Legyél te is jobb agyféltekés írásterapeuta!

Jobb agyféltekés írásterapeuta képzés – RitArt Írásterapeuta képzés

Legyél te is jobb agyféltekés írásterapeuta, oldd meg a saját problémáidat, vagy segíts ebben másoknak!

Jobb agyféltekés – RitArt – írásterapeuta képzés indul Vidi Rita jobb agyféltekés kreatív írás képzéseinek több, mint egy évtizedes tapasztalataira alapozva.

Olvasd figyelmesen az alábbiakat, ha mindig is érdekelt mások segítése, támogatása, és szeretnél ehhez egy hatékony, új módszert alkalmazni.

Előfeltétel: Író Születik elvégzése online, vagy korábban személyesen, továbbá a Meditáció tanfolyam elvégzése.

Lássuk először a fogalmakat, hogy biztosan egy nyelvet beszéljünk:

Terapeuta: konzulens, tanácsadó, támogató, segítő, szolgálatot végző

Terápia: problémák kezelése, enyhítése, megelőzése, megoldások megtalálása

Művészetterápia:A művészetterápia összehangolja a művészet kifejező eszközeit és a terápiás hatótényezőket, amelyeket a terapeuta egy tervezett folyamaton belül alkalmaz. A művészetterápiához nincs szükség művészi tehetségre, hiszen az esztétikai célokat szolgáló és nem szolgáló művészeti termékek egyaránt hasznosan felhasználhatóak a terápiában. A művészetterápiákban közös a kreativitásra, szabad önkifejezésre, biztonságos és bizalmas környezetre helyezett hangsúly.” (Forrás: Wikipédia)

Jobb agyféltekés írásterápia: a jobb agyféltekés kreatív írás módszertanra épített művészetterápia. A jobb agyféltekés írásterápia előnyös a különböző problémák feltárásában és megoldásában, és ezekhez a célokhoz a jobb agyféltekés kreatív írás feladatok személyre szabott, egyéni és kiscsoportos formában történő végzése, gyakorlása révén jut el.

Jobb agyféltekés írásterapeuta: az a személy, aki nemcsak a jobb agyféltekés kreatív írásban jártas, hanem ezen túlmenően a jobb agyféltekés kreatív írás, kifejezetten a művészet terápiára alkalmas hatásait is hatékonyan, személyre (vagy csoportra) szabottan, célorientáltan tudja használni. A jobb agyféltekés írásterapeuták önmaguk és mások támogatására is használhatják a rendszerbe szervezett művészetterápiás módszert, amelyet Vidi Rita, a jobb agyféltekés kreatív írás módszertan megalkotója fejlesztett ki.

Milyen problémák esetén lehet segítségül hívni a jobb agyféltekés írásterápiát?

Sokan az egészsügyi problémáik során ébrednek rá arra, hogy fejlett és proaktív eszközökre van szükségük a gyógyuláshoz és az állapotuk javításához. De a jobb agyféltekés írásterápia, nemcsak egészségügyi problémák esetén segíthet.

A jobb agyféltekés írásterápia segíthet:

 • Egészségügyi problémák, kihívások, vagy gyógyulásban történő megakadás esetén, 
 • Az élet bármely területét érintő gondolkodásmódbeli problémák – megrekedés, érzelmi blokkok, tisztánlátás képtelensége, rendszerben való gondolkodás hiánya, különböző diszfunkciókból eredő nehézségek, stb. – esetén,
 • Gyászmunkában,
 • Anyagi problémák gyökerének feltárásában és a megoldás megtalálásában,
 • Kreatív áramlás beindításában, ami az élet számos problémájánál szükséges lenne a megoldások megtalálásához,,
 • Vállalkozásban, üzletvezetésben, 
 • Párkapcsolati problémáknál,
 • Szülő-gyerek problémáknál, generációs problémáknál,
 • Szülés-, születés-, terhesség-élmények feldolgozásánál,
 • Egyéb emberi és társas kapcsolatoknál és konfliktusoknál (pl. munkahelyen, szomszédokkal kapcsolatos problémák),
 • Sőt, társadalmi problémáknál is,
 • SIX SIGMA projektek probléma meghatározásánál,
 • Karriercéloknál, munkával kapcsolatos életút tervezésénél, elágazások kihívásainál, döntések meghozatalánál,
 • Gyermeknevelésben,
 • Gyermekek készségfejlesztésében,
 • Nagy, mélyreható változások,sorsfordulatokkal járó megterhelő érzelmek, érzések kezelésében, megélésében,
 • Kívülről érkező, nem várt kihívásokkal való megküzdésben (balesetek, csalódás, stb.)
 • Stressz kidolgozásában, 
 • Személyiségfejlesztésben, önismeretben, 
 • Szervezetfejlesztésben, csapatépítésben,
 • Mentális állapot javításában,
 • Kognitív képességek fejlesztésében, szinten tartásában,
 • Motivációban, önmotivációban,
 • Célok hatékony elérésében,
 • Teremtésben.

Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb probléma a világon, és a jobb agyféltekés írásterápia módszertana segít a probléma rétegzettségét és gyökerét is feltárni, miközben a megoldás megtalálásában, és sok esetben magában a megoldásban is hatékonyan segít, anélkül, hogy maga a terápia külön stresszt okozna.

A jobb agyféltekés írásterápia nemcsak módszer, hanem gyorsan használható eszköz is:

 • detektál, 
 • felderít,
 • összefüggéseket tár fel,
 • uta(ka)t mutat,
 • kiold fájdalmat, stresszt, rossz érzéseket, 
 • célorintálttá, motiválttá tesz,
 • és választ ad akár a fel sem tett kérdésekre is.

Mint minden módszert és eszközt, a jobb agyféltekés írásterápiát is érdemes profin használni, és ebben segítenek az átfogó tapasztalatokkal rendelkező, folyamatos képzésben részesülő jobb agyféltekés írásterapeuták.

A jobb agyféltekés írásterápiát használhatod természetesen önmagad megsegítésére is, tehát lehetsz önmagad terapeutája is.

Miért van szükség újfajta terápiás (vagy akár önsegélyező) módszerre?

Szerinted minden rendben van a világban? 

Szerinted egyre kevesebb nyugtatót, antidepresszánst és tudatmódosító szert használnak az emberek? 

Szerinted egyre boldogabbak a gyerekek?

Szerinted egyre tovább élünk és egyre egészségesebben?

Szerinted mindenki azon a színvonalon él, amit fiatalon megálmodott magának?

Szerinted a most életkezdő fiatalok elé mindent tálcán nyújt az élet?

Szerinted a mostani középkorúak garantáltan a felső középosztályhoz tartoznak, ahogy megérdemelnék?

Szerinted egy baleset vagy egy súlyos betegség senki életét nem tudja kettétörni?

Szerinted nyugdíjas korodra eléd tárul a kánaán?

Szerinted minden csodálatosan alakul például a bolygó klímájával kapcsolatban is?

Mert szerintem NEM.

Az eddigi módszerek, egyrészt el sem jutnak az érintettekhez, másrészt sok esetben csak elnyomják a fájdalmas tüneteket, de a problémákat biztosan nem oldják meg. 

Vagy csak évek alatt, sok-sok-sok terápiás ülés után nyújtanak némi segítséget. 

Nem alakulnak ki valódi megküzdési stratégiák, és az emberiség most kollektíve azt érzi, hogy ki van szolgáltatva mindennek: kisebb-nagyobb kihívásoknak, járványoknak, háborúknak, klímakatasztrófáknak.

Ez azért is nagy gond, mert az állandó kilátástalansággal a tehetetlenséget tanuljuk.

Biztosan te is hallottál már az üvegplafon jelenségről: ha szeretnél túlnyújtózni a körülmények adta határokon túlra, akkor láthatatlan falakba, felfelé tapogatózva pedig egy képzeletbeli üvegplafonba ütközöl. Így megtanulod, hogy felesleges nyújtózkodni, és amikor eltűnnek a korlátozó falak és üvegplafonok, akkor is csak egy szűk, megszokott, megtanult dobozra szervezed az életedet. 

