Írni bárki tud – ekönyv

3990 Ft

Te is sejtetted már, hogy az írás nemcsak a zsenik kiváltsága?
Most itt a bizonyíték, hogy igazad volt!

Írni bárki tud – Vidi Rita könyve a jobb agyféltekés kreatív írásról, azoknak, akik nem akarják elfogadni az „íráshoz tehetség kell és punktum” dogmáját.

 

Leírás

A könyv minden apró kulisszatitkot elárul írásról, a kreatív írásról, a jobb agyféltekénkről, és arról, hogy hogyan használhatjuk fel az agyunk eleddig háttérbe szorított képességeit kifejezetten az írásra.
A könyvben találsz agyintegráló és írói feladatokat is, tehát már otthon, egyedül is kipróbálhatod a módszert, sőt, egyenesen azt javaslom, hogy innentől kezdve soha többé ne írj semmit a jobb agyféltekéd nélkül!
Továbbá minden olyan kérdésre választ ad az „Írni bárki tud”, ami majd a könyv olvasása közben fog eszedbe jutni. Ez is a jobb agyféltekés írás „tudománya”: az író már előre tudja, mire fog gondolni az Olvasó.
Nem mellékesen egy teljesen új, az íróktól eleddig távol álló szemléletmódot és gondolkodásmódot is mutatok, sőt, igyekszem a könyv végére át is formálni ezeket a fejedben.

Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 214 A/5-ös oldal

Tartalomjegyzék:
Írni bárki tud! 7.
Egyszer volt, hol nem volt 17.
Kreativitás, mint képesség? 35.
A kreatív írás 43.
Amikor a jobb pontosan tudja, mit csinál a bal 53.
Kell-e tehetség az íráshoz? 81.
Mit és hogyan írjunk jobb agyféltekésen? 101.
A jobb agyféltekés írásterápia 121.
És akkor megszólalt a bal agyfélteke 129.
Miért kihagyhatatlan élmény a tréning? 137.
Így lesz belőled valóban író 155.
Hogyan adjunk ki könyvet? 171.
A jövő írói 195.
Köszönöm! 207.
Hivatkozások, javasolt irodalom, felhasznált irodalom 209.
Jegyzetek 213.

Kiknek szól ez a könyv?
Azoknak, akik szeretik magukat autodidakta módon képezni, és az otthon kényelmében, de aktívan kipróbálni az új módszereket. Természetesen szól azoknak is, akik egyszerűen csak kíváncsiak arra, miről szól ez az egész jobb agyféltekés kreatív írás történet, és nyitottak arra, hogy megtapasztalják.
Azoknak is szól, akik nem írásra, hanem valamilyen más alkotó tevékenységük megtámogatására szeretnék alkalmazni a jobb agyféltekés módszert. De senki ne lepődjön meg, ha a könyv hatására kedvet kap írni is! 😉
Kiknek NEM szól? FIGYELMEZTETÉS!
Pszichiátria kezelés alatt állók is olvashatják a könyvet, de a jobb agyféltekés módszert csak akkor javasolt alkalmazniuk, ha előzőleg megbeszélték ezt a kezelő orvosukkal. A jobb agyféltekés módszertan nagyon intenzív érzelmi élmény, akinek ezzel problémái vannak, kérje ki kezelőorvosa véleményét és segítségét! Ezen kritérium figyelmen kívül hagyása következtében jelentkező egészségügyi vagy bármilyen kárért felelősséget nem vállalunk.

>>KATT az előfizetésért, ha szinte egy könyv áráért további több tucatnyi képzés és többszáz lecke is érdekel>>