Téged is sok minden érdekel, de egyre nehezebben tudod összeszedegetni a valóban hiteles információkat?

  • Szeretsz olvasni, tanulni, gondolkodni és dolgokat a saját belátásod szerint összefüggésbe rendezni?
  • Szeretsz szintén olvasott, tanulni vágyó, gondolkodni szerető emberek között lenni?
  • Szeretnél kényelmesen hozzáférni olyan hasznos információkhoz, amik a személyes életcéljaidat támogatják legyen szó akár anyagiakról, akár szellemiekről?

Elérkezett, amire vágytál!

Teljes körű hozzáférés Vidi Rita ÖSSZES oktató anyagához és e-könyvéhez egy helyen, mindössze havi 6990,- forintért

Összeszámoltam, hogy jelenleg 1.001.730,- forint értékben vannak fenn oktató anyagaim és e-könyveim az EliteBusiness.hu termékeit bemutató oldalon. Te magad is ellenőrizheted a termékek értékét, elég csak összeadogatni mindent (katt a linkre, aztán majd gyere ide vissza :)).

Milyen témákról szólnak ezek az anyagok?

A teljesség igénye nélkül sorolok párat:

  • Vállalkozás és stratégia
  • Önfejlesztés, önmenedzsment
  • Online vállalkozás
  • Online és offline marketing
  • Értékesítés
  • Időgazdálkodás, célkitűzés
  • Kreatív írás

Összesen 42 különböző, tartalmas és sokszor hatalmas mennyiségű anyaghoz férsz hozzá (pl. a Maximális Meggyőzés tanfolyam 96 különálló leckéből áll).

Ezekhez az anyagokhoz teljeskörű hozzáférést kapsz havi 6990,- forintos havidíjért, ha csatlakozol a Vidi Rita Klubhoz.

Az éves előfizetés keretében ez még olcsóbb, íme a részletek>>

De ez még mind semmi!

Az újonnan elkészülő anyagokhoz is azonnali, kérdés és kérés nélküli hozzáférést kapsz majd a havidíjért cserében. Minden hónapban kerül fel új minitréning, webinárium, és/vagy valamilyen elemzés, gondolkodásmód formáló írás, vagy bármilyen oktatóanyag, sehol máshol hozzá nem férhető cikk, stb.

Rengeteg minden van még a tarsolyomban, és csak az elnagyolt vázlatomban, amibe az ötleteket gyűjtöm a jövőbeli megvalósítandó anyagokról, 54 tétel van, ami most a sorára vár.

Majd elfelejtettem: még további korábbi anyagokkal is bővül majd a lista, mert a klubtagok közkívánalmai alapján a régi, már nem forgalmazott, de attól még hasznos anyagokat is előveszem és közzéteszem, szintén korlátlan hozzáféréssel.

De még ez sem minden!

Egy titkos Discord szerverre is belépést nyersz, ahol megbeszélhetjük a tanultakkal kapcsolatos tapasztalatokat, és igazából bármiről eszmét cserélhetünk, méghozzá kvalifikált közösségben. Akár kéréseket is szívesen várok, hogy miről készüljön majd anyag legközelebb, illetve a mentorálás is itt zajlik.

Ja, merthogy a klubtagság egyben egy mentorálási program is. Ezért is van létszámlimit (lásd alább).

Képzeld el a Netflix vagy az HBO Max szolgáltatását, csak a tudásanyagaimmal 😊.

Jelenleg 1.001.730,- forintnyi érték havi 6990,- forintos tagsági díjért

Gondold végig, hogy megéri-e ez neked!

Tehát ha érdekel a dolog, akkor most jelentkezz, és kezdd el tanulni a tanfolyamokat akár már ma!

Itt találod a részleteket és itt indíthatod el az előfizetést>>

Miben másabb, miben jobb ez, mint más Klubok?

Röviden? Mindenben.
Hosszabban? Mindenben nagyon.
Nagyon hosszan?
Más klubokban, ahol például online marketing a téma, ott gyakorlatilag a semmit adják havi 70-80ezer forintért. Itt meg mindent megkapsz, amit csak létrehoztam és létrehozok, havi 6990,- forintért, amit ráadásul bármikor lemondhatsz.