Az üvegplafon jelenséget a leggyakrabban a nők munkahelyi előmenetelével kapcsolatban emlegetik, de egyébként halakkal tesztelték először: egy üvegfalat helyeztek a kísérleti alanyok akváriumába, és a halak nagyon gyorsan megtanulták, hogy “van ott valami akadály”, és amikor kivették azt a falat, akkor sem úszták már át az akkor már csak a képzeletükben létező határt.

Minden stressz, borzalom, rossz hír, szenvedés, fájdalom csökkenti a mozgásterünket és láthatatlan üvegfalakat, üvegplafonokat épít körénk. 

Gondolj csak bele, hogy ha fájni kezd egy korábban nem fájdalmas mozdulat, akkor nagyon gyorsan leszoksz arról a megszokott mozdulatfolyamról, és a belső indíttatás és fájdalmas visszajelzés révén úgy mozogsz, mintha kívülről akadályoznának. 

Mindegy, hogy hol az akadály, kinn-e vagy benn, ezek ha sokasodnak, akkor végül agyonnyomnak. Mindenkit. 

A nagyon tudatos emberek, akik nem hagyják, hogy az üvegplafonok korlátozzák le az életüket, azt figyelhetik meg magukon, hogy rendben, ki tudják iktatni ezeket, de gyakorlatilag az egész életük üvegplafonok elleni sziszifuszi küzdelemmel telik.

 • Ha elmész orvoshoz, szinte arcul csapnak az üvegplafonok.
 • Az oktatásban szintén, ha gyereked van, csak azon imádkozol, hogy valahogy vergődjétek végig a 12 évet, amit a közoktatásban tölt a szemed fénye, aztán majd lesz valahogy. Csak addigra ő is üvegplafonok szorításában fogja már magát jól érezni. Komolyan azért jött szerinted a világra, hogy láthatatlan börtön képződjön köré?
 • A pályakezdő fiatalok és a harmincon inneniek életkezdési válsággal küzdenek. A válság mindig üvegplafonok tucatjait  jelenti. Kiszámolják, hogy 60 évet kellene dolgozniuk az első lakásukhoz, és vagy az életkedvük megy el, vagy ők mennek el világgá.
 • Ha dolgozol, akkor üvegplafonok tucatjaiba ütközöl minden nap: “ezt nem lehet”, “az nem úgy van”, “ezt rosszul csináltad”, “ezt jól csináltad, de legközelebb lehetne még jobb”, “ügyes vagy, de…” Annyi üvegplafon vesz körül a munkában, hogy szinte csoda, hogy nincsenek púpok a fejeden…
 • Az egzisztencia megteremtése közben mostanság az van, hogy amit elterveztél mondjuk a következő fél évre, arról iszonyú gyorsan kiderül, hogy két évet csúszik. 
 • Vállalkozóként üvegplafon milliók nyomnak aktívan lefelé. Nem elég egy sima konkurenciaharc, naponta döntenek a fejed fölött újabb és újabb üvegplafonokról a törvénykezők. Amit tegnap megszoktál, hogy még lehet, azt ma már tilos. Egy vállalkozó a nap 24 órájában érzi a préselést minden oldalról.
 • A nyugdíj felé haladva már szinte csak üvegplafonokkal találkozol, pedig érzed és tudod, hogy még nagyon sok mindenre lennél képes…

Mint látod, ezek nem betegségekről – első pont kivételével –, hanem az egész életet átfogó problémahalmazokról szólnak. 

Nem kell ahhoz betegnek lenni, hogy ellehetetlenüljenek az álmaid, hogy kútba essenek a vágyaid, hogy örökre búcsút mondj a nagyon vágyott dolgoknak, és megtanuld azt, hogy tehetetlen vagy. Elég csak egyetlen üvegplafon.

Ja, és nem beszéltem járványról, háborúról, inflációról, buta politikusokról…

A tehetetlen ember valódi  és akut veszély esetén képtelen menekülni vagy felvenni a harcot. Áldozattá válik jelenleg az egész emberiség, és ez szerintem nagyon nagy baj.

