Köszönöm szépen, már meg is érkezett az Asztro-útjelző ellenértéke!

Most az a feladatod, hogy írd meg nekem a kiindulási pontokat, ezek alapján:

Mire van szükség az Asztro-útjelzéshez tőled?

Ahhoz, hogy meg tudjam csinálni az elemzést, ezekre szükség lesz:

 • Pontos születési hely (a kórház születésedkori pontos címe is jöhet, utca házszámmal – a biztonság kedvéért.)
 • az évre-hónapra-napra-órára-percre pontos időpontja a születésednek, tehát az óra-perc is elképesztően fontos. Ha csak annyit tudsz, hogy valamikor hajnalban születtél, az kevés lesz. Van mód utólagos korrigálásra a fontos – megtörtént – életesemények alapján, de az egy külön asztrológiai művelet, aminek külön díja van, és sok-sok egyeztetés kell hozzá, úgyhogy ezzel én külön nem szeretnék foglalkozni. Kb. 10 perc eltérés valószínúleg nem gond (kérdőjeles asztrológiai házak és jegyek esetében a szóba jöhető lehetőségeket mindet meg fogom nézni) de mindenképp kutass az emlékeidben vagy iratokban vagy rokonok elbeszéléseiben, hogy legyen meg a pontos születési időpont!
 • Vállalkozással kapcsolatos kérdések esetében: alapítás pontos időpontja, alapítás helye, a cég székhelye, az üzemeléshez használt telephelyek.
 • A jelenlegi tartózkodási helyed – ahol laksz, élsz. Ha karrierrel kapcsolatos a kérdésed, akkor az a hely is kell, ahol dolgozol, vagy pl. ha vállalkozásról van szó, akkor a vállalkozás telephelye, székhelye is lehet lényeges.
 • Céges dolgok esetében a cég jogerős bejegyzésének pontos időpontja is kell. Digitális cégbejegyzésnél erről már lehetnek konkrét percre pontos információk is, ha nincs ilyen, akkor a hivatali időszakot fogom az adott napra vonatkozóan figyelembe venni.
 • A problémáid felsorolása, leginkább kérdések formájában. Például: Vajon érdemes lenne vállalkozást indítanom vagy nekem az soha nem sikerülhet?
  Vagy: Érdemes lenne elköltöznöm valahová, hogy új életet kezdhessek?
  Vagy: Milyen jellegű, mivel kapcsolatos munka lenne a nekem való?
  Vagy: Érdemes beiratkoznom főiskolára?
  Vagy: Hogyan teremtsek magamnak több pénzt? Spórolással? Befektetéssel? Fogok majd örökölni?
  Azért fontos a kérdés-jelleg, mert ha tudsz kérdezni valamivel kapcsolatban, akkor azt a helyzetet már valamennyire birtokba vetted. Ha csak úgy érzed, hogy minden rossz, az még kevés lesz kiindulási pontnak, maximum csak annyit tudok mondani, hogy „igen, most látszik a képleten, hogy nehéz helyzetben vagy”, de szerintem ez neked még kevés lesz, ilyesmiért ne fizess 😊.
 • Az, amivel jelenleg foglalkozol például munkavégzés gyanánt? Ha vállalkozó vagy, akkor mi az a tevékenység, ami a mindennapjaidat kitölti? (Cég esetében az üzleti célok is érdekesek természetesen a meglévő tevékenységek mellett.) Mivel keresed a kenyered alkalmazottként? Esetleg már nyugdíjas vagy, vagy éppen kismama/kispapa? Ez a rész konkrétan a munkáról szóljon, akkor  is, ha otthon dolgozol!
 • FB profilod linkjét is kérem szépen – az utóellenőrzésekhez a végén meg szoktam nézni a profilokat.

Annál pontosabban meg tudom mondani, hogy milyen irányba kezdj el kievickélni, minél pontosabban megvannak a részletek a te fejedben.
Lehet egy problémád is, de lehet nagyon sok is. Többet tudok segíteni, ha több témakört is lehet érinteni, ezért 3-4 kérdésed mindenképp legyen, akár ugyanazon tárgykörben! Ha esetleg nem találnál magadban kérdéseket, akkor próbáld megközelíteni a félelmeid irányából a dolgokat! Mitől félsz? Mi aggaszt? Mi az, ami nem hagy aludni? Mi az, amire ha rágondolsz az adott témával kapcsolatban, akkor nyirkos lesz a tenyered vagy összeszorul a torkod?
Van egy maximális kérdésszám is: 7 kérdésed legyen maximum!

Időtartam

Az Asztro-útjelző elkészítése személyre szabottan történik, szoftveres segítség nélkül, így napokba telik. Pontosan meg fogom mondani, hogy mikorra várható az elkészülte, általában egy hetet lehet számolni.

Még fontos lehet

Alapvetően minden asztrológiai elemzés oda vezet, hogy önismerettel és tudatossággal tudod irányítani a saját életedet, miközben a bolygók és a csillagok is befolyással bírnak. Ezt nem én mondom, mert én eredetileg is ezt mondom 😊, hanem asztrológusoktól hallhatod ezt, hogy önismerettel és tudatossággal segíthetsz saját magadon.

Jóval előbb voltam tanácsadó, mint asztrológus, így már évekkel ezelőtt elkészítettem a tudatossággal kapcsolatos anyagaimat/könyveimet, így ezeket eleve megtanulhatod tőlem, az Asztro-útjelző segítségével pedig célzottabban tudsz a személyre szabott feladataiddal foglalkozni.

Itt tudsz hozzáférést szerezni az összes oktatóanyagomhoz a Vidi Rita Klub keretében (listát is találsz a linken)>>

Ha eleve lenne kérdésed a kérdezős fázisról is, akkor írj nekem egész nyugodtan: ritartacademy@gmail.com

A leveled és a kérdéseid megérkezése után vissza fogok jelezni, hogy mikorra várhatod az elemzést!

Addig is szeretettel,

Rita

error: Nincs lehetőség kimásolásra.