Szövegírás Praktikák

29990 Ft

Szövegírás Praktikák – Gyakorlati online tanfolyam Vidi Ritával,

hogy valóban profi, tapasztalt, mindenre felkészült szövegíró lehess.

Olvasd el a részleteket, itt alább!

 

Leírás

Szövegírás praktikák

Hogyan alkossunk élvezetes, érzelemkeltő, magukkal ragadó szövegeket, miközben a szórakoztatáson túl sokkal inkább a meggyőzés a célunk?

Hogyan írjuk meg a szöveget a másokra gyakorolt hatás maximalizálásáért?

Hogyan használhatjuk a szavak mágikus erejét bármire is, amire szeretnénk?

Szövegírás Praktikák minitréning Vidi Ritától

9 valóban működő, gyakorlati szövegírási praktika, amikkel a szövegeidet és az írott szavaidat élvezetes olvasmánnyá teheted, de ami a lényeg: valóban meggyőzővé és hatást gyakorlóvá.

Ezekkel a szövegekkel leginkább a marketingedet és az értékesítési eredményeidet turbózhatod majd meg.

Az itt tanult szövegírás praktikákat alkalmazhatod majd:

– Weboldalon,

– Blogon,

– Facebookon,

– Instagramon,

– PR cikkben,

– Bemutatkozásban,

– Nyilvános beszéded és előadásod összeállításában,

– Podcastod vázlatában,

– Youtube forgatókönyvekben,

– Újságcikkben,

– Reakció kommentben,

– Hivatalos és személyes levelezésben,

– Kampánylevelekben,

– Marketing anyagokban,

– Értékesítésben,

– Közleményekben,

– Nyomtatott sajtóban,

– Könyvben,

– Naplóban.

A Szövegírás Praktikák minden olyan terület támogatására alkalmas, aminek az alapja a szöveg. Az internetes kommunikációk összességének egészen biztosan alapja a szöveg.

A Szövegírás Praktikák tréning tartalma:

– A történetek ereje

– A narratív horog művészete

– A hősök titka

– A szómágia csodája

– Az elrettentő példák varázsa

– A következetesség mágiája

– A meggyőzés misztériuma

– A személyesség bűvölete

– Az erő művelete

9 nagy témakör egy feladatorientált minitréningben, a Vidi Ritától már megszokott stratégiai gondolkodásmóddal és őszinte szókimondással ötvözve.

Mit kapsz a Szövegírás Praktikáktól?

 • 9 különálló, de egymással mégis összefüggő anyagot a fenti tartalomjegyzék mentén.
 • 9 szövegírás gyakorlatot, hogy azonnal élesben ki is tudd próbálni a tanultakat.
 • A kérdéseidre személyes válaszokat.
 • 3 hatékony módszert, hogy az írás mindig a kreativitásod kiteljesedése legyen és sosem kínszenvedés.

Miért kellene rám hallgatnod?

Ezekért: Rita bemutatkozás>>

Miben különbözik ez az anyag a többi, szövegírással kapcsolatos korábbi anyagtól?

A Szövegírás Praktikák a mindennapi szövegalkotási feladatokat veszi célba: akár blogposztot akarsz írni, akár egy reakció-kommentet egy ügyfél véleményére, akár egy email kampány egyik (vagy több) elemét akarod finom-hangolni, ez az anyag teljesen új utakat és megközelítéseket fog számodra mutatni.

Lehetsz tapasztalt szövegíró, de akár kezdő is az online marketingben és magában az írásban, a Szövegírás Praktikák abban segít, hogy a tartalomfejlesztés bármelyik, cseppet sem összecsapható részét profi módon tudd kivitelezni, anélkül, hogy közben vért kellene izzadnod.

Nincs többé „Jesszusom, ma mit írjak!”, feljajdulás, de az „Á, már biztos unják az olvasók az írásaimat” jellegű kétségek is el fognak múlni, mint ahogy a kétségbeesett „Atyaég, erre most mit reagáljak???” gondolatok is. Ha egy levelet kell megírni, sokan lefagynak, de a reklámanyagok összeállításánál is megáll a tudomány.

Az írás egy készség, ami szerencsére tanulható, és az általam mesterfogásokat alkalmazva profi szintre fejleszthető.

Kiknek való a Szövegírás Praktikák?