Persze vannak régi, jól bevált segítő stratégiák: ma például a fiatalok körében az egy egyre elfogadottabb szemlélet, hogy minden hónapban legalább 100ezer forintot érdemes pszichológusra költeni, mert másképp nem lehet kibírni ezt a világot.

Szerinted ez normális?

Mert szerintem sem.

A biblioterápia, tehát az olvasmányok célzott kiválasztásának útján történő önsegítés és terápiás segítés már nagy hagyományokra tekint vissza. Ideje az ÍRÁSt is ennyire hatékonyan használni, sőt, még hatékonyabban!

A jobb agyféltekés írásterápia a művészetterápiák közé tartozik, azon belül is a képzőművészeti terápiák közé.

Vidi Rita személyes üzenete – hallgasd meg!

Ki lehet jobb agyféltekés írásterapeuta?

Bárki lehet jobb agyféltekés írásterapeuta, aki affinitást érez magában önmaga és mások megsegítésére, támogatására, és elsajátítja ezt a művészetterápiás segítő módszert Vidi Rita képzésén. (És előzetesen részt vett az Író Születik és a Meditáció tanfolyamon.)

Az előfeltételekről még egyszer:
Ahhoz, hogy jobb agyféltekés írásterapeuta lehess, először is részt kell venned, az Író Születik képzésen. 

Lehetséges, hogy korábban ez már megtörtént a személyes képzések valamelyikén, de ha még nem, akkor online van lehetőséged elvégezni. Író Születik>>

Továbbá követelményként támasztott az is, hogy a Meditáció tréninget végezd el, mert megengedhetetlennek tartom, hogy nem meditáló emberek jobb agyféltekés írásterápiát végezzenek. Az a vak vezet világtalant tipikus esete lenne. Meditáció tréning>>

Tehát kétszeres előképzettségre van szükség, éppen ezért az első jobb agyféltekés írásterapeuta képzés előtt ezekre a képzésekre most kedvezményesen lehet jelentkezni, de mire a terapeuta képzés indul, addigra végezni is kell velük (ez 6-7 hetet jelent). Mindhárom képzésre külön kell jelentkezned.

Jobb agyféltekés írásterapeuta képzés első kurzusának indulása a tervek szerint: 2023. december 1.

A jobb agyféltekés írásterapeuta képzés elvégzése után egyénileg és csoportosan is foglalkozhatsz majd a klienseiddel, mert a jobb agyféltekés írásterápia csoportoknál is működik.

Kiknek való igazán a jobb agyféltekés írásterapeuta képzés?

Azoknak, akik szeretnének segíteni másokon: tanácsadóknak, tanároknak, oktatóknak, trénereknek, coach-oknak, képzéseket szervezőknek, pszichológusoknak és azoknak is persze, akik még csak tervezik ezeket a küldetéseket végrehajtani :).

“Elvégeztem már nálad a jobb agyféltekés tréner képzést, mit tudsz ajánlani nekem Rita?”

Azt, hogy nagyon kedvezményes áron vehetsz részt – mint egy átképzésen –, a jobb agyféltekés írásterapeuta képzésen, de a Meditáció tanfolyam akkor is elvárás (ha az is megvan, akkor nincs teendőd előzetesen). A trénerképzést végzettek 75% kedvezményt kapnak a jobb agyféltekés íráterapeuta képzésből (árat lásd alább).

Mire jogosít fel a jobb agyféltekés írásterapeuta képzés elvégzése?

Saját kliensek szerzésére, számukra a jobb agyféltekés írásterápia foglalkozások szervezésére és a módszertan biztosítására. A kliensek egyénileg és csoportosan is részt vehetnek a jobb agyféltekés írásterápia foglalkozásokon, a módszer úgy van kitalálva, hogy rugalmasan tudd alkalmazni a kliensek érdekében. A foglalkozásokat online is megtarthatod majd természetesen.

Amire nem leszel jogosult: saját módszeredként kommunikálni a jobb agyféltekés írásterápiát, hiszen ez Vidi Rita és a RitArt Academy szellemi tulajdonát képezi. Továbbá nem leszel jogosult ezzel a képesítéssel jobb agyféltekés kreatív írás tréningek szervezésére és más terapeuták képzésére sem.

