Asztro-útjelző

49990 Ft

Közkívánatra! Nagyon sokan kerestetek meg azzal, hogy adjak tanácsot kifejezetten asztrológusi értékelés alapján, és most elérhetővé teszem ezt a lehetőséget. Kérlek nagyon részletesen olvasd el az alábbiakat!

Leírás

Téged is érdekel, hogy egészen pontosan számodra mit tartogatnak és üzennek a bolygók és a csillagok?

Kevesled a magazinok semmitmondó horoszkópjaiban található tippeket és az általános asztrológusi megközelítésektől sem lettél még okosabb?

Nem csodálom!

 • Hiába vagy mondjuk Oroszlán jegyű, ha a Vénusz bolygód a domináns a születési képletedben, az oroszlános előrejelzések sosem lesznek rád igazak.
 • Hiába Ikrek az Aszcendensed, ha például a Szaturnuszod extra kihívásokat ró rád egész életedben. Mit kezdesz a sablonos Ikrek-meghatározásokkal? Semmit.
 • Hiába a legpontosabbnak tűnő asztrológiai előrejelzés is, ha nincs külön tárgyalva az anyagi-szellemi-lelki szférák eltérő jellegzetessége, a te aktuális élethelyzeteidnek és eddigi tényleges életutadnak megfelelően.

Én is éveket pazaroltam arra, hogy átolvastam mindent az asztrológiáról, de csak idegesebb lettem a sok, sokszor ellentmondásos információtól és megközelítéstől. Amikor végre elkezdtem kitanulni – több iskolát is egyszerre 🙂 -, akkor világosodtam meg, hogy általánosságban csak analógiákról beszélhetünk és sosem valódi élethelyzetekre átültethető valódi tanácsokról.

Ahhoz, hogy az asztrológia valóban rólad szóljon, ahhoz a te saját születési képletedet kell összevetni a te saját egyéni céljaiddal és helyzeteiddel.

Az egyéni konzultációim során általában vállalkozásoknak szoktam segíteni az elakadásaik okainak feltárásában és a tovább lépésre/lendülésre is konkrét tanácsokat, sőt, lépésről-lépésre haditervet állítok össze a kliens fejében, amiknek a megvalósulásán aztán még rajta is tartom a szemem.

Az asztrológiai cikkeim révén nagyon sokan keresnek meg azzal, hogy segítsek az éppen aktuális elakadásaikból, vagy az évek óta húzódó problémáikból a kiutat megtalálni az asztrológia segítségével.

A saját magam életével kapcsolatban is azt szoktam csinálni, hogy ha valamilyen problémám akad, vagy nagy kérdőjelek merülnek fel bennem, netán több kérdés, mint a válasz egy-egy szituációban, akkor a születési képletemben (vagy a vállalkozásom születési képletében) és az éppen aktuális időszaknak megfelelő képletben keresek választ egyrészt az esetleg szemmel nem látható okokra, másrészt a megoldás hogyanjaira. Ezt rendszeresen csinálom már a családtagoknak és az ismerősöknek is – akiknek ez úton is köszönöm, hogy kibírják, hogy állandóan a bolygóanalógiákkal támasztom alá az egyébként nem asztrológiai érveimet is 😊.

Van, amikor az van a képletben, hogy igen, ezt, amivel küzdünk, tevékenyen kell megoldanunk, amazt meg hagynunk kell elmúlni, mert „oda van írva”, hogy az idő oldja meg.

A saját születési képletemből tudom azt is, hogy például bármennyire is érdekel közvetve – stratégiai és mögöttes meghúzódó összefüggések szempontjából – a politika, számomra biztosan soha nem lesz út az, hogy politikai pályára lépjek – mint politikus –, mert az egyszerűen szó szerint nem az én utam. Ha megpróbálkoznék vele mégiscsak, akkor az veszteségeket és visszalépéseket jelentene az életemben, nem pedig egyszerűen csak kacskaringókat. Az viszont igen is az utam, hogy foglalkozzak a közéletet érintő kérdésekkel is, ne csak mondjuk vállalkozásokkal, tudatossággal, időgazdálkodásokkal és amikkel úgy egyébként szoktam (nem sorolok fel most 33 különféle tevékenységet 😊).