Aztán ott van a személyem is, mint garancia: ha már ismersz, akkor tudod, miben különbözöm másoktól, ha pedig még nem ismersz, akkor nézd meg a bemutatkozásomat légyszi>>

Kiknek való a Vidi Rita Klub?

Az elmúlt 17 év során sok-sok ezer ügyfelem járt összességében a különböző online tanfolyamaimra, és sokezren olvasták a könyveimet is.

Neked való a Vidi Rita Klub, ha igazak rád az alábbiak:

– Szereted az összeszervezett, átfogó információkat.

– Sok minden érdekel, és nyitott vagy egy csomó dologra.

– Nagy terveid vannak az életben és még sok célt akarsz elérni.

– Sok a dolgod és mind fontos.

– Vállalkozó szellem vagy, és tudod, hogy felelősséggel tartozol a saját életedért.

– Szereted fejleszteni magad, és alapvetően fontos számodra a fejlődés mind anyagiakban, mind szellemiekben, sőt, lelkiekben is.

A klubban minden egyben van, könnyen hozzáférhető, korlátlanul fogyasztható formátumban.

Milyen előnyökkel jár a Vidi Rita Klub tagság számodra?

Az összes anyagomhoz hozzáférsz korlátlanul, ez az alap. A tudásanyagok témaköre a teljesség igénye nélkül:

Gondolkodásmód fejlesztés – ide tartoznak a kognitív képességek is! Tehát viccen kívül mondom, hogy okosabb leszel!

Stratégiai látásmód, ideértve a személyes életstratégiát, a vállalkozási stratégiát, de még a marketing stratégiát is. Hiszen mindig minden összefügg mindennel.

Önismeret, önbizalomnövelés, időgazdálkodás, stresszoldás, boldogság, célkitűzés, kreatív írás – ezek akkor is valók neked, ha például a vállalkozói és online stratégiás anyagaim nem érdekelnek.

Vállalkozás, online vállalkozás, online marketing, SEO, közösségi médiás jelenlét, kampánytervezés, hírlevelezés – mindezek nemcsak stratégiai szempontok szerint, hogy “Mit csinálj”, hanem praktikusan lépésekre lebontva, hogy “Hogyan csináld”. Neked csak végig kell járni a lépcsőfokokat, az utat mutatom.

Értékesítés – minden az értékesítésről, különböző formátumokban, például könyvben, hanganyagokban, videókban. Az értékesítés külön szakma, aki ezt jól műveli, az gazdagabb lehet.

Pénzügyi és anyagi tudatosság – több, mint 8000 résztvevő által tesztelt Gazdagodás Receptje is fennvan már.

Ezeknek az anyagoknak az összértékét már láttad fentebb, tény, hogy hatalmas számról beszélünk. De mindezekhez hozzáférsz havi 6990,- forintért. A tagságod időtartamát természetesen te irányítod, a csatlakozás és a tagság fenntartása nem kötelező, ez csak egy lehetőség 😊.

Mit veszítesz, ha nem csatlakozol?

A legjobban te tudod, hogy számodra mi a fontos és mi nem az, de az biztos, hogy ezeket veszíted, ha nem csatlakozol:

– Időtálló információkat.

– Tudást, tapasztalást.

– Szervezettséget.

– Összefüggéseket.

– Igazságokat.

– Lehetőségek maximális kiaknázását.

– Használható praktikákat.

– Folyamatosan fejlődő és bővülő tudásanyagokat.

– Hasonlóan gondolkodó, értelmes emberek társaságát.

Bár úgy tűnhet, hogy az én témáimhoz hasonló anyagokhoz sok helyen hozzá lehet férni, de azok az ügyfelek, akik régóta követnek és velem vannak, mindig visszaigazolják: Rita, te vagy a legjobb! Csak rád érdemes hallgatni!

Mit nyersz még a Vidi Rita klubtagsággal a tudáson és a sok-sok hasznos infón kívül?

IDŐT és pénzt!

17 évnyi tudáshoz férsz hozzá azonnal, amik ráadásul történelmi viszonylatban is érvényesek még mindig. (Ami hajlamos lenne elavulni, azt frissítem, például a hétköznapi példákat aktualizálni szoktam, hogy az éppen fennálló hétköznapokra is érvényesek legyenek. Így bizonyos szempontból történelmi áttekintésre is alkalmas az anyagaim többsége, egyébként is ügyelek arra, hogy minden érvényes legyen az idő kontextusában is.)