 • Neked, ha szeretnél olyan szövegeket írni – akár posztokat, akár leveleket, akár naplót, akár regényt, akár bemutatkozást –, amik magukkal ragadják az olvasót, és őszinte híveddé teszik őket.
 • Neked való, ha muszáj sokat írnod, és érzed, hogy bizonyos feladatok meghaladják a képességeidet. A képzés végleg feloldja az ezzel kapcsolatos blokkjaidat.
 • Neked való, ha meg akarsz győzni másokat, ha hatást akarsz gyakorolni másokra. Az írott szöveg erre a legtökéletesebb mód, de ahhoz, hogy a meggyőző hatás valóban érvényesüljön, mesterien kell szőni a szavakat. Egy találós kérdés: vajon most mesterien vagy netán amatőr módon szövöm a szavakat? Jó elmélkedést ezen! 😊
 • Neked való, ha el akarsz adni. Magadat (munkaerőpiacon vagy társkereső oldalon, vagy üzleti partnerként), termékedet, szolgáltatásodat, szakértelmedet, személyiségedet. Bár az értékesítési szöveg írásáról van már külön online képzésem – Instant Szövegírás Tréning –, a Szövegírás Praktikák más szempontokat is figyelembe vesz, és az idők szavaira is frissen rezonál. Ha a változó világban kell most egy új kapaszkodó a szövegírás képességéhez, akkor most a legjobb helyen vagy itt.
 • Neked való, ha szeretnél rengeteget írni, de folyton megakadsz, elbizonytalanodsz, kétségek kezdenek gyötörni, vagy rád tör az írói válság.
 • Neked való, ha szövegírásból akarsz megélni.
 • Neked való, ha szeretsz írni, jól is írsz és nyitott vagy a fejlődésre.

Hogyan fog működni a gyakorlatban?

A Szövegírás Praktikák 9 anyagrészt tartalmazó ONLINE tréning, mely október 4-én indul, és négy és fél hétig tart, november 1-éig. Heti két anyagot kapsz, hétfőn és csütörtökön. Az anyagokhoz gyakorlati feladatok és részletes magyarázatok tartoznak.

Minden kommunikáció egy zárt, online tanfolyami felületen és emailben zajlik majd köztünk, hiszen a Szövegírás Praktikák tanfolyam is egy online tanfolyam, mint ahogy azt tőlem már megszokhattad.

Ne jelentkezz, ha:

 • Elhiszed magadról, hogy már mindent tudsz a szövegírásról. Nincs olyan ember a Földön, aki mindent tudna, de vannak, akik mégis elhiszik magukról. Nekik nyilván nem tudok újat mondani 😊.
 • Ha nem hiszel abban, hogy online is hatékonyan lehet oktatni és tanulni. 14 éve oktatok így (is), gondolom nem kell ezt tovább ragoznom.
 • Ha úgy tudod, hogy az írott szónak nincs ereje és nem is érdemes ezzel foglalkozni. Alapvető tévhitekkel nem kívánok vesződni ezen a tanfolyamon 😊.

Még 3 érv a jelentkezés mellett:

1.) A szöveg hatalom. Nézz szét az Interneten! Igen, vannak videók, képek, grafikák és animációk, de a meggyőzés ereje a szöveg által teljesedik ki a leginkább. Bárkit is akarsz meggyőzni bármiről, a szavakat úgy kell egymás után sorakoztatnod, hogy azok valóban célt érjenek. A te célodat, ne másét! Gyakran látom, hogy lelkes aktivisták hogyan tolják öntudatlanul is mások szekerét azzal, hogy lelkesen aktivistáskodnak írásban…

2.) A profi szövegíróknak, sőt, maguknak az íróknak is kell néha inspiráció. Megmondjam, számomra mi az inspiráló? George R. R. Martin Trónok Harca könyvei. Nos, segítettem? 😊 A Szövegírás Praktikákban búcsút intünk az unalomnak, a tespedtségnek, az ürességnek, és megtöltjük élettel a soraidat, mert a tőlem kapott anyagok nemcsak szakmaiak, praktikusak, de inspirálóak is egyben.

3.) Csak a profi írók tudnak profin olvasni. Például olvasni a sorok között. A Szövegírás Praktikák kellemes „mellékhatása” lesz majd, hogy olyasmit is ki tudsz olvasni majd más emberek megnyilvánulásaiból, amiket ők igazából nem akartak elmondani, sőt, igazából el akarták az igazságot fedni a szavaikkal. A gondolatolvasás nem szuperképesség, hanem gyakorolható. Viszont VIGYÁZAT! Nem kellemes dolog mások gondolataiba belelátni, bár a túlélés eszköze, hogy manapság többször szükséges ez a képesség, mint szeretnénk… Szóval a kellemes mellékhatást majd megtanulod helyén kezelni, ehhez is tudok adni pár jó tippet 😊.

Összefoglalva:

 • 9 szemfelnyitó, leleplező, titok-oszlató lecke a profi szövegalkotásról,
 • 9 azonnali gyakorlat,
 • Kérdésekre személyre szabott válaszok,
 • 3 kreativitásnövelő, jobb agyféltekés módszer.
 • További kellemes mellékhatások 😊.

Jelentkezz most, biztosítsd a helyed a Szövegírás Praktikák tanfolyamon!