Amiben nekem nagyon sokat segített az asztrológia, az például az, hogy csodálatos érzés nemet mondani olyan lehetőségekre, amikről tudjuk, hogy igazából csak csapdák, nem pedig valódi perspektívák számunkra. Ezért szerintem fontos tudnunk, hogy milyen irányokban vannak/lehetnek elhívásaink és milyen irányok azok, amik sokszor a szakadék szélére is sodorhatnak bennünket.

Ezeket nem kell életünk minden napján fejből tudnunk, de vannak helyzetek az életünkben, amikor kifejezetten ezekkel kell sokat foglalkoznunk, mert válaszutak előtt állunk, vagy éppen egy gödörből pislogunk kifelé és fogalmunk sincs, hogy merre van az előre.

És mivel sokan kéritek, hogy segítsek asztrológusi szemmel is utat keresni, ezért, ahogy annak idején az egyéni konzultációra, úgy most erre a válaszút-keresős elemzésre is hagytam magam rávenni 😊. És köszönöm is, hogy közkívántátok!

Továbbra is tanácsadó vagyok – nem coach, hanem tanácsadó, instruktor, megmondó, útmutató –, de kérésre kifejezetten asztrológusi szemmel is tudok elemezni. Viszont ez teljesen külön tevékenység, tehát nem fűzöm össze eleve a konzultációkkal. Biztosan olvassák ezt olyanok is, akik tapasztalták, hogy az egyéni – egyébként vállalkozást érintő – konzultáció alatt egyszer csak megkérdeztem, hogy „Mikor születtél?” és aztán mondtam valamit például a Bika aszcendensű, egy bizonyos állócsillag oltalmát is élvező kliensemnek, hogy „Aha, már értem, hogy miért vonzódsz ehhez a területhez ennyire.”

De ezek csak említések szintjén fordultak elő eddig, esetleg egy megerősítésként (önmagam benyomásai számára is.)

Az asztrológusi szemmel történő tanácsadás egy külön szolgáltatás, ennek részleteit és lehetőségét fejtem ki most itt.

Ilyenekben tudok neked segíteni az asztrológia segítségével:

– Mik azok a területek, amik az életedben mindig nehezebben mennek, mint esetleg másoknak, de teszem fel, a jutalmad is nagyobb lehet, ha jól végzed az életfeladataidat. Csak győzd ugye kivárni? 🙂 Könnyebb kivárni bármit is, ha pontosan tudod, hogy ki kell várni a végét.

– Egyáltalán milyen jellegű az életfeladatod? Milyen területeken kell az életfeladatod érdekében áldozatokat kell hoznod és mikben lehetsz keményebb, szélsőségesebb, beleállósabb esetleg?

– Mik azok, amik könnyűek számodra, sőt, még akár irigyeid is vannak adott esetben, de te tudod nagyon jól, hogy súlyos árakat kell ezekért fizetned.

– Mik azok, amik tényleg könnyűek lehetnek számodra, és te is el tudod fogadni, hogy igen, ez könnyű, de attól még nem természetes! Teszel értük, csak nyilvánvaló, hogy nem kell belegebedned. Kiderülhet az is, hogy változik-e majd ez a helyzet a jövőben, várható-e valamikor fordulat a szerencsédben.

– Honnan-hová kellene eljutnod szellemileg-lelkileg.

– Az életutad milyen részfeladatokat tartogat számodra, milyen területeken kell feladatokat elvégezned, hogy aztán esetleg áttérj egy következő feladatra? Vannak olyan szellemileg emelkedett emberek, akik egy élet alatt több életet is tudnak élni! Ez megnyilvánulhat abban is, hogy mondjuk néhány évtizendente elveszíted a lábad alól a talajt, de aztán újat találsz és mész előre. A problémák nem mindig problémák, csak annak tűnnek. Ha sokat élsz meg ezen földi életed alatt, akkor biztos, hogy sokkal több feladattal fogsz szembesülni, mint mások. És ez hidd el nekem, ez mindennél jobb.

