Önbizalom növelő online videó

7990 Ft

Szeretnél több önbizalmat?

Szeretnél magabiztosabb lenni?

Önbizalom növelő videók, online önbizalom növelés tréning. Ugye te nem hagyod, hogy eltiporjanak mások? Fejleszd a saját önbizalmadat könnyedén, nézd meg, hogy hogyan! Olvasd a részleteket! Kezdj bele már ma!

Leírás

Ugye Te nem hagyod, hogy eltiporjanak, megalázzanak, lenézzenek, leszóljanak mások?

Vedd végre kezedbe a saját önbizalmadat és vele együtt a sorsodat! Legyél végre magabiztos és sikeres!

Hiszen van megoldás, ráadásul egyszerűbb, mint gondolnád!

Te is a padlón éled az életedet?

A legmagabiztosabb embereknek is vannak olykor kisebbrendűségi tapasztalataik, de gondolom, az számodra sem újdonság, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy

 • esetleg néha padlóra kerülünk, és aztán gyorsan felállunk,VAGY
 • az egész életünket a padlón töltjük, ahol bárki belénk törölheti a sáros bakancsát, és bárki és bármi(!) uralkodhat rajtunk, kénye-kedve szerint.

Mik az önbizalomhiány legfőbb tünetei?

(Csak, hogy gyorsan tisztába tegyük, tudok-e neked segíteni.)

 • Nem tudod érvényesíteni az akaratodat, csak esetleg viták, hisztik, veszekedések árán.
 • A terveid rendre dugába dőlnek.
 • Szeretsz álmodozni, ábrándozni, de a megvalósítás lépéseire sosem gondolsz.
 • Nem találod meg a nagy Ő-t, csak tengsz-lengsz a kapcsolataidban, vagy éppmagányos vagy.
 • Nem találod a helyed a világban, fogalmad sincs, mihez kezdhetnélmagaddal.
 • Állandóan másoknak akarsz megfelelni, mindig azt figyeled, mit gondolnak rólad mások.
 • Másoktól jövő dicséretre, elismerésre vágysz.
 • Társaságban, közösségben nem figyelnek rád, nem hallják meg a szavad. Ha valahogy a középpontba keveredsz, kínosan érzed magad.
 • Sokszor jut eszedbe ez: “Biztosan ÉN rontottam el valamit…”
 • Csúnyának, jobb esetben maximum átlagosnak tartod a külsődet.
 • Kedvenc reakciód: nekem mindegy… vagy: nem tudom…
 • Csapongsz a feldobott és a letargikus hangulat között. A jókedved sosem tart sokáig.
 • Sokat unatkozol.
 • Olyan emberek vesznek körül, akik uralkodnak rajtad, akik erősebb egyéniségek nálad.
 • Sikereid ellenére elégedetlen vagy magaddal, és úgy érzed, valami mindig hiányzik, visszahúz.
 • Túlságosan nagy hangsúlyt fektetsz a diplomák, bizonyítványok halmozására.
 • Rendszeresen találod magad megalázó, ciki helyzetekben.

Rossz hír: ha ezek közül kettő jellemző rád, akkor önbizalomhiányos vagy.
Jó hír: tényleg van segítség, ráadásul nem kell sem terápiára járni, sem százezreket költeni új ruhatárra és stylistra.

“Honnan van ennyi önbizalma?” – szokták kérdezni azokról egymást az emberek, akik sugározzák a magabiztosságot.
Az önbizalom nem kívülről jön, hanem belülről.
Hopp, ennyi a titok, mehetsz Isten hírével!
Ja, hogy HOGYAN jön belülről, és hogyan hozhatjuk ki önmagunkból a maximális önbizalmat, és hogyan tarthatjuk meg örökre? Hát igen, ez már húzós kérdés, és egy önbizalomhiányos sosem fogja neked megválaszolni, mert fogalma sincs.

Sőt, a magabiztosaknak sincs fogalmuk róla, hogy ők mitől vannak tele önbizalommal, miért határozott a fellépésük, miért sugároznak jobban, mint társaik.
Azok, akiknek nincs önbizalmuk – és most ne menjünk bele az árnyalatok meghatározásába, beszéljünk azokról akiknek nincs, és azokról, akiknek van, az egyszerűség kedvéért – abban a hitben élnek, hogy majd akkor lesznek boldogok, sikeresek, céljukat elérő nők, amikor lesz önbizalmuk.

