Sokszor meglepem az engem régóta hűségesen követőket is, hogy mindig egy csomó mindennel foglalkozom, ráadásul magas szinten.

A saját klubomban is, ha össze akarom számolni, hogy a jelenleg fenn lévő 37 oktatóanyag hány féle külön témakörbe illik, akkor több, mint egy tucatnyi különálló kategóriát kellene végig sorolni. Nálam megtalálod a nagyon praktikus, vállalkozói, online marketinges, értékesítői tudást, de a szellemi, lelki, sőt spirituális vezérfonalakat is.

Főként egyébként a riválisokban, ellenlábasokban szokott felmerülni a kérdés, hogy “Hogy lehet az, hogy Vidi Rita már megint mindenhez IS ért?”

Hát akkor most mutatok 10 okot, hogy miért foglalkozom ennyi mindennel és miért nem félek ezeket használni az ügyfeleim érdekében!

  1. Ennyi minden érdekel, pontosabban engem igazából minden érdekel. Az elmém kis kivételektől eltekintve mindig kész pörögni, új infókat befogadni, régieket rendszerezni.
  2. Ennyi mindent képes befogadni az agyam. Annak idején az iskolában is a jó tanulók közé tartoztam, de nem emlékszem arra, hogy különösebben jó lett volna a memóriám. De ma már tudom, hogy egészen kivételes a memóriám, ha érzelmekkel is össze tudom kötni az információkat. Így aztán mindenhez, ami érdekel, érzelmekkel is viszonyulok.
  3. Egész nap használom az agyam, gondolkodom, elmélkedem, ötletelek, és nem bódítom az agyamat semmivel. Ellenben rendszeresen meditálok, ez egyébként edzi az agyat, miközben pihenteti is.
  4. Kicsi korom óta erős késztetésem, és régóta tudom, hogy életküldetésem is, hogy átadjam az infókat, és ezekkel az infókkal változásokat indítsak be. Nem tanító vagy tanár vagyok, hanem útjelző, az utakról pedig elmondom azokat, amiket én tudok, illetve én magam válogatom meg persze, hogy szerintem melyek a fontos utak. Szerintem a szabadság, a fejlődés, a tehetség kiaknázása és az emberhez méltó életkörülmények megteremtése a legfontosabb utak, és ezekhez nagyon sok minden tartozik.
  5. A mögöttes információkhoz és rejtélyes összefüggésekhez való vonzódásom szintén születésem óta megvan, olyannyira, hogy saját életemben is sok-sok epizód fűződik ilyenek rejtélyes, olykor  misztikus esetekhez. Sokáig viszont azt hittem, hogy ezek általános élményei mindenkinek, aztán rájöttem, hogy nem, nem általánosak. Úgyhogy ezekkel is kiemelten foglalkozom természetesen.
  6. Miközben mindenben keresem a racionalitást is, kutatom az adatokat, imádok statisztikázni, grafikonozni, adatokat összevetni.
  7. Szintén egészen kicsi korom óta évtizedeket gondolkodom előre. Ma már az az igényem is megvan, hogy a mában stabilan lássam a jövő jeleit. Ezért is kezdtem el például asztrológiával foglalkozni, ami mindig is érdekelt, csak mindig is túlságosan bonyolult volt.
  8. Brutálisan jól be tudom osztani az időmet, és tényleg azzal foglalkozni, ami érdekel és amit fontosnak, időszerűnek vagy jövőbe tekintőnek tartok.
  9. Úgy szerveztem és működtetem az életemet, hogy mindezeket folyamatosan tudjam teljesíteni. Mindenem megvan és itt van karnyújtásnyira. Ezen céltudatosan sok évet dolgoztam, és amikor megteremtettem, utána fenntartottam.
  10. A változó, kiszámíthatatlan és káoszos világban külön örülök annak, hogy ennyi mindenhez értek és ilyen szélesek az ismereteim és a tapasztalásaim, úgyhogy most már szándékosan keresem a számomra teljesen ismeretlen új utakat is. A legutolsó ilyen érdeklődésem az atomfizika volt, egyébként pedig táncolni tanulok. A jövő ez, nem véletlen, hogy a mai fiatalok olyan nehezen találják meg a fix érdeklődési körüket, ugyanis ők is már sokkal szélesebb palettáról dolgoznak, mint amit a korábbi évtizedekben megszoktunk.

Biztosan vannak, akik szerint egy ember nem érthet ennyi mindenhez. Szerintem meg de, és bár nem tekintem magam ebben példaértékűnek, de ha én képes vagyok rá, akkor bárki. A sok mindenhez értés és a sok minden iránt érdeklődés rugalmasságot biztosít az elmének és a túlélési képességeket tekintve is, továbbá, ha nem foglalkoznék ennyi mindennel, akkor nem lennék önmagam.

Én ezt adom át a gyerekeimnek is, meg nektek is. Ugyanerről beszélek ebben a videóban is.

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

error: Nincs lehetőség kimásolásra.