RitArt Írásterapeuta képzés

99000 Ft / hónap for 3 hónap

Ennek a terméknek a kosárba helyezésével és megvásárlásával egyszerre egy havi hozzáférést biztosítasz magadnak az egyébként 3 hónapos képzéshez. A rendszer automatikusan összesen még két alkalommal vonja le a havi díjat, ha bankkártyával fizetsz  (átutalásos fizetésnél neked kell intézned az átutalást) – 2024. február közepén és március közepén -, tehát 3*99.000,- forint,  összesen 297.000,- forintot fogsz kifizetni, 2024. márciusával bezárólag.

 

 

 

Leírás

Ha korábban elvégezted a RitArt Trénerképzést, akkor 75%-os kedvezményre vagy jogosult. Ez esetben vedd fel velem a kapcsolatot emailben (ritartacademy@gmail.com), és külön intézzük a hozzáférésedet, egyszeri 74.250,- forintos díj ellenében.

Ne feledd, hogy a létszám limitált, összesen 30 főre.

Képzés kezdete: 2024. január 15.

Második havidíj fizetési esedékessége: 2024. február 15-e

Harmadik havidíj fizetési esedékessége: 2024. március 15-től. – Ezek az időpontok mindenki számára egységesek lesznek, a jelentkezés első napjától függetlenül. (A fizetés után kerül beállításra mindenkinél, ezért a visszaigazoló levélben lévő automatikus esedékességi időpontot ne vedd figyelembe!)

Képzés vége: 2024. április első hetei (utolsó anyagrész felkerülése)

A teljes egészében kifizetett díjjal örökös hozzáférésed lesz a teljes anyaghoz és az online, esetleges továbbképzésekhez is.

A vizsga időpontját közösen egyeztetjük, március végi-április elejei időponttal kalkulálva előzetesen.

A részleteket a Jobb Agyféltekés Írásterapeuta képzésről itt találod>>