A Vidi Rita Klub előfizetés menetét a lehető legegyszerűbbre szabtuk, de a még könnyebb eligazodás érdekében ezzel a kis segédlettel is szeretnénk megkönnyíteni a dolgodat. Ez a segédlet azoknak szól, akik itt az oldalon bankkártyás havi fizetéssel jelentkeznek a klubba.

Az éves díjat előre fizetők az ÓnixBazár.hu oldalon tudnak előfizetni, egy kicsit másabb folyamattal. 

Belépés nélkül ezt látod a főoldalon:

Vidi Rita Klub belépés előtt
A menüben az Előfizetés, a Termékek, a Belépés, ÁSZF és a Kapcsolat menüpontokkal.

Legeslegelső lépésként az Előfizetés menüpontra érdemes kattintani, de nyugodtan szétnézhetsz a Termékek között is, mert onnan is minden út végül is az Előfizetés menüpontba vezet :).

Az Előfizetés menüpont mögött magát az előfizetéses terméket találod:

A részletek elolvasása után az Előfizetés gombra kattintva bekerül a kosárba a termék és átkerülsz rögtön a Pénztárhoz, ahol az adataidat adod meg.
Itt minden adatot értelem szerűen tölts majd ki. Ezen adatokkal kapod majd a számlát is. Cégre is vásárolhatsz, ha cégnevet írsz be, akkor megjelenik majd még plusz egy mező az adószámnak is.

Ennél a lépésnél egyidejűleg egy fiókot is létrehozol magadnak, tehát a felhasználónevet és a jelszót is itt kell megadnod. Ezeket az adatokat jegyezd meg magadnak.

A végén el kell fogadnod az ÁSZF-et, és a következő lépésnél már a bankkártyás fizetés következik.

ÁSZF elfogadás és tovább a fizetéshez.

Készítsd elő a bankkártyádat és esetleg a mobilodat a jóváhagyáshoz: ez bankonként eltérő lehet, hogy hol milyen biztonsági procedúrával és azonosítással kell jóvá hagyatnod saját magaddal a bankkártyás fizetésedet :))

A bankkártyás fizetést a Paylike rendszer biztosítja. Itt csak bankkártyával tudsz fizetni. Átutalásos és Paypal fizetési lehetőség éves díjjal itt>>

Ezek után már csak a fizetés van hátra, ami a bankkártya adatok megadásával kezdődik:

Saját bankkártyád adatait adod meg. Ezeket mi nem mentjük el.

Ha minden adatot kitöltöttél, akkor aktívvá válik alul a Fizetés gomb.

Adatok kitöltése után válik aktívvá alul a Fizetés – sáv. Látod, hogy 4800,- forintot fizetsz.

Ezek után a Paylike rendszere kommunikál a bankkal, jóváhagyod a tranzakciót, és utána átkerülsz a visszaigazoló oldalra, és közben a rendszer be is léptet téged a zárt klub oldalra.

Ezek után már megváltozik a menü és ezt fogod látni:

A menüből eléred az összes tanfolyamot és anyagot a rendszerben. Itt találod a FB csoportunk linkjét is, szintén a menüben. A Fiókodat is innen eléred nagyon egyszerűen.

Tovább tart elmagyarázni, mint végig csinálni a lépéseket.

A vásárlásodról természetesen emailben is kapsz értesítéseket és a számlát is küldjük számodra, pontosabban a szamlazz.hu rendszere fogja küldeni.

A megújítás automatikusan fog történni hófordulókor, tehát ha hónap 1-jén csatlakozol, akkor következő hónap 1-jén kerül sor a következő tranzakcióra. A Fiókodban mindezeket nyomon követheted és irányíthatod.

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

error: Nincs lehetőség kimásolásra.