Csillagokba írva

Előzetes beharangozó a 2022. október 25-ei Napfogyatkozás elemzéshez és az utána következő hónapokhoz

Augusztus közepén kezdtem el elemezni a 2022. október 25-ei Napfogyatkozás asztrológiai képletét. Akkor már hetek óta nem néztem híreket, mióta belengették ugyebár a rezsi-rablás intézményét, meg a KATA kivégzését. Addig mondhatni hivatalból én is naponta legalább egyszer ránéztem, hogy aznap ki lopott – ahogy Hofi Gézától tanultuk –, de eljött az a szint a magyar közéletben, hogy már az elviselhetetlen kategóriába került a közélettel való, akár csak napi egy perces információs foglalkozás is. Rendszeresen vannak ilyen időszakok az életemben, hogy mondjuk 2 évig nem nézek híreket, a viccesebb vagy felháborítóbb esetekről felvilágosítanak az ismerősök, hetente egy-egy közéleti podcast-et meghallgatok, aztán ennyiben ki is merül a konkrét érdeklődésem.

Ha az ember lánya asztrológusként például egy ország sorsával kapcsolatban próbál következtetni a jövőre, akkor viszont nehézkes lehet az előrejelzés, ha nincs tudatában a napi eseményeknek – gondoltam idén, mikor elkezdtem nyilvánossá tenni az elemzéseket.

Most kiderült az elmúlt 2-3 hétben számomra is, hogy valószínűleg rosszul gondoltam. Nem kell fejből tudni, hogy aznap és előtte való héten-hónapban ki lopott. Mert a trendek ott vannak a képletben, mint ahogy az is, hogy kikre vonatkoznak az intő jelek. Ha a lényeget akarom tudni, ha a folyamatokat akarom látni, akkor elég a képleteket elemezni és máris kirajzolódik minden.

Most, hogy készült az elemzés, semmit nem tudtam a napi aktualitásokról, és mégis az ország életével tudtam foglalkozni, és cseppet sem hiányzik az, hogy pontosan tudjam, hogy tegnap ki lopott. Mert látom a képletből, hogy tegnap ki lopott, ma ki lop és holnap ki lesz a sors által pofán vágva a lopások miatt.

Az a jelen időszak közéleti asztrológiai képletéből masszívan érzékelhető, hogy haladunk valami felé, ami, ha nem is katasztrófával, de valami lényeges fordulattal biztosan járni fog. Minden esik szét, mindenről málnak le a részek, minden kopottassá, avíttá válik. Attól még persze erős a felépítmény, mert máladozik ugyan, de a magja, az alapja az baromi erős még mindig.

A Napfogyatkozás napján, 2022. október 25-én ez az alap, ez a mag irtózatos energiahiány-csapást fog elszenvedni, ráadásul duplán.

Én még csak kb. két éve foglalkozom asztrológiával, nyilvános elemzésekkel pedig csak pár hónapja, így fejből nem tudom megmondani, hogy volt-e az elmúlt évtizedekben vagy évszázadokban hasonló napfogyatkozás az október 25-eihez, de visszanézve nem találtam ehhez hasonlatost.

Mindegyik Napfogyatkozás érdekes valamilyen más egyéb szempontból is, a mostani is csak szokványosan ígérkezik érdekesnek a világ számára, de Magyarország számára úgy tűnik, hogy kiemelt jelentősége lesz.

Azt ugye mindenki tudja, hogy van különbség a Napfogyatkozások között:

 • Van a részleges – ilyenkor csak részben takarva halad el a Hold a Nap előtt.
 • Van a gyűrűs – ilyenkor teljesen takarja a Hold a Napot ugyan, de a Nap még mindig nagyobbnak tűnik, így gyűrűként átragyog a Hold mögül.
 • És van a teljes – ilyenkor a Föld és a Hold úgy állnak, hogy a Hold telibe kitakarja a Napkorongot Földről nézve.