– Számíthatsz-e szerencsés fordulatokra is, vagy maradnod kell a szorgos – és olykor sziszifuszinak tűnő – munkánál?

– Fenyeget-e szerencsétlen fordulat a közeljövőben?

– Mi az, ami képes csapolni az életerődet? – tehát elsődlegesen erre mindenképp ügyelned kellene.

– Mivel érdemes foglalkoznod és mivel nagyon nem? – szakmailag, üzletileg és karrier szempontból. Az, amivel foglalkozol az tartósan maradhat-e, vagy valami mást kellene keresned helyette?

– Számíthatsz-e támogatókra, barátokra, pártfogókra ebben a földi létben, vagy be kell rendezkedned a magányos farkas életre és úgy kihozni a maximumot? Esetleg magányos farkasként érdemes lenne-e nyitnod mások felé?

– Mi az, aminél az, hogy félbehagyod a dolgokat az gyakorlatilag előre meg van írva, és mik azok, amiket esetleg abba kellene hagynod, de éppen ragaszkodsz hozzájuk?

– Külföldön vagy Magyarországon kell-e élned? Mire számíthatsz ezzel kapcsolatban?

– Hány éves korodban várhatóak kihívások, besűrűsödött feladatok, vagy könnyebb időszakok, amik viszont olykor vihar előtti csendnek is tűnhetnek?

– Anyagi problémák és egzisztenciális biztonság szempontjából mi van számodra megírva, mikor lehetnek fordulatok, veszteség, stabilizálódás vagy gyors előmenetel tekintetében.

– Külön fontos szempont lehet az, hogy például a meghozott döntéseidet utólag vissza lehet nézni, hogy azok jó döntések voltak-e, vagy ha érezhetően nem voltak azok, akkor merre felé kellene elmozdulni a nyomasztó helyzetből (volt már, akinek meg tudtam mutatni, hogy „Nézd, meg volt írva, elkerülhetetlen volt, tehát jól döntöttél, csak hozd ki belőle a maximumot a mai eszeddel!”)

És még bármi, ami lejön nekem a képletedből. 😊

Vállalkozások és márkák esetében is lehet elemezni, csak szükség van a vállalkozás/cég/termék pontos születési időpontjára!

Marketing kampányokat például már sosem indítok úgy, hogy ne nézném meg előtte a bolygóállásokat. :).

Példa vállalkozások esetében: volt már olyan vállalkozás a klienseim között, amelyik küzdött a webshopjával, és a képletében ott volt feketén-fehéren, hogy inkább B2B üzletre született. Gyors profilváltás, és töredéknyi kínlódással megérkeztek végre a vevők is!

Másik példa: mindenáron exportálni akart a vállalkozás, de első ránézésre látszott, hogy erősen terhelt a külföldi kereskedés és üzletkötés területe, egy cseppet sem kedves állócsillag hatással is megspékelve, úgyhogy nagyon gyorsan el tudták engedni az export témát, és végre elindult a felfelé ívelés itthon.

Harmadik példa: nagyon jellegzetesen megmutatkozik az is, ha egy vállalkozásnak a kommunikációt és a marketinget tekintve mindig is kihívásai voltak és lesznek (értsd: eredménytelen és végtelenül kínlódós marketing kommunikáció). Volt már, aki inkább új céget alapított egy, a kommunikáció szempontjából inkább támogatott időpontban és megszűntek a problémák.

Egy weboldal létrehozásának is vannak kedvező és kedvezőtlen időpontjai, szóval ha ilyen döntések előtt információra van szükséged, akkor is jó helyen jársz!