Ez a hozzáállás nemcsak nem célravezető, hanem veszélyes is. Ha neked nincs önbizalmad, és ennek még tudatában is vagy, akkor egy idő után az önbizalomhiány lesz a legfőbb önigazoló tényező az életedben:
– persze, nekem ez nem sikerülhet, hiszen kevés az önbizalmam…
– á, igen, ellentétben velem, neki azért sikerült, mert nagy az önbizalma…
– hát, ha több önbizalmam lenne, meg is próbálnám…
– úgy irigylem azokat, akiknek nagy az önbizalmuk, de hát nekem ezt osztotta a sors…

Ilyenkor felteszem a provokatív kérdést: jó így élni? Jó a padlóról szedegetni fel a morzsákat, ahelyett, hogy végre az élet nagy tortájából hasítanál magadnak?

Mindenki maximális önbizalommal születik, mert amíg ki nem fejlődik a saját énképünk (úgy 18-24 hónapos korunkra), addig egynek hisszük magunkat az anyukánkkal – vagy a hozzánk legközelebb álló felnőttel – és azt hiszem nem kell magyaráznom, hogy ez micsoda erőt jelent a számunkra, és a személyiségünk számára. Ha nem lenne ez az óriási önbizalmunk, akkor el sem kezdenénk fejlődni! Holott ez az időszak a fénysebességű fejlődésről szól a gyerekek életében, igaz?

Menjünk tovább:

2 éves korunktól kezdve,  meg kell küzdenünk az önbizalmunkért, hiszen megváltozik a világképünk, és leválunk a szeretett felnőttről. Ezernyi dolog hat ránk, külső körülmények, család, a szülők, a testvérek, nem várt események, traumák, és még sorolhatnám. Gyerekként szinte képtelenek vagyunk hatni az önbizalmunk mértékére, az teljes egészében a külvilágtól függ, ugyanis az óvodás kortól kezdve, a külvilág durván beavatkozik az életünkbe.

A flow elmélet szerint, minden ember akkor boldog, amikor olyasvalamivel foglalkozhat, amiben teljesen el tud mélyedni, szinte át tud lényegülni.Gondolj magad elé, egy kisgyereket, ahogy a saját kis világában elmerülve játszik, és szinte ki sem lehet ebből az állapotból billenteni. Ő ilyenkor egy kisisten. Tökéletesen eggyé tud válni a tevékenységével szellemileg-lelkileg áramlik az energia, a külvilág teljesen kizáródik, és új világ születik benne.

Míg el nem kerül az óvodába. (Figyelem, kedélyborzoló rész következik.) Az óvodában, már az első napokban arra SZOKTATJÁK a gyerekeket, hogy fel kell venniük az óvodai ritmust. Akkor is, ha az teljes egészében ellentmond a saját ritmusának. Egy időben megyünk kezet mosni, tízóraizni, utána előírt ideig játszunk, azt, amit az óvónők kitalálnak nekünk, fejlesztenek minket, aztán jön az ebéd, kézmosás, fogmosás, mindezt időre…

Minicsoportban még próbálják rugalmasan kezelni az ellenállóbb – rendszeresen flow-ban lévő – gyerekeket, de aztán gyorsan kiborul a bili: Lujzi nem akar játszani a többiekkel, Lujzi sosem akar tízóraizni, Lujzi sosem akar fogat mosni, Lujzi kicsit kilóg a sorból.

Persze, mert Lujzinak alapvetően nagy az önbizalma, ugyanis csinál magának. Nincs arra szüksége, hogy külső támogatást kapjon ahhoz, hogy kerek egésznek és boldognak érezze magát. Rendszeresen flow-ban van.

De a rendszer nem kímél. Betör.

Az óvodában még csak-csak könnyű kiharcolni magunknak, hogy hadd csinálhassuk, amit akarunk, de 6 éves kortól, az iskolakezdéssel egyidejűleg, elveszítjük a belső önbizalom növelő képességünket, és végleg átállunk a külső tényezőkre, mert örökre elszakítanak minket a belső önbizalom növelés lehetőségétől. Egyszerűen nem hagynak rá IDŐT és LEHETŐSÉGET, a módszernek pedig a csíráját is kiirtják belőlünk! Nem tehetünk másképp: betörünk. Ahhoz nagyon MÁS-nak kell lennünk, hogy ez ne következzen be, márpedig lássuk be, a többség nem MÁS (éppen ezért többség).

Az iskolakezdéstől számítva, egész életünkben a flow élményt, ezt a jó érzést keressük, hajszoljuk, és nem értjük, miért nem természetes számunkra a boldogság érzése. Nem köntörfalazok: erőszakot vesznek rajtunk. Erőszak áldozataivá válunk:megtörik az önbecsülésünket, elveszik a természetes önbizalom növelő képességünket.

Most jön a jó hír: ezt a képességet most visszakapod.