De a Napfogyatkozások nemcsak ettől érdekesek. Azt tapasztalom, hogy csak a teljes Napfogyatkozások szoktak kiemelt figyelmet kapni, pedig a Napfogyatkozások mindig érdekesek, akkor is, ha csak egy millimétert takar ki a Hold.

Az egyik legérdekesebb Napfogyatkozás a közelmúltban a 2020. december 14-ei volt. Sima teljes Napfogyatkozás volt, Dél-Amerikából még látható is, egy ott kolbászoló Merkúrral. De nemcsak ez volt közben a baromi érdekes az égen, hanem ez.

Jupiter-Szaturnusz együttállás 2020. december 14.
Jupiter-Szaturnusz együttállás 2020. december 14.

A „lángos csillag”. A Jupiter-Szaturnusz együtt állás, ami 2000 éve Jézus születésének helyéhez vezette el a Napkeleti Bölcseket.

Történt valami elképesztően fontos 2020. december 14-én és simán elsiklottunk fölötte (akkoriban én még nem elemezgettem Napfogyatkozásokat, csak tanulgattam, figyelgettem és csak a magam számára vontam le következtetéseket). Pedig a jelek ott voltak, dübörögtek a hírekből már akkor is, de hát ugye nehéz a folyamatos híráradatban kapaszkodókat találni, úgyhogy csak nagyon keveseknek tűnt fel, hogy sorsfordulat megélői vagyunk. (Ezért sem szabad a híráradatba tenned magad, mert elsöpör és magával ragad mint a cunami és akkor már az életedért küzdesz…)

Már akkoriban, 2020. augusztusában írtam arról egyébként, hogy vajúdik a világ és szülés/születés előtt áll. A mostani, 2022. október 25-ei Napfogyatkozás képletet elnézve azt gondolom, hogy ezek már a tolófájások lesznek.

De ez sem egy nap alatt zajlik ám le! Egy sima szülés is eltarthat akár 2-3 napig is, egy világ születése pedig hónapokig.

Ha bárki azt szeretné, hogy legyenek most már tetten érhető fordulatok a közeljövőben, akkor jó hírem van: lesznek.

De lesznek szenvedések is általa.

Nem lesz olyan hirtelen, hogy „Jééé, kisütött a nap, mindenki boldog, csiripelnek a madarak, lement a rezsi ára és mostantól minden nap nyaralás!”

De lesznek előremutató változások, és ezeknek a Napfogyatkozás lesz a fő katalizátoruk.

A kezdetek

Először is úgy kezdődik az egész október 25-e környékén, hogy azokra, akik eddig rosszhiszeműen használták a szerencséjüket, azokra most nagyon rút világ fog következni. Veszteségek, bukás, sorscsapások, hasonlók érkezhetnek rájuk.

Ha jóhiszeműen használták a szerencséjüket és csak a gyakorlatban sültek el rettenetesen a törekvések, hááááát, akkor nem mondom, hogy a legkeményebb leckéket kapják, de akkor is fognak kapni a sorstól a szájukra. Mert vannak bolygók, amik a „hülyének hülye a szerencséje” elven mindent a sors kegyeltjei elé tárnak, na de ennek azért korlátokat tud szabni a valóság ridegsége – meg más bolygók… És ez meg fog most történni. Konkrétan is gondolok itt néhány emberre, majd az elemzésben kitérek rájuk is.

Azok a szerencsések, akiknek eddig is mindent tálcán adott az élet, és mellé még szorgalmasak és TISZTESSÉGESEK is voltak, nem kell félniük, de ők is készüljenek, hogy az október 25-ei Napfogyatkozás nem lesz kellemes élmény számukra sem.

November 8-án Holdfogyatkozás fogja árnyalni a képet.

Kiegészítés: 2022. november 9-én lemondott Palkovics László miniszter. 

