2023-ban is sok újdonsággal szeretnék szolgálni itt a klubban.

Mindenek előtt a sokakat érdeklő kérdésre térnék rá: NEM LESZ ÁREMELÉS 2023-ban! 🙂

Marad minden a régiben, maradnak az előfizetési díjak, és lesz majd márciusban egy kedvezményes éves-hosszabbítós lehetőség, erről majd aktuálisan értesítelek.

Minden képzés meg lesz hirdetve külön is a külön jelentkezőknek, tehát mindegyikhez lesz majd egy nagy kampány, de ide a klubba nektek természetesen az előfizetés keretében kerülnek fel az anyagok, mindenesetre akiket érdekel az online marketing, azoknak érdemes figyelemmel követniük a kampány részleteit is!

Új tanfolyamok, képzések, anyagok 2023-ban a Vidi Rita Klubban

2023 márciusától egy forradalmi dologra készülök: virtuálissá, online hozzáférhetővé, és persze elvégezhetővé teszem a jobb agyféltekés kreatív írás tanfolyamokat. Márciusban a jobb agyféltekés kreatív írás képzéseim zászlós hajójával, az Író születik tanfolyammal kezdem a sort, aztán jön majd a többi is, sőt, idén a Regényírás is bekerül az anyagok közé.

Egészen pontosan 10 éve álmodtam meg a jobb agyféltekés kreatív írás képzéseket, és 10 évig csináltuk személyesen, még a járvány idején is (kis kihagyással).

Az érdekesség az, hogy ezeket sosem akartam online csinálni, pedig már a jobb agyféltekés tanfolyamaim előtt is jobbára online oktattam, sőt, hát mindent online csináltam. De ezeket nem. Eddig :).

Tervezett időpontok tehát: 

Író születik kezdés 2023. március 6-án.

Mesevarázsló és Novella nagymester kezdés: 2023. május 2-án

Üzleti blogger: 2023. május  30-ától

Regényírás: 2020. július 3-ától

Ezekben az időpontokban persze lehetnek néhány hetes csúszások, de idén az összes jobb agyféltekés írás tanfolyamomat el akarom indítani online, tehát a tervek szerint nagy eltolódások nem igazán lesznek. A Mesevarázsló és a Novella nagymester kettős anyag, de egybe lesznek vonva és egyben lesznek tárgyalva, mert szorosan összefüggnek.

A legátfogóbb tartalmilag ezek közül az Író születik, és természetesen a Regényírás, mely utóbbi egy folyamatos dolog lesz igazából, mert ennél kell a leginkább a mentorálás is. Ez majd elindul, aztán folyamatosan tart egy jó ideig, vélhetően heti anyagokkal és online író-olvasó klubbal.

Közben az üzleti és online marketinges területeken is tervezek képzéseket, nincs kizárva, hogy azok közül egy-egy majd beékelődik a kreatív írósak közé, hogy lazítsuk kicsit a gondolatmenetet. Ezeket majd menet közben megálmodom.

További képzések 2023 őszétől

A tervek szerint ősszel jönnek majd az üzleti/vállalkozós, szakértői/tanácsadós, tréneres/coachos képzések, hármat mindenképp tervezek idén őszre:

Előfizetéses rendszer felépítése, marketingezése, értékesítése, működtetése – ezek a leckék már a nagy kampány előtt elkezdenek felkerülni az év során, mert már több klubtag is érdekelt az ilyen rendszer indításában, és az ősz az még azért messze van ahhoz, hogy akkor kezdjük el tárgyalni. Mindazonáltal a teljes képzés várhatóan ősszel fog megvalósulni, 100%-ra elkészülni és a külsősök számára is hozzáférhetővé válni.
Dropshiping webáruház – ez viszonylag rövid kurzus lesz, webinárium jellegű, lehetséges, hogy ez is készül majd havi adagolásban számotokra, a külsősöknek meg ősszel, egyben.
Tanácsadó, tréner, coach vállalkozás marketing a 4. ipari forradalomban (majd lesz külön neve, addig is a Perpetuum Mobile Protokollt érdemes tanulmányozgatni, mert a stratégia abban már ott van.) Ez biztosan ősszel fog kezdődni.

Tehát klubtagként az ősszel induló képzések anyagainak egy része is elérhetővé válik már év közben számodra.

Azt gondolom, hogy jól elleszünk idén is!

Melyik érdekel téged ezek közül a leginkább?

Szavazz!

[poll id=”2″]

Már 2024-re is megvan a tervem, nagyon szeretnék már két nagy szerelmemmel, a minőségbiztosítással és a Six Sigmával kapcsolatban is képzéseket indítani.

És a többi?

Természetesen, mivel ezer féle dolog érdekel – köztük nagy kedvencetek az asztrológia is 🙂 –, ezért rendszeresen lesznek asztrológiai elemzések.

Aztán mivel 15 éve “nyomom az ipart” és ez idő alatt iszonyatosan sok változás történt a világban, azért  a fundamentumokkal is többet fogok idén foglalkozni: ezek rendszerszinten ott vannak a képzésekben, de igyekszem mindent könnyedebb, hétköznapibb, azonnal bárki számára használhatóbb formákba újra visszaönteni, mivel új világot csak biztos alapokra lehet építeni. (Éppen új világ van születőben.)

Ezek ilyen jellegű cikkek lesznek, hogy “5 egyszerű tipp, hogy AZONNAL legyen időd blogolni”, vagy ilyen, hogy “Vállalkozásépítés és kampányolás betegen – mert senki kedvéért nem fékezünk” – és hasonló, hétköznapi kihívásokra alapozott tématárgyalások lesznek majd előtérben a blogon.

Akit mélyebben érdekel majd az adott téma, az megtalálja az összetett, rendszerbe szervezett infókat a kapcsolódó tanfolyamokon (majd linkelem ezeket).

Ja, és hát ne feledjem a regényemet! Hamarosan megjelenik a RAGADOZÓ. Ezt mindenki számára ingyenesen teszem online elérhetővé, szóval nem mondom, hogy ez a legvonzóbb termékem itt a klubban, de ez a legeslegkedvesebb gyerekem, szóval őt ajándékba kapja tőlem mindenki, akit érdekel :).

Tehát  idén sem lógatjuk a lábunkat… ezek amúgy sem a pihenések évei, hanem a szorgalomé és a jövő megteremtéséé.

Remélem, hogy velem maradtok és egyre többen is leszünk. :*

BÚÉK,

Rita

Ui. Ha még nem vagy klubtag, akkor itt tudsz jelentkezni>>

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

error: Nincs lehetőség kimásolásra.