Már látom a gondolatokat a fejedben: na persze, ami nem volt, nem létezett számomra évtizedeken keresztül, azt majd most megkapom egy csapásra?

Igen. De nem megkapod, hanem megcsinálod magadnak! Csinálsz magadnak önbizalmat. De nem csak magadnak, hanem képessé válsz arra is, hogy csinálj másoknak! Az az igazi!

MIÉRT van szükséged önbizalomra?

Mert anélkül úgy járnál, mint az úton átkelni akaró kisegér, aki aztán azt veszi észre, hogy átvonult rajta egy elefántcsorda. Ha nem vagy okos, ügyes, erős, határozott, akkor úgy eltaposnak, mint a szél. Nemcsak a példában, hanem a való világban is.
Ugye nem akarod, hogy eltapossanak, sárba tiporjanak, megalázzanak, lenézzenek mások? Főleg olyanok, akik úgy egyébként a lábad nyomába sem léphetnének… Mégis, ők uralkodnak. Nem a tehetségük miatt, nem a jóságuk miatt, hanem azért, mert erőszakosak, és bizony ehhez megvan még az önbizalmuk is.

Neked ilyen világban, ilyen emberek – nők és férfiak – között kell érvényesülnöd. Ehhez most kezedbe adom a titkok kulcsát.

Az önbizalom növelés titkai

Összeszedtem azokat a titkokat – szám szerint 30-at -, amelyekkel növelni tudod az önbizalmadat és most át is adom neked. Rád vár a feladat, hogy a tőlem tanultakat, hallottakat alkalmazd is majd, a saját épülésedre.

Milyen előnyökre tehetsz szert, magas önbizalommal, magabiztosan élve az életet?

 • Könnyebben és konfliktusoktól mentesen tudod elérni amit akarsz, egyrészt azért, mert 100%-ig biztos leszel a céljaidban, másrészt pedig azért, mert a határozottságodat mások is érzékelni fogják, és bármilyen furcsa, el is fogadják majd!
 • Lecserélődnek körülötted a számodra káros hatású, uralkodó típusú emberek – kollégák, ismerősök, sőt, akár rokonok is -, partner típusú emberekre. Óriási változás lesz az életedben az, mikor majd olyanokkal veszed körül magad, akik nem lehúznak, hanem építenek Téged. Magas önbizalom szinttel ez automatikusan fog lezajlani, szinte észrevétlenül, bár az tény, hogy nem egyik napról a másikra. De ez így van rendjén.
 • Normális, életszerű és főként ÉRTELMES céljaid lesznek az álomvilág helyett, és ezeket a célokat könnyedén el is fogod érni.
 • Véget ér a magány. Vigyázat, magányos párkapcsolatban, sőt, társaságban is lehetsz. Amikor már lesz önbizalmad, tudni fogod, mi a különbség a “lenni valakivel” és az “élni valakivel” között. Természetesen az is előfordulhat – ez az adott szituációtól függ-, hogy amikor önmagadra találsz, akkor a rég halottnak hitt kapcsolatod hirtelen átértékelődik benned, és beköszönt végre az, ami addig hiányzott. Ugyanazzal az emberrel, ugyanabban a kapcsolatban.
 • Ahelyett, hogy másoknak akarnál megfelelni, önmagadnak felelsz majd meg. Ezáltal megfelelsz azoknak is, akik igazán fontosak az életedben. Ez ennyire egyszerű. Hiszen hogyan várhatnád el, hogy szeressenek, ha Te nem szereted magad?
 • Megritkulnak, majd eltűnnek az életedből a ciki, kellemetlen helyzetek, illetve egy fontos titokról kell most lerántanom a leplet: nem fogod annak érezni ezeket a helyzeteket. Lehet, hogy nem fognak eltűnni, egyszerűen Te fogsz megváltozni és másképp reagálni. Azt ugyanis fontos tudni, hogy nem a világ fog a sarkaiból kifordulni és hirtelen Téged szolgálni, hanem csakis Te! De ennél többet nem is várhatsz a világtól, sem magadtól.

Az önbizalom növelés 30 titka – Online videószeminárium és letölthető e-book.

(A gyorsan fizetőknek egy meglepetés ajándék 2500 forint értékben!)

Hogy többé ne törölje beléd senki a sáros bakancsát,
– hogy senki fejében meg se forduljon, hogy beléd kössön,
– hogy tiszteljenek, elismerjenek végre mások is,
– hogy soha ne kelljen ezt kérdezned magadtól: “nekik miért sikerül, és nekem miért nem?”
– hogy felemelhesd végre a fejed,
– hogy elkérhesd a munkádért végre a megérdemelt pénzt,
– hogy elérd végre a céljaidat,
– és emelt fővel élhesd az életed,
– hogy olyanok vegyenek körbe, akik érdemesek a szeretetedre,
– és, hogy végre irigyeid legyenek, ne sajnálóid!