A középjáték

Aztán folytatódik majd az ország életét alapul véve a téli hónapokban – decemberi és januári kiemelt eseményekkel – a dolog úgy, hogy majd figyelni kell ezeket az embereket, hogy kapnak-e azon túl, hogy megröccent a szerencséjük, további pokoli leckéket a sorstól. A Szaturnusz lesz majd ekkor ferális, ráadásul olyan ponton, ami bizonyos, az ország sorsa szempontjából nagyon fontos emberek életében kiemelt pont, éppen a Szaturnusz vonatkozásában.

Egyéni szinten úgy általában a Szaturnusz még tud majd leckéztetni ebben az időszakban (december vége-január), sőt, sorscsapásokat is hozhat, meg elveheti a korlátokat a szakadék szélétől, hogy megfigyelje, leesel-e nélkülük, vagy megtanultad-e a leckét. Nagyon megfontolt legyél a télen, azt javaslom. Minden gondolatod és mozdulatod legyen tudatos, megfontolt és alázatos!

A végjáték

Ezeket a dátumokat jegyezd meg fejből a 2023-as évből!

Március 7-én a Szaturnusz átlép a Halakba. Imádjuk a Szaturnuszt, de köszönjük, ennyi most már tényleg elég volt a Szaturnuszi évekből, szeretnénk valami energia átrendeződést! Nem vágyunk jobbra, hiszen a jó-rossz fogalma mindig szubjektív, de vágyunk valami MÁSRA. Köszi! 😊

Március 20-án a Nap belép a Kosba – ez a tavaszi nap-éj egyenlőség pillanata, az asztrológia egyik legkiemelkedőbb napja. Majd elemzem külön, de fontos tény, hogy az összes többi LÉNYEGES említett jegyváltással is ez egy hónapra esik. (Minden hónapban van jegyváltása a Napnak, de évente csak egyszer lép a Kosba, nyilván mindig márciusban 😊).

Március 23-án a Plútó átlép a Vízöntőbe. A Plútó jegyváltásokban és jegyelhagyásokban sosincs nagy köszönet, de amit a Bakban művelt velünk véges-végig, hát azt nem tesszük a kirakatba, az biztos. Minden alkalmat megragadott, hogy emelkedettebb tudatszinttel lépjünk a tudatosság egyik legfontosabb időszakába, de addig még vannak leckék, úgyhogy az ébredezőket érdemes lenne kicsit még megrázni, nehogy visszaaludjanak! Mindenesetre március 23-án minden változik, én inkább optimista, mint pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban, pedig ugyanúgy a Szaturnusz lesz az ura, mint eddig – meg az Uránusz, hát ebbe még bele se bonyolódjunk 😀 –, de a Szaturnusz már máshol vendégeskedik addigra, így valahogy kisimul köztük az ellentét.

Március 25-én a Mars átlép a Rákba. A Bikába való belépésének napján mondott le Boris Johnson, az augusztus 20-ai Ikrekbe való belépésével pedig pofán csapta az extrém magabiztosakat egy kis extra hacacáréval… csak hogy mondjak hazai példát is. (Balhé lett olyasmiből, amiből egyáltalán nem kellett volna, hogy balhé legyen, és egyébként mindenki megfeszülve a balhé elkerülésén munkálkodott. Na, hát ennyit ért…)

És ami nem tűnik olyan nagyon fontosnak, mégis ez teszi fel a koronát az egészre: 2023. március 31-én Uránusz-Vénusz együttállás lesz a Bikában. Ez a változás egyik utolsó, szerintem már mindenki számára egyértelmű pillanata lesz a Napfogyatkozással kezdődő pillanathoz viszonyítva. Itt már valószínűleg ledőlnek a bábuk a sakktábláról, ha esetleg nem ütötték volna még le őket. (Aztán ez majd még folytatódik másképp, hogy nehogy félreértés legyen, úgyhogy aki itt fel akarna lélegezni érintettként, az nem fog tudni.

Mi lesz március után?