Amit nem vállalok:

– Átfogó képletelemzést, A-Z-ig. Felesleges. Ha valaki már elmúlt 30-40 éves, akkor a képletelemzés java része a múltra vonatkozik, ami lehet érdekes, de utat még mindig nem biztos, hogy mutat. Általában egyébként az szokott lenni az átfogó elemzéseknél, hogy kapunk 70-80 pozitív megerősítést, meg egy kis utalást arra, hogy például a retrográd bolygók esetében több kihívással számolhatunk, és ennyi, aztán meg vakargatjuk a fejünket, hogy valahogy elvétettük a 70-80 lehetőség kihasználását az eddigi életünkben. A 70-80 különböző valami az kevesebb, mint a semmi, mert ha ennyi sok összefüggéstelen információ nem tud építeni, akkor igazából csak rombolni tud!

Sok asztrológus átfogó képletelemzést egyébként is csak személyes konzultáció után vállal, és akkor így napokról-hetekről beszélünk a munkát tekintve, ami a megfizethetetlen kategória az én esetemben. Jobb, ha hatékonyan csak a célra koncentrálunk 😊. Alap átfogó elemzést egyébként szofverekkel is lehet csinálni, garantáltan nem mondanak semmilyen konkrétumot.

Az Asztro-útjelző kapcsán is nagyon sok mindenre kitérünk (az összes bolygó és érintett és bármilyen szempontból érdekes jegy és ház szempontjából), de ami nem lényeges a kérdéseid kapcsán, arra  nem térek ki.

– Társas (pár)kapcsolatok elemzését sem vállalom – ehhez mások képletét is elemeznem kellene, ahhoz meg az ő hozzájárulásuk is kellene, és egyébként is elvinné a fókuszt rólad.

– Gyerekek esetében csak és kizárólag a pályaválasztáshoz szükséges irányvonalakról és az iskolai előmenetelről vagyok hajlandó értekezni.

Az Asztro-útjelző figyelembe veszi a születési képletedet és a jelen adottságait és a jövő lehetőségeit.

Mire van szükség az Asztro-útjelzéshez tőled?

Ahhoz, hogy meg tudjam csinálni az elemzést, ezekre szükség lesz:

 • Pontos születési hely (a kórház születésedkori pontos címe is jöhet, utca házszámmal – a biztonság kedvéért.)
 • az évre-hónapra-napra-órára-percre pontos időpontja a születésednek, tehát az óra-perc is elképesztően fontos. Ha csak annyit tudsz, hogy valamikor hajnalban születtél, az kevés lesz. Van mód utólagos korrigálásra a fontos – megtörtént – életesemények alapján, de az egy külön asztrológiai művelet, aminek külön díja van, és sok-sok egyeztetés kell hozzá, úgyhogy ezzel én külön nem szeretnék foglalkozni. Kb. 10 perc eltérés valószínúleg nem gond (kérdőjeles asztrológiai házak és jegyek esetében a szóba jöhető lehetőségeket mindet meg fogom nézni) de mindenképp kutass az emlékeidben vagy iratokban vagy rokonok elbeszéléseiben, hogy legyen meg a pontos születési időpont!
 • Vállalkozással kapcsolatos kérdések esetében: alapítás pontos időpontja, alapítás helye, a cég székhelye, az üzemeléshez használt telephelyek.
 • A jelenlegi tartózkodási helyed – ahol laksz, élsz. Ha karrierrel kapcsolatos a kérdésed, akkor az a hely is kell, ahol dolgozol, vagy pl. ha vállalkozásról van szó, akkor a vállalkozás telephelye, székhelye is lehet lényeges.
 • Céges dolgok esetében a cég jogerős bejegyzésének pontos időpontja is kell. Digitális cégbejegyzésnél erről már lehetnek konkrét percre pontos információk is, ha nincs ilyen, akkor a hivatali időszakot fogom az adott napra vonatkozóan figyelembe venni.
 • A problémáid felsorolása, leginkább kérdések formájában. Például: Vajon érdemes lenne vállalkozást indítanom vagy nekem az soha nem sikerülhet?
  Vagy: Érdemes lenne elköltöznöm valahová, hogy új életet kezdhessek?
  Vagy: Milyen jellegű, mivel kapcsolatos munka lenne a nekem való?
  Vagy: Érdemes beiratkoznom főiskolára?
  Vagy: Hogyan teremtsek magamnak több pénzt? Spórolással? Befektetéssel? Fogok majd örökölni?
  Azért fontos a kérdés-jelleg, mert ha tudsz kérdezni valamivel kapcsolatban, akkor azt a helyzetet már valamennyire birtokba vetted. Ha csak úgy érzed, hogy minden rossz, az még kevés lesz kiindulási pontnak, maximum csak annyit tudok mondani, hogy „igen, most látszik a képleten, hogy nehéz helyzetben vagy”, de szerintem ez neked még kevés lesz, ilyesmiért ne fizess 😊.
 • Az, amivel jelenleg foglalkozol például munkavégzés gyanánt? Ha vállalkozó vagy, akkor mi az a tevékenység, ami a mindennapjaidat kitölti? (Cég esetében az üzleti célok is érdekesek természetesen a meglévő tevékenységek mellett.) Mivel keresed a kenyered alkalmazottként? Esetleg már nyugdíjas vagy, vagy éppen kismama/kispapa? Ez a rész konkrétan a munkáról szóljon, akkor  is, ha otthon dolgozol!
 • FB profilod linkjét is kérem szépen – az utóellenőrzésekhez a végén meg szoktam nézni a profilokat.