Mennyibe kerül?

Vajon mennyibe kerülhet a boldogság?
Mennyibe kerülhet a szeretet?
Mennyi pénzt lehet elkérni a tiszteletért?Százakat? Ezreket? Tízezreket? Netán százezreket?Mennyit ér meg neked az, hogy mostantól mindig lesz egy ember melletted, aki szeretni fog, bármi is történjék?
Mennyit ér meg neked az, hogy mostantól fel fogod ismerni azokat az embereket és helyzeteket, akik/amik nem valók az életedbe?
Mennyit ér meg neked az, hogy tenni is tudsz ezen emberek és helyzetek ellen, konfrontálódás nélkül?
Mennyit ér meg neked az, hogy minden reggel képes leszel a tükörképedre mosolyogni?

Megér egyszeri kiadásként 10 000,- forintot az, hogy innentől kezdve jobb és boldogabb  lesz az életed? Akkor jó, mert:
Az önbizalom növelés 30 titka – online videószeminárium csak a HősNőknek:

7990,- forint.

(A gyorsan fizetőknek egy meglepetés ajándék 2500 forint értékben!)

“Mi ez a videószeminárium?”

A legjobb találmány a mobiltelefon után: olyan oktatási forma, amikor nem kell elmenned otthonról, nem kell utazásra időt és pénzt szánnod, hanem a számítógéped előtt ülve tanulhatsz, jelen esetben önmagadról, önmagadért. A videószeminárium olyan, mint egy igazi szeminárium: egy prezentációt fogsz látni, hallani fogod a magyarázatomat, átadok minden tudást, anélkül, hogy találkoznánk. Illetve találkozunk: közvetve, az internet vívmányainak segítségével.

Miért hallgass pont rám ebben a témában?

Vidi Rita
Vidi Rita

Azt szokták mondani, hogy azok a leghitelesebb tanácsadók, akik a témájukban végigjárták a szamárlétrát: esetünkben ezek szerint, az a valaki lenne a leghitelesebb tanácsadó, aki abszolút önbizalom hiányban élte az életét, majd saját erőből magabiztossá, önbizalommal telivé fejlesztette önmagát, és íme, most előáll, és előadja a tutit.

Hát, ez esetünkben nem így van: sosem voltam klasszikus önbizalom hiányos, sőt, néha inkább az volt rám a jellemző, hogy túltengett bennem az önbizalom, és ettől túlságosan bátor, sőt vakmerő voltam bizonyos élethelyzetekben, persze pont olyankor, mikor nem kellett volna.
Voltam persze a padlón is, de felpattantam, és azt is lehet mondani, hogy ilyen padlófogásom évek óta nem volt.

Közben könyveket írok, magazinokat főszerkesztek, szemináriumokat szervezek, vállalkozónőknek segítek a boldogulásban, jobb agyféltekés kreatív írás képzéseket találok fel, ezt frencsájzosítom, és egyre több helyre hívnak meg önbizalom szakértőnek.

Fő feladatomnak a tudatlanság sűrű ködének eloszlatását tartom.  Kedvenc témám: a siker.
A védjegyem a praktikusság: nem misztifikálom túl a dolgokat, nem vájkálok a lélekben, és még véletlenül sem emelem ki a külső jegyeket. Te is tudod, hogy minden belülről fakad. Hiába a szép ruha, a szép smink, meg, hogy ledobunk 15 kilót, attól még az odabenn megbúvó síró kislányból nem lesz díva.

Gyakran ismételt kérdések

Elég, ha megnézem az oktatóanyagot, és máris nagyobb lesz az önbizalmam?

Igen, máris növekedni fog az önbizalmad, hiszen látni fogod, hogy valóban megkaptad a teljes fegyverarzenált ahhoz, hogy változtathass végre. De mindent, amit átadok, meg is kell valósítanod. Ne gondolj súlyos munkára, ez inkább játék! Egyik nap kipróbálod az egyiket, másik nap a másikat, és közben az életed minden egyes momentumánál napnál fényesebben fogod látni, hogy az a dolog, az az esemény, az az ember, rombolja, vagy építi az önbizalmadat. Ugyanis akiknek nagy az önbizalmuk, mindent megtesznek – öntudatlanul – azért, hogy ez meg is maradjon. Az önbizalmat ugyanis védeni is lehet! (Sőt, az anyagból látni fogod, kell is!)

