Információk az előfizetés elindításáról és egyszerű leállításáról

A Vidi Rita Klubba való csatlakozás három egyszerű, összefüggő lépésben történik:

1.) Megvásárolod a Vidi Rita Klub csatlakozás nevű terméket a kosárba helyezéssel majd pénztárba való átlépéssel és a fizetési procedúra végigvitelével. Az előfizetéses klubtagság havi 4800,- forintba kerül, és bankkártyával tudsz fizetni.

2.) A számlázási adatok megadásakor egyúttal egy felhasználói fiókot is létrehozol magadnak, mely fiókon keresztül korlátlanul hozzáférsz az összes tanfolyamhoz és ekönyvhöz.

3.) A bankkártyával történő kifizetés utáni pillanatban már láthatod is az összes tanfolyamot és ekönyvet a teljes körű hozzáférésed révén. A vásárlásról és a fiókod létrejöttéről emailben is visszaigazolást kapsz. A számlát a szamlazz.hu rendszere automatikusan elkészíti és megküldi számodra.

A fiókod és a hozzáférésed ez után addig él, ameddig le nem mondod az előfizetést.

Előfizetés lemondás

Az előfizetést még a jelentkezésnél is egyszerűbben mondhatod vissza: a fiókodban az Előfizetésem menüpontban egyetlen gombnyomással törölheted a megrendelésedet. Ez esetben a hófordulóig még érvényben marad az előfizetésed, de a következő tételt már nem vonja le a rendszer.

Előfizetés lemondás egy gombnyomással
Előfizetés lemondás egy gombnyomással

Fiók törlése

Arra is van lehetőséged a profilodban, hogy a teljes fiókodat töröld – nem csak az előfizetést –, ez esetben a fiókot azonnal töröljük, és időarányosan visszafizetjük a fennmaradó összeget (napi 160 forint jut a havi 4800,- forintos összegre.)

 

 

error: Nincs lehetőség kimásolásra.