Értékesítés 7 lépésben

4995 Ft

Vidi Rita – Értékesítés 7 lépésben.

Könyv az értékesítésről, mely Vidi Ritához híven végre érthetően és lépésről-lépésre elmagyarázza, hogy hogyan kell eladni, és hogyan nem kell elrontani az eladást. 

Részletek és tartalomjegyzék alább:

Leírás

Az élet egy nagy értékesítés

Életünk minden percében hatással vagyunk másokra és másvalamikre. Hatással vagyunk embertársainkra és állattársainkra. Hatással vagyunk a környezetünkre szűk és tág értelemben is. Koptatjuk, erodáljuk és közben más csatornákon építjük a világot. Az oxigént hihetetlenül hatékonyan alakítjuk át széndioxiddá minden lélegzetünkkel, miközben a testünk különböző, specifikált sejtcsoportjai anyagokat bontanak és alakítanak át, mérgeket szűrnek ki, és vegyületeket továbbítanak egyik helyről a másikra. Az élet egy örökös hatás-körforgás, aminek mi tevékeny részesei vagyunk akkor is, ha nincs tudomásunk a folyamat állandóságáról és sokszínűségéről – és ez így van már a születésünk előtt is! Már a pocakban formáljuk a világot, ki feltűnőbben, ki kevésbé nyilvánvalóan. Ezt a színes, intenzív, állandósult hatásmechanizmust figyelembe véve, amit a puszta létezésünk jelent a világ számára, felmerülhet a kérdés, hogy mégis miért ódzkodnak olyan sokan az értékesítés gondolatától és feladatától, amikor igazából minden mozdulatunk értékesítés, csak nem pult mögött állva? Miért gondoltam én magamról 32 évig, és miért gondolod talán te is magadról azt, hogy „Nem vagyok értékesítő, és bármit megteszek, csak eladnom ne kelljen?” Miért nehéz elfogadnunk azt, hogy az értékesítés és az eladás az nem erőszak mások irányába, hanem egy természetes folyamat, aminek vagy a részesei vagyunk, vagy teljesen kimaradunk belőle, de az biztos, hogy ez utóbbi esetben kevesebb javakkal gazdálkodhatunk majd. Már a gondolat összetettsége is utal arra, hogy miért elszigetelt képességnek gondoljuk az eladás készségét, de most mutatok néhány szempontot, amit ha végiggondolsz, azt fogod érezni te is: „Hm, hát ez nem is annyira bonyolult! Ide nekem egy pohár vizet, hadd adjam el a Szaharában!”

Amit az értékesítésről mindenképp tudnod kell

(folytatás a könyvben)

Tartalomjegyzék

Értékesítőnek születni kell? – 2. oldal

Az értékesítés legfontosabb szempontjai – 17. oldal

Hogyan legyünk gondolatolvasók? – 41. oldal

A meggyőzés nagymesterei – 61. oldal

A három fázis törvénye(i)– 94. oldal

Az értékesítés sötét oldala – 116. oldal

Gyakorlati példák – 126. oldal

A könyv 152 oldalas, kizárólag elektronikus formában jelent meg.

Sokan hiszik azt, hogy értékesítőnek születni kell és azt is, hogy ha nincs az eladáshoz tehetséged, akkor sosem szabad belekezdened.

Bízd profikra! – javasolják a szakemberek. De igazából mindnyájunkban ott él egy értékesítő, csak elhitették velünk azt, hogy jobb, ha alszik…

Értékesíteni bárki tud, még te is, egyszerűen csak a megfelelő információk szükségesek ahhoz, hogy profi módon tudd kivitelezni, és mondok egy plusz jó hírt is: gyakorlás nélkül, első próbálkozásra is lehetsz vérbeli értékesítő.

Akár magadat akarod eladni, akár a termékeidet, akár a szolgáltatásaidat, nem árt tudnod,

  • hogy miről is szól ez az egész értékesítősdi,
  • és mi játszódik le a potenciális ügyfeleid fejében,
  • és hogy hogyan tudod ezt a kognitív folyamatukat te magad irányítani.

Ez a könyv abban segít neked, hogy tukmálás, erőlködés és kínlódás nélkül tudj eladni, és a vásárlóid boldog mosollyal lépjenek a következő szintre. Arra, amikor ismét el akarsz adni nekik.

Mondhatnám, hogy adok a könyv mellé egy csomó ajándékot, hogy rábeszéljelek arra, hogy vedd meg, de hidd el, maga a könyv már egy ajándék számodra, mert olyan rendszerbe foglaltam az értékesítést, amilyet sehol máshol nem találsz.

A könyv tartalmát és mondanivalóját tudod majd használni az eladásban, legyen szó bármiről, amit el akarsz adni.

Tudod használni tárgyalásokon, vitákban, kisebb-nagyobb közönség előtt tartott előadásaidban, de akár még az udvarlásban is.

Mert minden eladás. De nem mindegy, hogyan csinálod. Vedd meg, jó lesz neked!

>>KATT az előfizetésért, ha a könyvön kívül még egy csomó más is érdekel!>>