Mennyi idő alatt fogom érezni a változást?

Először is, azonnal érezni fogod a megvilágosodás érzését, azonnal lesz egy nagy AHA-élményed. Rá fogsz jönni, hogy a saját önbizalmadat növelni könnyű és gyors lehet, tehát csak rajtad múlik, mennyi idő alatt érzed a változást, az igazi változást.
Az igazi nagy változást akkor fogod érezni, amikor rájössz, hogy másokhoz képest mennyit fejlődtél már, és rákapsz a mások önbizalmának növelésére. Nem, nem kell megváltani a világot: bőven elég, ha a szeretteidet, gyermekeidet támogatod ilyen módon finoman, szinte észrevétlenül, de nagyon hatékonyan!

Mi van, ha nem működik nálam a módszer?

Mivel ezt olvasod most éppen, biztosan működni fog. Hadd magyarázzam meg: vannak olyan emberek, akiknek nem lehet segíteni. Akik szinte szándékosan a vesztükbe rohannak. Akik az áldozat szerepében érzik biztonságban magukat. Nekik valószínűleg nem segítene az anyag, vagy nem lenne olyan látványos a fejlődés, mint mondjuk nálad. Ugyanis tudom, hogy mivel te ezt olvasod, nem tartozol abba a csoportba, akiken nem lehet segíteni! Az, hogy ide eljutottál az olvasásban, azt jelenti, hogy számodra átütő erejű lesz a hatás! Ezt a több, mint kétszáz eddigi, az önbizalom növelést már az én tanácsaim alapján megvalósított ügyfelem is bizonyíthatja:

“Nekem óriási segítség volt ez az anyag Rita! Miután megvásároltam, két hét múlva volt munkám, pedig álmomban sem gondoltam volna, hogy nekem is sikerül, és végre pénzt kerestem. Ki mertem mondani, mire vágyom, ki mertem nyitni a számat. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az anyagra, rendszeresen ezt hallgatom háttér “zenének”! :)”
Eszter

“Állandóan fülemben csengenek a szavaid, nehéz helyzetekben gyakran gondolok arra, amiket elmondasz a videó közben, és ez nagyon sok erőt ad.  Mindig azt hittem, hogy túlságosan kevés az önbizalmam, de a segítségeddel rájöttem, hogy sokkal közelebb álltam a magabiztossághoz, mint azt gondoltam volna. Áldom a szerencsémet és köszönöm!”
Ági

“Magam is foglalkozom mások lelkesítésével trénerként, a motiváció a szakterületem, de Te minden sikeroktatón és tréneren túlteszel! Süt a szavaidból a pozitív erő, a hangod pedig annyira illik ehhez a témához, hogy már az is megfordult a fejemben – persze mosolyogtam a gondolatra -, hogy van valami a hangodban, amitől az információ átalakul a részemmé. Imádom ezt az anyagot, remélem még sok hasonlót fogsz készíteni!”
Mónika

Azt hiszem, ennyi érv bőven elég…

Lépj ki végre az árnyékból a fényre, és nézz a tükörbe úgy, mintha a világ legtiszteletreméltóbb, legcsodálatosabb emberére néznél!

Az Önbizalom növelés 30 titka, online videószeminárium most 10 000,- forint helyett csak

7990,- forintba kerül,

Az önbizalom növelés 30 titka tartalmazza:

1.) 1 letöltehő pdf fájlt, amelyben összefoglaljuk a videó anyagát, és amelyet a későbbiek folyamán, mint egy csekklistát, használhatsz.

2.) Videós anyagot (2.5 órás), plusz még egy kiegészítő hanganyagot.

Egy ajándék a gyorsan fizetőknek

 • A 3 (három) naptári napon belül fizető ügyfelek ajándékot kapnak: A Hogyan váltsuk valóra vágyainkat? című, a célkitűző és álommegvalósító könyvem digitális verzióját, melynek értéke 2500,- forint.
 • Az összeg kiegyenlítése után, e-mailben megküldjük számodra a letöltési helyeket. A számlát emailben, elektronikus formátumban küldjük.

Amint megkapod az anyagot, azt javaslom, szakíts magadnak 3 órát, és vedd át az egészet egyben! Olvasd el az e-bookot, és nézd meg a videót, közben jegyzetelj! Nincs késlekedni való időd!

Lépj ki végre az árnyékból a fényre, és nézz a tükörbe úgy, mintha a világ legtiszteletreméltóbb, legcsodálatosabb emberére néznél!

>>KATT a klubtagsági előfizetésért, ha több minden is érdekel, havi 4800,- forintos díjért cserében>>