Mennyibe kerül?

Beszéljünk az anyagiakról!

A jobb agyféltekés írásterapeuta képzés 

összesen 297.000,- forintba kerül, melyben a vizsga díja is benne van. 

A képzés 3 hónapig tart, ezért a díjat is három részletben kell fizetned, havonta 99.000 forinttal, 3 hónapon át. Az első díjat a rendszer automatikusan kezeli a jelentkezésed után – fizethetsz bankkártyával vagy átutalással –, a további két esedékes havidíjat pedig január első napjaiban és február első napjaiban szintén automatikusan kezeli a rendszer.

Nagyon fontos, hogy a jobb agyféltekés írásterapeuta képzést meg kell, hogy előzze az Író Születik és a Meditáció tanfolyam elvégzése. Amelyik hiányzik a portfóliódból, azt pótold: a terapeuta képzésig ezek kedvezményes áron érhetőek el, csak kattints a linkekre.

Ha már elvégezted ezeket a tanfolyamokat, akkor gyakorold szorgalmasan a képzés indulásáig! 🙂

Kedvezmény a RitArt Trénereknek: 75%-os kedvezmény jár a korábban már jobb agyféltekés kreatív írás trénerképzést elvégzetteknek, tehát számukra a képzés díja egyszeri 74.250,- forint. A RitArt Trénerek külön kapják a hozzáférést, ezért emailben vedd fel velem a kapcsolatot (ritartacademy@gmail.com)!

A jobb agyféltekés írásterapeuta képzés 2024. január 15-én indul, tehát addig van lehetőséged előképzettséget szerezni és felkészülni. 

Fontos adatok! Változás!

A korábbiakhoz képest változás történt az időpontokkal kapcsolatban: sokan kerestetek meg, hogy ha lehetséges, akkor tegyük át a jelentkezést és az indulást januárra, az ünnepek utánra. Jogosnak tartom a kérést, így pici változás van a jelentkezési határidőben és a pontos indulásban:

 • az első kurzus 2024. január 15-én, így a jelentkezési határidő 2024. január 12-éig tart,
 • de csak abban az esetben, ha nem érjük el a 30 főt addig.

Ennek a képzésnek lesz egy személyes vizsga része is, így muszáj létszám limitet szabnom, amit így első nekifutásra 30 főben állapítottam meg.

Ha előbb elérjük a 30 főt, minthogy elkövetkezne január 12-e, akkor előbb lejár majd a jelentkezési lehetőség is. (Az indulás napja biztosan január 15.) 

Tehát összegezve: ÚJ IDŐPONTOK!

Jelentkezési határidő: 2024. január 12. péntek éjfél

Képzés kezdete: 2024. január 15. hétfő reggel (online)

Létszámlimit: 30 fő (ha betelik a létszám, akkor a tervezett jelentkezési határidő előtt zárulnak a kapuk)

Még 26 hely van!

Mi a különbség a jobb agyféltekés kreatív írás tréner (RitArt Tréner) és a jobb agyféltekés írásterapeuta (RitArt Írásterapeuta) között?

A terapeuta nem tréner, mint ahogy a tréner sem terapeuta, ez két külön szakma. 

Korábban létezett a RitArt Trénerképzés, amikor íróképzések megtartására tanítottam meg a a RitArt Tréner kollégákat. 

 • A tréner képesség fejlesztést végez és közben informál is, de ezt nem terápiás céllal teszi, hanem a kompetencia fejlesztése a fő cél.
 • A jobb agyféltekés írásterapeuták nem tréningeket tartanak majd, hanem művészetterápiás foglalkozásokat. 

Így alapvetően a terapeuta és a tréner célkitűzései is mások, a tevékenységük mibenléte is teljesen más, tehát ezek nem cserélhetőek fel egymással.

A RitArt Trénerek korábban az általam meghatározott tematikájú tréningeket vezették, de a jobb agyféltekés írásterapeuták mindig önmaguk határozzák meg egy-egy egyéni vagy csoportfoglalkozás menetét, ritmusát és témáját is, mint ahogy a konkrét kreatív írás feladatokat is ők maguk választják majd meg.

