Affiliate szabályzat és tájékoztatás – elitebusiness.hu – Vidi Rita Klub

I.

a.) Az alábbi szabályok az elitebusiness.hu oldallal kapcsolatos affiliate tevékenységed keretbe foglalását szolgálják.

b.) Az elitebusiness.hu oldalon egy zárt rendszerhez csatlakozhatnak a résztvevők, havi előfizetési díjért cserében. A zárt rendszer megnevezése Vidi Rita Klub, mely Vidi Rita anyagait, exkluzív és hasznos tartalmait tárja a tagok elé.

c.) Az affiliate programba való csatlakozásoddal ajánld másoknak a lehetőséget, és keress pénz a rajtad keresztül érkező tagok tagdíja révén!

2.) Mit nyersz, ha csatlakozol az elitebusiness.hu partnerprogramhoz?

a.) Pénzt. A rajtad keresztül, a te azonosító linkeden keresztül érkező tagok havi tagsági díja után 10% jutalékot írunk jóvá, melyet számla ellenében fizetünk ki, havonta maximum egyszer. (Tehát havi egy számlát kérünk.)

b.) – Sikereket. Az itt biztosított tananyagok, elektronikus tartalmak időtállóak, értékteremtőek és többszörösen teszteltek, sok közülük már másfél évtizede osztatlan sikert aratnak.

c.) – Növekedési potenciált. Egy új lábat építhetsz ki a vállalkozásodban az elitebusiness.hu partnerprogramjában való részvétellel.

d.) – Célirányos kiképzést és segédanyagokat arról, hogyan kell az interneten értékesíteni, és egyre sikeresebbé válni a partnerprogramban.

3.) Mi szükséges a csatlakozáshoz?
Ahhoz, hogy csatlakozni tudj a programhoz,
a.) számlaképességgel,
b.) saját weboldallal, vagy
c.) nagyszámú ismerőssel kell rendelkezned, akikkel online tudsz kommunikálni.
A csatlakozást egy egyszerű regisztrációval és utána az affiliate programba való jelentkezéssel indítod el, melynek során ezeket a szabályokat is elfogadod.
A csatlakozáskor a rendszer generál számodra egy egyedi azonosító kódot, amit majd a linkekben fel kell tüntetned, hiszen ezzel mérjük, hogy melyik látogató melyik partneren keresztül érkezett.
A jutalékodat és a partnerprogramban elért eredményeidet és statisztikáidat egy saját partneri oldalon folyamatosan követheted.
A jutalékodat havonta maximum egyszer – vagy ennél ritkábban –, számla ellenében kérheted ki, melyet 8 napos átutalási határidővel kérünk kiállítani úgy, hogy a számolt jutalékod bruttó összeg legyen. Semmilyen más költséget nem tehetsz rá a jutalékra. Ezeken túl a számla kiállításának ütemezését rád bízzuk, havonta maximum egyszeri alkalommal.
A saját partnerfelületedhez itt férsz hozzá: https://elitebusiness.hu/affilliate-area/
Alkalmazhatsz egyéb analitikai megoldásokat – pl. kattintásmérő, linkrövidítő alkalmazásokat –, hogy további adataid legyenek a kommunikációd sikerességéről és a konverziókról, de ezek nem szükségesek természetesen.
4.) Kiket várunk a partnerprogramba?
– Azokat, akik ügyesen mozognak az online világban,
– Azokat, akiknek van weboldaluk, de saját terméket nem akarnak értékesíteni, ellenben szívesen ajánlanák az elitebusiness.hu klubtagságot,
– Azokat, akiknek van saját online vállalkozásuk, termékekkel, szolgáltatásokkal, de a partnerprogramban való részvétellel szeretnék szélesíteni a portfóliójukat,
Azokat, akik szeretnék kipróbálni magukat a partnerprogramok világában, és ehhez nem akarják felfedezni a meleg vizet.
5.) Kiket nem várunk?