Annál pontosabban meg tudom mondani, hogy milyen irányba kezdj el kievickélni, minél pontosabban megvannak a részletek a te fejedben.
Lehet egy problémád is, de lehet nagyon sok is. Többet tudok segíteni, ha több témakört is lehet érinteni, ezért 3-4 kérdésed mindenképp legyen, akár ugyanazon tárgykörben! Ha esetleg nem találnál magadban kérdéseket, akkor próbáld megközelíteni a félelmeid irányából a dolgokat! Mitől félsz? Mi aggaszt? Mi az, ami nem hagy aludni? Mi az, amire ha rágondolsz az adott témával kapcsolatban, akkor nyirkos lesz a tenyered vagy összeszorul a torkod?
Van egy maximális kérdésszám is: 7 kérdésed legyen maximum!

Időtartam

Az Asztro-útjelző elkészítése személyre szabottan történik, szoftveres segítség nélkül, így napokba telik. Pontosan meg fogom mondani, hogy mikorra várható az elkészülte, általában egy hetet lehet számolni.

Még fontos lehet

Alapvetően minden asztrológiai elemzés oda vezet, hogy önismerettel és tudatossággal tudod irányítani a saját életedet, miközben a bolygók és a csillagok is befolyással bírnak. Ezt nem én mondom, mert én eredetileg is ezt mondom 😊, hanem asztrológusoktól hallhatod ezt, hogy önismerettel és tudatossággal segíthetsz saját magadon.

Jóval előbb voltam tanácsadó, mint asztrológus, így már évekkel ezelőtt elkészítettem a tudatossággal kapcsolatos anyagaimat/könyveimet, így ezeket eleve megtanulhatod tőlem, az Asztro-útjelző segítségével pedig célzottabban tudsz a személyre szabott feladataiddal foglalkozni.

Itt tudsz hozzáférést szerezni az összes oktatóanyagomhoz a Vidi Rita Klub keretében (listát is találsz a linken)>>

Asztro-útjelző ára

Az Asztro-útjelző, mely

 • magában foglalja a születési képleted problémáiddal és kérdéseiddel való összevetését,
 • továbbá a jelenlegi időszakkal kapcsolatos lehetőségeidet,
 • illetve a következtetéseim és tanácsaim részletes leírását is,

mindössze 49990,- forintba kerül. Ezért abszolút személyre szabott tanácsokat és egyéni törődést kapsz.

Megrendelni kosárba helyezéssel és a rendelés végig vitelével tudod, fizetni előre utalással vagy bankkártyával tudsz.

A fizetés után készítsd elő máris a fenti adatokat és a kérdéseket és küldd el a vidirita@ritartacademy.com címre emailben!