17 év TUDÁSelőny a mai világban az egy generációs szintlépés. Mint talán tudod, időgazdálkodási szakértő (is) vagyok – nem is tudom, hogy létezik-e még rajtam kívül az országban hasonló titulussal ember, nem szoktam ezeket figyelni 😊 –, így mindig mindennél ügyelek az időnyereség lehetőségére is. A klub a teljes valójában maga a megtestesült időgazdálkodási mestermunka, mert te akár néhány hét alatt magadévá teheted azt a tudást, amit 17 év alatt szerveztem ilyen bonyolult és hatalmas rendszerbe. Elég csak lépésről-lépésre haladnod az anyagokkal, és minden összeépül majd a te saját tudás-rendszereddé.

Rajtad múlik csak, hogy mikor kezdesz bele.

Hogyan néz ki technikailag a tagság?

Az előfizetés megtörténte közben egy regisztrációt is végrehajtasz az oldalra, és a bankkártyás (vagy átutalásos) fizetés után azonnal hozzáférsz mindenhez.

A zárt felületen az anyagok kurzusokként jelennek meg, és minden kurzusnál külön tudod majd követni, hogy mivel mennyit haladtál előre, hol tartasz, mi minden van még hátra. A haladásod ütemét is te szabod meg, mint ahogy azt is, hogy mi érdekel, mi foglalkoztat, miben akarsz elmélyülni és mennyire.

A Discord szerverről pedig gondolom, nem kell nagyon sokat magyarázni, a zárt oldalról eléred a linket, hogy hol tudsz csatlakozni.

Minden automatikusan történik, a fizetés után be tudsz majd regisztrálni a kurzusokra, és a hozzáférés folyamatos marad addig, míg fenntartod a tagságodat.

Tudnivalók a havidíjról:

A Vidi Rita Klub havidíját automatikus levonással fogod teljesíteni, bankkártyával. Nem fogok havonta szólni, a fizetés automatikus lesz, egy bankkártyás fizetési rendszeren keresztül, mint ahogy azt már esetleg más előfizetéseknél megszokhattad. Mindenről kapsz számlát természetesen. Ez minden hónapban 6990,- forintot jelent majd.

A havidíj fizetése jelenti a tagság fenntartását.

Az újonnan csatlakozók a Barion bankkártyás fizetési rendszerén keresztül tudnak a legkényelmesebben fizetni.
Választhatsz átutalást is, de a tagok 99%-a a bankkártyás fizetésre szokott szavazni

Lemondási lehetőség

A tagság természetesen bármikor lemondható, az addig befizetett díj ez esetben nem jár vissza, hanem a tagságod a hófordulód napján fog lejárni. Addig még bátran tanulhatsz tovább.

Az éves előfizetés keretében még olcsóbb, íme a részletek>>

Letölthetők az anyagok?

Alapvetően nem. Néhány fájl kivételével az anyagok a zárt oktatási rendszerben lesznek elérhetőek, tehát ha valakinek olyan gondolata támadna, hogy egy hónap alatt letölt mindent, az csak gondolat fog maradni… 😊

Ki vagyok én és miért kellene rám hallgatnod, avagy Vidi Rita nem rövid, ellenben hosszú bemutatkozása>>

Még bizonytalan vagy? Te tudod, hogy mi mennyit ér meg neked az életben.

Ez a lehetőség, ez az irdatlan mennyiségű és mélységű tudásanyag, és ez a rengeteg előny, amit hoz majd számodra, ez naponta 233,- forint költséget jelent.

Ha esetleg egy kis támpont kellene, íme egy rövidke kis teszt, amivel gyorsan kiderítheted, hogy érdemes-e belépned a klubba>>

Számold össze, naponta hányszor 233 forintot dobsz ki az ablakon látszólag értelmes dologra, aztán gondold át, hogy érdemes-e befektetned egy biztosan értelmes jövőbe és az egyik legfontosabb testrészedbe: az ESZEDBE!

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

error: Nincs lehetőség kimásolásra.