Rés A Pajzson

42995 Ft

Hogyan fedezzünk fel és vegyünk birtokba új réspiacokat?
Hogyan aknázzuk ki a piaci réseket a vállalkozásunk javára?
Hogyan sokszorozzuk meg a piaci részesedéseINKET?

Részletek alább!

 

Leírás

Hogyan fedezzünk fel és vegyünk birtokba új réspiacokat?
Hogyan aknázzuk ki a piaci réseket a vállalkozásunk javára?
Hogyan sokszorozzuk meg a piaci részesedéseINKET?

Te is szemezgetsz a különböző lehetőségekkel, de fogalmad sincs, hogy érdemes-e belevágni?
Szeretnél vállalkozni, kipróbálni magad új dolgokban, de nem tudod, hogy mivel érdemes foglalkozni, milyen vállalkozást érdemes indítani?
Te is mindig lebeszéled magad a lehetőségekről, aztán pár hónap múlva döbbenten látod, hogy mások mégiscsak megvalósították a te világmegváltó ötletedet, és sikeresek lettek vele? Ilyenkor esz a penész? Ennek vége! Elő a lángvágókat, mert most rést ütünk a pajzson!

Rés A Pajzson – Egy átfogó és gyakorlatias oktatóanyag Vidi Ritától, amelyben ezekről lesz szó:

1.) Piackutatások elvégzése, pofon egyszerűen (nem kell sem statisztikusi, sem matematikusi képzettség)
2.) Adatelemzések szintén pofon egyszerűen (nem kell sem statisztikusi, sem matematikusi képzettség)
3.) Hipotézisek készítése és ezek gyakorlati tesztelése
4.) Marketing stratégiák készítése, tesztelése
5.) Adatok gyűjtése a tesztekből, és azok elemzése
6.) Döntések meghozatala – lehetséges forgatókönyvek elemzése
7.) Hogyan találjunk jövedelmező réspiacokat néhány nap alatt? – gyakorlat
8.) Piacok birtokba vétele lépésről-lépésre – az akcióterv elkészítése
9.) Végső megoldás arra az esetre, ha az adatok nem elég beszédesek. Jelszó: ……… (az anyagban elárulom).
10.) Piacépítés lépésről-lépésre – a kivitelezés az akcióterv alapján.
11.) Hatástöbbszörözés egyetlen trükkel.

11 különböző témakör, 11 mindent megváltoztató eszköz, és 11 szokásosan “vidiritás” magyarázat, amiktől nem véletlenül fogod azt érezni, hogy végre megvilágosodtál…

Kiknek való a Rés A Pajzson anyag leginkább?

  • Azoknak, akik az önfoglalkoztatáson túl többre vágynak vállalkozóként.
  • Azoknak, akiknek mindig jár a fejük valami új ötleten, de nincs tapasztalatuk és képük arról, hogy vajon érdemes-e belevágni.
  • Azoknak, akiknek a vállalkozás beindításához megnyugtató adatokra van szükségük.
  • Azoknak, akik újra szeretnék kalibrálni a vállalkozásukat a piacon, mert nem maradéktalanul boldogok a jelenlegi helyzettel.
  • Azoknak, akik valami teljesen újba akarnak vágni, és nem félnek új vizekre evezni.

Miről NEM szól az anyag?

A Rés A Pajzson egy módszertan, amivel bármilyen ötleted életképességét fel tudod mérni, és bármilyen ötleted jövőjét szinte pár perc tervezési munka után el tudod dönteni – hogy belevágj-e, vagy sem -, és amivel olyan információkat tudsz begyűjteni, amikre új ötleteket tudsz alapozni, de a Rés A Pajzson anyag nem tartalmaz tanácsadást és konzultációt. Te kutatsz, te számolsz, te mérlegelsz, te döntesz. De gondolom számodra nem újdonság, hogy a felelősség a tiéd. Továbbá nem szól az anyag arról, hogy hogyan kell kérdőívet összeállítani, még mielőtt valaki fejében ilyesmi kósza gondolat fogalmazódna meg (de lesz szó a kérdőívekről is.)

A Rés A Pajzson egy online oktatóanyag, amit akárhányszor átismételhetsz, és minden új célodnál elővehetsz végigvinni a lépéseket (persze egy pár alkalom után már fejből fogod tudni).

Hogyan néz ki a gyakorlatban a képzés?

A Rés A Pajzson oktatóanyagot online tanfolyami formában fogod megkapni, a fizetés után, egyben. Összesen 11 anyagot fogsz kapni. Az anyag kizárólag online hozzáférhető, tehát a tanuláshoz internet kapcsolatra lesz szükséged majd. A hozzáférésekről és a leckék elérési útvonaláról  pontos tájékoztatást és leírást kapsz majd emailben, a fizetés után.

Rés A Pajzson ÁR

42995,- forint

Megér neked ennyit, hogy előre tudd, sikeres lehet-e a vállalkozásod egyáltalán, vagy hogy tudd, melyik piacra és hogyan kellene belépned?

GYIK

avagy kérdések, amik fel szoktak merülni az ilyen oktatóanyagaimmal kapcsolatban, így már jó előre megválaszolom ezeket:

Mindig egy meghatározott időpontban kell itt lenni a gép előtt, minden leckénél?

Nem! A leckéket egyben kapod, és saját ritmusodban veheted át őket. Minden leckéhez tartozik házi feladat is, beütemezheted magadnak, hogy mikor és mennyi idő alatt oldod meg ezeket, de fontos, hogy megoldd!

Miért kell ehhez 11 különböző lecke?

Mert az információn túl minden leckéhez lesz egy konkrét feladat is, amit vélhetően többször is érdemes lesz elvégezni – hiszen több piac felé is kacsingathatsz -, továbbá ezekre kell egy kis időt szánni. Senki sem lett sikeres egy piacon 5 perc gondolkodással, ennél több idő kell, de gondolom ez nem egy sokkolóan új információ számodra :).

Le tudom majd tölteni az anyagokat?

Igen, el tudod menteni magadnak mindet, így nem kell állandóan belépned. Van, aki ki szokta nyomtatni az anyagaimat, természetesen ennek sincs akadálya.

Biztos, hogy tudom majd használni az új tudást?

Ha ezt el tudod olvasni, és meg tudod érteni, akkor igen. Illetve, hogy valóban használni fogod-e, az csak rajtad múlik, bár aki ismer, az tudja, hogy én mindent megteszek azért, hogy a CSINÁLÁS legyen a végeredménye az anyagaimnak, könyveimnek, konzultációimnak, mert az információ csak akkor hatalom, ha használod is!

Érdekel, hogy hogyan fogsz átütő eredményeket elérni a számodra még ismeretlen piacokon is – és hogyan fogod gatyába rázni a már ismert piacodon a vállalkozásodat?

Akkor rendeld meg most!
Esetleg jó neked az, ami van, és még véletlenül sem vágynál többre? Akkor ne rendeld meg!
Nekem mindegy. NEKED nem mindegy…

Mindenre megtanítalak, amit én tudok, kezedbe adom a lángvágót, hogy bármilyen piaci pajzson rést tudj hasítani, de csak akkor, ha akarod.

>>KATT az előfizetésért, ha több üzleti és hétköznapokban is praktikus tudás érdekel egy nagyon baráti, 4800,- forintos havidíjért cserében>>