Nem vagyok jós, de tudok mondani pár dolgot:

– Akik Magyarországon nyerészkednek vagy addig nyerészkednek majd az árdrágulásokon, az infláción és a rezsirabláson, azok nagyon rá fognak b…ni márciustól kezdődően. Nemcsak anyagilag. Karmikusan is. Jól ment a biznisz mások kárára? Érezted, hogy sérthetetlen és halhatatlan vagy? És tudtad, hogy a gyerekeid és unokáid lelkét is eladtad ezzel az ördögnek? Nahát, te szegény… Érdekes, hogy 9.5 millió ember nem nyerészkedett és nem adta el a gyerekei lelkét… Jó reggelt! – hát ilyesmi fejre olvasásokat tapasztalhatnak majd magukon az érintettek.

– Azok, akik elszenvedik ezeket a drágulásokat, rezsirablást, inflációt, kilátástalanságot (értsd: a nép és a kisvállalkozások), azok számára a szellemi térben már decemberben jöhet az enyhülés (pl. információ formájában), anyagilag, a fizikai térben pedig majd márciustól várható igazából olyan fajta enyhülés, ami várhatóan nem fogja már keresztbe vágni az egész jövő évet. 2025-ig még nem lehet úgy letenni ezt a drágulás terhet, hogy „Nnna, minden visszaállt a régi kerékvágásba”, mert ez már sosem fog megtörténni, de márciustól valahogy előre mutatóbbak lesznek a folyamatok, nem ilyen napról-napra egyre pofáncsapósabbak. Lesz megoldás, látszik majd a megoldás, látszik az alagút vége és nem a vonat fog szembe jönni, hanem tényleg ennek a problémának a vége.

Ami ezt a rengeteg anyagi kínlódást okozza, az az Uránusz a Bikában, és ő bizony változtatni akar, ennyi. Meglesznek az átállások az alternatív energiahordozókra, lehet, hogy lesz változás a háborúban, lehet, hogy lesz enyhülés a saját jól felfogott érdekükben az oroszok részéről, vagy valaki valahol észhez lesz térítve, vagy lesz valami új felfedezés, vagy bármi. Nem tudom, hogy konkrétan miben áll majd a változás, de valami tartósnak kell lennie. Ezért is lesz még ott majd egy szorítás egészen szeptemberig, de akkor már nem a népen, hanem a manipulátorokon…

– Koronavírus kaput, konyec, nyista. Nem a vírus fog eltűnni, hanem a konkrét probléma. Teljesen túlhaladunk már ezen, bár nyilván bárki saját kedvére kapaszkodhat még bele, ha akar, de ez nem lesz össztársadalmi probléma. Lesz majd helyette más feladat, és lesz gond az általános betegségekkel (Magyarországon). A krónikus és egyébként nem súlyos, de életminőséget rontó betegségekkel kellene egyfolytában foglalkoznunk, meg az egészségvédelemmel. (Nem a szűrővizsgálatokkal basszus, hanem az egészség élethosszon át tartó megőrzésével). Nem kell szemetet enni, mérgeket enni-inni, és át kell gondolni a teljes életstratégiákat és az egészségügy stratégiáját. Persze, ez az a téma, ami mindenkinek a könyökén jön már ki, meg mivel szerteágazó, ezért nehéz is felfogni a kétbites gondolkodásra szoktatottaknak, de a Plútó Magyarországon a következő években meg fogja mutatni, hogy ez mindennél fontosabb. És ebben szemléletet kell váltani, de nagyon gyorsan, mert különben gondok lesznek. (A járvány is ezt készítette elő, de nagyon kevesen ismerték ezt fel, mondhatni elbuktunk az igazi teszten.)

– Nagyon sokat fog enyhülni a korlátoltság-érzés. Ezt úgy kell elképzelni, hogy az elmúlt években az volt a megélése a többségnek,

 • hogy szűkülnek az erőforrások,
 • fogynak a lehetőségek,
 • agyonsújtanak a gondok,
 • baromi nehézzé vált kikaparni a gesztenyét is a tűzből,
 • hiába a szorgalom, nem jönnek úgy az eredmények,
 • kiszámíthatatlanná vált minden, az is, amiben addig biztosak lehettünk,
 • rengeteg idő és energiabefektetés és némi bizakodásra okot adó eredmény után simán bármi szuper jó dolog is kapásból beleállt a földbe,
 • az idő pedig egyre gyorsult, a hibák után azonnal jöttek a büntetések, a jutalmak megélésére pedig nem volt érkezés.