Egy RitArt Írásterapeuta munkája kötetlenebb, mint egy RitArt Tréneré, éppen ezért sokkal felelősségteljesebb is. Ezért kell még a korábbi, tapasztalt RitArt Trénereknek is átképzésen részt venniük, hogy RitArt Írásterápia – jobb agyféltekés kreatív írásterápia – foglalkozásokat tarthassanak. 

Miben jobb a jobb agyféltekés írásterápia, mint bármi más segítő/önsegítő módszer?

Véleményem szerint nincs ilyen, hogy jó, rossz, jobb, rosszabb a segítésben, önsegítésben, hiszen minden egyénileg szubjektív.

De tudok mondani néhány nagyon jelentős dolgot, aminek te is és a klienseid is örülni fogtok:

 • Nagyon gyorsan jönnek a jótékony hatások. Ez egy instant módszer. Egy foglalkozás alatt, aminek az időtartamát közösen határozzátok meg a klienseddel, évtizedek testi-lelki problémáit lehet feltárni és a hatásukat enyhíteni, vagy épp ki is iktatni. Attól nem kell félned, hogy egyetlen egyszer lesz majd csak valaki ügyfeled, de egyébként ez a legboldogítóbb érzés, mikor egyetlen egy lökettel helyes útra tereled valaki életét. Ez nagy felelősség is természetesen, nem véletlenül támasztok ennyi feltételt a terapeutáimnak.
 • Rendkívül sokat ad a klienseknek. Ott fognak majd sírni, kacagni, döbbent arckifejezéssel megvilágosodni, és hasonló élményekben ringatózni, a végén pedig hálálkodnak, hogy milyen sokat segítettél. Szerintem nincs ennél fontosabb. Az általad vezetett foglalkozásokon tanult módszert akár egyedül is alkalmazhatják majd a későbbiek folyamán, hozzád pedig aztán mint konzulenshez fordulhatnak a tapasztalataik megbeszélésére, például számodra is költséghatékony online konzultáció keretében.
 • Én hiszek abban, hogy azért, mert segítünk az embereknek, nem kell kizsigerelnünk magunkat például anyagilag. Úgy alkottam meg a rendszert, hogy maximálisan megérje neked is, meg a klienseknek is. Lehetsz jótékony, de ha magadat károsítod meg, az igazából karmikusan sem hasznos, szóval megtanítalak arra is, hogy hogyan kérd el a foglalkozások árát és hogyan építs ebből jövedelmező vállalkozást. A jobb agyféltekés módszertan nem taszítja el a pénzt – mint egyébként sok más, hasznosnak hitt segítő módszer… Komplett üzleti tervet is készen kapsz, kommunikációs panelekkel megtámogatva, tehát az ügyfélszerzést is kitanulod, konkrétan erre az üzleti lábra alapozva. 

Hogyan zajlik a jobb agyféltekés írásterapeuta képzés?

 • Online zajlik három modulban, átfogó elméleti alapozással és gyakorlati képzéssel, továbbá az üzleti résszel. 
 • A képzés 3 hónapig zajlik heti anyagokkal, 
 • és a végén egyeztetünk majd egy csoportos, egész napos személyes találkozót egy vizsgával összekötve. Ekkor kapod meg az oklevelet is a végén, a vizsganap után. Erre leghamarabb 2024 márciusában-áprilisában kerül majd sor. 

“Jól értem akkor, hogy a jobb agyféltekés írásterapeuta képzéssel végül is egy új vállalkozási lehetőséget is kapok?”

Igen, jól érted. 

 • Kiszélesítheted a portfóliódat a jobb agyféltekés írásterápiával, ha már van tanácsadói, tréneri vagy coach-inggal foglalkozó vállalkozásod. 
 • Ha még nincs vállalkozásod, akkor az üzleti terv révén, ami a képzés része, gyakorlati iránymutatást és lépésről-lépésre tennivalókat kapsz, hogy saját vállalkozás keretében tudj ezzel foglalkozni, kezdetnek például mellékállásban. 
 • Ha van egyéb mással foglalkozó vállalkozásod, akkor egy új lábat tudsz növeszteni a jobb agyféltekés írásterápiára alapozva.

