenek hatóságok sem, amik ott lihegnek az engedélyekért a nyakadban.

– Bármikor változtathatsz a stratégiádon, sőt, bármikor dönthetsz úgy, hogy az egész online üzleted dobod a kukába. Ugyanakkor az nem azt jelenti, hogy a „kukába dobással” mindennek vége is lesz abban a percben. A tudás hatalmas vagyon lesz számodra, konkrétan szellemi tőkévé alakul át. Nekem vannak a jelenben olyan projektjeim, amik úgy lettek sikeresek és könnyen/gyorsan kivitelezhetőek, hogy 5 évvel ezelőtt kitaláltam valamit, ami aztán nem jött be, de közben olyan dolgokat tanultam meg, amiket tanfolyamokon nem lehet! (Hogy hogyan áll össze egy rendszer a háttérben például, nem kódok szempontjából, hanem üzletileg és stratégiailag.) És ezt MOST, a mában egy csettintéssel tudtam alkalmazni. (Nem vicc, 8 kattintás volt az egész.) De ha 5 éve nem küzdök meg vele valódi üzleti eredmények nélkül, akkor ma az új projektem állna már hetek óta. (Egyébként azt a régit, ami igazából ne jött be, azt meg eladtam, tehát végül is még annak is voltak üzleti eredményei 😊).

Az online vállalkozásban nincs olyan, hogy egy új tapasztalás ne lenne elképesztően hasznos. Nem biztos, hogy ma fogod érezni a hasznát, lehet, hogy csak jövőre. De amúgy mit tervezel a jövőre? Mert a világ járványhullámokat tervez veled, csak szólok…

– Úgy tanulod ki a legszebb szakmát, hogy közben sem vizsgáznod, sem lámpalázzal küzdened nem kell. Ez a szakma az ÉRTÉKESÍTÉS. Van, akik szerint a politikában van a legnagyobb pénz, de az egy mocskos világ. Szerinem az értékesítésben van a legnagyobb pénz és tökmindegy, hogy terméket, vagy szolgáltatást vagy online kurzusokat, netán ingatlanokat árulsz. Az értékesítés a pénzcsinálás alfája és omegája, de ahhoz, hogy ez jól működjön, kell egy mögöttes üzleti, stratégiai, technikai rendszer. Egy MULTIVERZUM.

Mindezeket nemcsak megtanítom, de ki is fogod próbálni, meg is fogod valósítani, mert a tudás anyja nem az ismétlés, hanem a TAPASZTALÁS.

„Van az ELADVA! 2.0 tanfolyamnak tartalmilag vagy mondanivaló tekintetében átfedése más, korábbi tanfolyamokkal?” 

Bizonyos részleteket tekintve igen. Példák, egyes videók, sztorik és részletek más anyagokban is megjelenhettek már idézetként, illetve az Szövegírás Instant Tréning végül ennek a tanfolyamnak a legelső verziójának egy szekciójából született végül. Lehetnek átfedések, hiszen minden anyagomban szeretek alapigazságokkal foglalkozni, amik itt is, ott is igazak, de a kontextust tekintve az információk akár teljesen más jelentőséggel is bírhatnak például ebben az anyagban, mint egy másikban. Az ELADVA! 2.0 online tanfolyam egy lépésről-lépésre folyamatot és feladatsort tár eléd, hogy hogyan építsd fel a saját online vállalkozásodat a nulladik lépéstől az első vevők megjelenéséig. Ez így más tanfolyamban nincs egybe dolgozva, csak ebben. A korábbi ELADVA! tanfolyam verzió elől-hátul kiegészül további anyagokkal, így még inkább kontextusba kerül a mondanivaló, és sokkal többet foglalkozunk az üzletépítéssel, mint bármikor korábban.

„Fogok tudni bánni a weboldalammal?” – jöhet a másik aggály.

IGEN! Ezzel is lépésről-lépésre haladunk majd a képzésen, és a világ egyik legzseniálisabb találmányát, a WordPress-t fogjuk ehhez segítségül hívni, amivel gyorsan, és gyakorlatilag ingyen lehet olyan weboldalad, mint amit most olvasol (ez is WordPress és éppen egy ingyenes sablon adja a kinézetét, de elárulhatom azt is, hogy a nem látható részeken sincs semmi olyan, ami párezer forintnál drágább lenne.) WordPresst használnak a milliárdos cégek, de a mai hazai online sajtó egy része is ezen dolgozik.

Bár a WordPress ingyenes, és hozzá sok-sok okos kiegészítő is, mint amilyen például a webshop motor, de például olyan kiegészítők, amik a bankkártyás fizetést menedzselik, lehet, hogy párezer forintot elkérnek évente. De nézz utána, mennyibe kerül egy üzlethelyiség bérlése HAVONTA, és rájössz, hogy ezek az összegek, amikbe ezek a szoftverek évente kerülnek, hát ezek a filléres kategóriába tartoznak. De közben százmilliókat is tudnak termelni. (Mutatok majd oldalt, ami WordPressen fut és majdnem milliárdos bevételt termel.)

„Technikailag fogom tudni csinálni az oldalamat?”

Nem biztos, hogy neked kell csinálnod a saját weboldaladat. De neked kell ÉRTENED a saját weboldala(i)dat. (Sok-sok weboldalad lehet). Értened kell, hogy mi hogyan függ össze üzletileg, mert a stratéga csak te lehetsz, senki más. Sem a programozó, sem a grafikus, sem a könyvelő, sem a sógor, sem a szomszéd. Csak te.