(Bocs, de a kizáró okokat is meg kell határoznunk.)

– Azokat, akik azt hiszik, hogy mások munkája által majd a szájukba repül a sült galamb.
– Azokat, akik persze fellelkesülnek bármire, de aztán nem csinálnak semmit.

l.) Az elitebusiness.hu partnerprogramjához való csatlakozás igazából rád nézve nem jelent aktivitási vagy forgalmazási/népszerűsítési kötelezettséget, tehát semmi sem kötelező számodra, de kérlek, csak akkor csatlakozz, ha eltökélt vagy, és van a fejedben egy szám, egy cél, egy terv, amit el akarsz érni.

Tiltott tevékenységek listája – II.

Az elitebusiness.hu oldal partnerprogramjának keretében tilos az alábbi tevékenységek végzése – ezt tekintsd etikai kódexnek:

a.) Az elitebusiness.hu oldal bármely részét, megoldását, üzleti vagy bármilyen mondanivalóját, szolgáltatását, termékét a sajátodként feltüntetni, vagy azokra a sajátodként hivatkozni.
b.) Tilos arra utalnod a kommunikációdban vagy a vizuális anyagaidban, hogy kizárólagos forgalmazói jogosultsággal bírsz.
c.) Tilos – az évente maximum 1-2 alkalommal, az egész oldalra vonatkozóan és globálisan meghirdetett árakciókon kívül – bármilyen, nem létező akciós lehetőséget kommunikálni.
d.) Nem alkalmazhatsz a tudnivalókba több betekintést a potenciális hirdetők számára, mint amit ezen az oldalon is alkalmazunk.
e.) Szigorúan tilos az affiliate partnerek számára fenntartott, vagy más egyéb célközönségnek szóló letölthető fájlokat bárkivel közvetlenül vagy saját tárhelyedről megosztanod.

Ezeket a szabályokat nagyon komolyan vesszük, ha eltérsz ezektől, azonnali hatállyal felmondjuk ezt a megállapodást, és kitiltunk a partnerprogramból.

Mi fog most történni? – III.

1.) A jelentkezés után kapni fogsz egy átfogó anyagot arról, hogy hol, hogyan, miként érdemes ajánlani az anyagokat és magát a klubtagságot.

2.) A jelentkezéssel létrejön számodra egy külön affiliate fiók, amiben nyomon követheted azt, hogy aktuálisan mennyi a jutalékod, hogyan alakulnak a különböző saját statisztikáid.

3.) A jelentkezéssel létrejövő affiliate fiókodat egy adminisztrátornak előbb jóvá kell hagynia.

4.) Időről-időre kapni fogsz arról is részletes tanácsokat, hogy hogyan lehetsz sikeresebb az elitebusiness.hu affiliate rendszerében, a marketingben és az értékesítésben, hiszen közös érdekünk, hogy te kihozd magadnak a maximumot a lehetőségből.

5.) A partnerprogramba történő regisztrációval – elitebusiness.hu affiliate program – elfogadod ezeket a feltételeket.

6.) A feltételek súlyos megszegése – pl. a tiltott tevékenység megvalósulása – azonnali kizárást, és a felgyűlt jutalék ki nem fizetését vonja maga után.

7.) A rendszerbe való csatlakozással elfogadod, hogy a felek minden vitás kérdésben megpróbálnak peren kívül, békésen megegyezni. Amennyiben ez nem megy, úgy a Zala Megyei Bíróság hatáskörébe fog tartozni az ügy.

8.) Affiliate partnereinkre is vonatkozik az ÁSZF-ünk és az adatvédelmi szabályzatunk.

Kelt: 2022. 03. 29.

Hatályos: 2022. 03. 29-től, visszavonásig

A regisztráció pontos lépéseit és a rendszer jellemzőit itt írtuk le, mielőtt jelentkeznél, mindenképp tanulmányozd ezt is: Affiliate GYIK

error: Nincs lehetőség kimásolásra.