Ezekben lesz változás: az objektív valóság marad ugyanolyan, mint mindig is volt, de a megélés változik. Mivel a Halakba lép át a Szaturnusz, és ezzel a Neptunusz uralma alá kerül (a Jupiteré alá is, de azzal kb. egyenrangú, míg a Neptunusz erősebb, mint ő), és mivel a Neptunusz spirituális bolygó, én azt gondolom, hogy egyrészt a korlátozottság fókusza az anyagból átkerül a szellemi térbe, miközben a Szaturnusz már engedni fogja, hogy az addig szorgalmasak és előre tekintőek végre elérjék a jól megérdemelt eredményeket.

Tehát azok számára, akik nem adták fel, akik ügyesek maradtak, akik nem hagyták agyonnyomni magukat a feladatok által, akik minden botlás után újra felálltak, akik minden nap tettek valamit önmagukért vagy bármiért, azok számára márciustól megtáltosodnak az eredmények, az idő pedig lelassul az eddigiekhez képest, így az eredmények élvezésére is jut majd lehetőség. Ez egy kicsit ilyen „visszatérés a régi kerékvágásba” érzés lehet, de ez csak érzés lesz, mert a régi kerékvágás már nem létezik. De az idő múlását tekintve könnyebb lesz.

Persze a mából logikus csak az anyagi eredményekre koncentrálni, mert látszólag az anyagi problémák tombolnak leginkább, de az anyagi problémák tünetei csak egy sokkal magasabb szintű, szellemi, sőt lelki problémahalmaznak.

Más lesz a megélés, könnyebb lesz. Enyhül a szorítás, szó szerint így lehet éteni. A feladat ugyanúgy meglesz, és azok számára, akik megoldás orientáltak, nem lesz nehéz folytatni, sőt, könnyű lesz folytatni. Akik eddig nem teljesítették a feladatukat, azok nem kapják majd meg az eddig befektetettekért a jutalmukat, de számukra is másabb, kényelmesebb időszak következik.

Egyébként bármennyire is a materializmus próbál tombolni a világban, sokkal inkább szellemi, sőt, spirituális síkra terelődik a fókusz. Ez nem jelenti azt, hogy mindenki szegényen, pénz nélkül fog gyönyörködni a naplementékben, hanem azt jelenti, hogy kevésbé lesz nyomasztó az anyag entrópiája. Éppen ezért az anyaggal – ide értve a nyersanyagot is – manipulálni is nehezebb lesz!

(Közbevetés: ha várható az energiaárakkal kapcsolatban kedvező és lényeges változás, akkor az 2022. december 21-e körül fog bekövetkezni – mínusz 4-5 nap. Ez főleg a gázra vonatkozik, nem az áramra.)

De ez nem a rózsaszín lányregény (amire mindenki vágyik), csak az elmúlt 3 év folyamatos „Hát mi a f.sz van már b+!” élménye átformálódik valami sokkal transzcendensebbé és nem a mindennapos pofáncsapás lesz a megélés alapja, hanem inkább a mindennapos megvilágosodás. És ennek már nagyon itt lesz az ideje 😊.

Összefoglalva tehát: leckéztetős Napfogyatkozásunk lesz 2022. október 25-én, ami csak a nyitánya lesz az utána következő hónapoknak, hogy aztán márciusban radikálisan megváltozzanak bizonyos dolgok, amik egyesek számára bukással, mások számára a felemelkedés megkezdésével, a többség számára pedig az elmúlt 2-3 évhez képesti teljesen más, előremutatóbb, kevésbé korlátozó, kevésbé az anyagba zárt energiaminőséggel fog járni.

A Napfogyatkozás részletes elemzésével nemsokára érkezem!

 

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

error: Nincs lehetőség kimásolásra.