Lehet, hogy nehéz megtalálni a kattintandó gombokat, meg a beállításokat értelmezni, de az üzleti modellt és a saját üzleti stratégiát neked kell átlátnod, ehhez pedig nem árt, ha ezer százalékig biztos vagy abban, hogy számodra mi nehéz és mi könnyű. Vannak, akik azonnal tudják, hogy ők aztán nem fognak hozzányúlni semmilyen weboldal beállításhoz, mások meg párhuzamosan kitanulják még a grafikusi vagy a programozói szakma alapjait is, mert annyira megtetszik nekik ez a világ – vagy épp bármi, ami közben felmerül még kapcsolódó információként is. Nagyon sok új karrier és új élet kezdődött el úgy, hogy valakik egy WordPress-ben buheráltak valamit…

Talán furán hangozhat, de egy korrekt, 21. századi online technológiákat és online üzleti modelleket érintő önismereti túrával is felér az ELADVA 2.0 tanfolyam, aminek a végén biztosan sokkal okosabb leszel, nemcsak az online üzletről, nemcsak az értékesítésről, de önmagadról is.

Szóval, ha nem győztek meg az eddigiek, akkor már ne is olvass tovább, de ha szeretnél önálló online vállalkozást, akkor olvass tovább!

Sokan vágynak arra, hogy visszakapjuk a réééééégi normális életünket.

Nem fogjuk. Ez az új világ, ami most rohamos fejlődésnek indult, már legalább 15 éve épül lassan, folyamatosan, de most kapott egy hatalmas lendületet.

A válságok mindig lehetőségek is egyben: leomlanak olyan falak, amik a fejlődést gátolták addig, viszont ez által ott állunk átmenetileg magunkra hagyatva egy túlságosan nagy sivatag szélén, és onnan még nem látjuk, hogy ha bátran elindulunk előre, akkor először egy oázisba fogunk érni, majd rájöhetünk, hogy ez nem oázis, hanem ez az Édenkert!

Most ott tart a világ, hogy leomlanak a falak. Éppen most omlanak. Már nem állnak, hanem veszélyesen dőlnek. Most sokan arra koncentrálnak, hogy elugráljanak a ledőlő falak elől, de közben arra kellene már ügyelni, hogy milyen életet akarunk magunknak az omlás után:

maradsz a romokon sírdogálni, vagy elindulsz végre az Édenkertbe?

Az is nagy kérdés MOST, hogy ki MEDDIG marad sírdogálni, és ki MIKOR indul. Sokan szeretnének jókor jó helyen lenni, hát éppen ez van most. Most lehetsz jókor jó helyen.

Hogy magabiztosan el tudj indulni, ahhoz ismeretek kellenek. Elvégre könnyű eljutni valahova, ha ismered az utat.

De ahhoz, hogy tényleg oda is juss, kellenek azok a tapasztalások, amikkel nem biztos, hogy már rendelkezel – mert ezekkel kevesen rendelkeznek. És ők sem árulják el a lényeges részeket – talán azért sem, mert amúgy fogalmuk sincs a lényeges részek mibenlétéről.

Az ELADVA! 2.0 ezt csinálja: információt IS, meg tapasztalási lehetőséget IS ad, hogy otthon érezd magad egy most még ismeretlen, új világban.

Jelentkezz most az ELADVA! 2.0 tanfolyamra, és kezdj bele az online üzletedbe, hogy biztosan magad mögött hagyhasd a romokat!

Tartalomjegyzék – ELADVA! 2.0

 1. A kezdetek
 2. Stratégiai alapok
 3. Piacismereti alapok
 4. Üzleti modellek
 5. Üzleti terv
 6. Piackutatási alapok
 7. Piackutatás fejlett technológiákkal
 8. Értékinnováció – réspiacképzés
 9. Értékinnováció a gyakorlatban
 10. 500+ ötlet, hogy mire érdemes online vállalkozást építeni
 11. Egy termék mind fölött
 12. A termékpiramis
 13. A nyolcadik napon
 14. Üzleti célok, tervezés, mérés
 15. Labirintus – elmélet és stratégia
 16. Labirintus – technikai háttér
 17. Labirintus – stratégiai háttér
 18. Labirintus – online értékesítés 4 módja
 19. A konverziók
 20. A blogok titka
 21. A MEG3 stratégia
 22. Tárhely, domain, WordPress videók
 23. Mindenféle WordPress dolgok
 24. Webshop alapok
 25. A MEG3 bázis cikk
 26. Reklámelméleti alapok és haladó információk
 27. 11 tipikus online vállalkozó kérdőjel és blokk
 28. És mégis HOGYAN?
 29. Horgonyhatás és felszólítás
 30. Facebook hirdetés létrehozás, szövegezés, beállítás
 31. Facebook egyéni célközönség beállítása
 32. Cikk hirdetése
 33. Remarketing Facebookon
 34. A csali
 35. Értékesítési szöveg alapok
 36. Landing oldal alapvetések
 37. A címsorok titkos világa
 38. 22 modul
 39. Az értékesítési szöveg megírása
 40. Szövegírási mesterfogások
 41. Eredmények mérése
 42. Konverziók mérése és növelése
 43. Látogatottsági adatok elemzése
 44. Google hirdetések
 45. Közösségi médiás tippek és intelmek
 46. Az elszivárgók tipikus esetei
 47. Vevői reklamációk kezelése
 48. SEO 1.
 49. SEO 2.
 50. SEO 3.
 51. SEO 4.
 52. Az üzlet az élet?
 53. A rutin
 54. Konkurenciaharc
 55. Klónozás
 56. Veszélyek és hibák

>>KATT az előfizetésért, ha sok más, kapcsolódó képzés is érdekel még, mindössze havi 4800,- forintért>