Miről fogsz tanulni a jobb agyféltekés írásterapeuta képzésen?

 • Az első hónap témája a jobb agyfélteke és a jobb agyféltekés kreatív írás mesteri szinten való alkalmazása, művelése lesz. Minden agyfélteke integráló gyakorlatot megtanítok, és közben szintet lépünk a jobb agyféltekés kreatív írás feladatokkal is.
 • A második hónap témái a jobb agyféltekés kreatív írás művészetterápiaként történő alkalmazásának szerteágazó lehetőségei lesznek. Mindenféle probléma, élethelyzet, kihívás szóba fog kerülni. Közben magadon is gyakorolhatsz majd :).
 • A harmadik hónapban mindezek rendszerbe szervezését, a foglalkozások felépítését és az utolsó két hétben még az üzleti tervet és az üzleti lehetőségeket is sorra vesszük.
 • A legvégén közösen megbeszélünk egy személyes részvételt igénylő, reggeltől-estig tartó vizsganapot – valószínűleg Budapesten, bár szerintem tavasszal a legcsodálatosabb a Balaton, de majd ezt közösen egyeztetjük –, amin lesznek szituációs gyakorlatok, tesztkérdések és a végén oklevelet is kapsz. A vizsgával adom áldásomat a jövőbeli tevékenységedre. A vizsgáért nem kell már majd fizetned, de az odautazást és az étkezést neked kell majd megoldanod magadnak. 
 • A vizsga után sem széledünk szét. Szeretném, ha elvinnétek a világba a jobb agyféltekés kreatív írásterápia hírét-nevét, és ehhez kis zárt klubként fogunk együtt dolgozni, így inspirálhatjátok majd egymást, szándékom szerint én pedig benneteket. Továbbá a szakmai tapasztalatokat is meg tudjuk majd osztani, hogy az érdekes esetekből mindenki tanulhasson (anonimizálva természetesen). Mentorként és vezetőként leszek jelen ebben a közösségben. 
 • Fontosnak tartom kiemelni, hogy én magam nem fogok jobb agyféltekés írásterapeutaként funkcionálni. Ennek fényében én SOHA nem szervezek sem egyéni, sem csoportos művészetterápiás foglalkozásokat sem, mert akkor én lennék a saját terapeutáim legfőbb konkurense, tehát ezt előre elmondhatom, hogy ilyen nem fog megtörténni. A módszer megalkotójaként maradok a hátországotok, és ha képzést vagy foglalkozást tartok ebben a jobb agyféltekés írásterápia témában, az csak nektek, terapeutáknak fog szólni (konkrétan terapeuta képzés vagy továbbképzés lesz.)

Jelentkezés 

Az alábbi gombra kattintva a megrendelő oldalra jutsz (kosárba kell helyezni, végigvinni a megrendelést, bankkártyával vagy átutalással fizetni, és utána kapod a hozzáférés részleteit.)

Jelentkezés a képzésre
Használhatod ezt a linket is (ugyanoda visz): RitArt Írásterapeuta képzés jelentkezés>>

Ne feledd, hogy a létszám limitált, összesen 30 főre.

Képzés kezdete: 2024. január 15.

Második havidíj fizetési esedékessége: 2024. február 15-e

Harmadik havidíj fizetési esedékessége: 2024. március 15-től. – Ezek az időpontok mindenki számára egységesek lesznek, a jelentkezés első napjától függetlenül. (A fizetés után kerül beállításra mindenkinél, ezért a visszaigazoló levélben lévő automatikus esedékességi időpontot ne vedd figyelembe!)

Képzés vége: 2024. április első hetei (utolsó anyagrész felkerülése)

 

A jobb agyféltekés íráterapeuta képzésen való részvételnek előfeltétele a Meditáció és az Író Születik tanfolyam elvégzése is.

 

error: Nincs lehetőség kimásolásra.